سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بنده دیتای bloodborne رو از کنسولفا گرفتم و حقیقتش چک نکردم ببینم کدش با کده بازیم یکی هست یا نه.
در هر حال بعد از کلی سر و کله زدن تونستم دیتای بازی رو به کنسول انتقال بدم. یکی از دردسرام این بود که وسطش انتقال قطع میشد و من باید pause میکردم و دوباره تو psx آدرسه پارته بعدی رو میدادم.
بعد از انتقال هرچقدر تلاش کردم آپدیت رو نصب کنم نمیشد و ارور میداد. رفتم به storage ببینم نصب شده یا نه که دیدم حجمه آزاده حافظه لحظه به لحظه داره کم میشه.
که یه ریست کردم و مقداری از حجم برگشت. اما مجبور شدم برای برگشتن به حالت اولیه دستگاه رو دوباره initiliaze کنم.
مشکل از کجا بوده دقیقا؟ اون کم شدن حجمه آزاد به چه دلیل بود؟
ممنون

دوستان بنده دیتای bloodborne رو از کنسولفا گرفتم و حقیقتش چک نکردم ببینم کدش با کده بازیم یکی هست یا نه.
در هر حال بعد از کلی سر و کله زدن تونستم دیتای بازی رو به کنسول انتقال بدم. یکی از دردسرام این بود که وسطش انتقال قطع میشد و من باید pause میکردم و دوباره تو psx آدرسه پارته بعدی رو میدادم.
بعد از انتقال هرچقدر تلاش کردم آپدیت رو نصب کنم نمیشد و ارور میداد. رفتم به storage ببینم نصب شده یا نه که دیدم حجمه آزاده حافظه لحظه به لحظه داره کم میشه.
که یه ریست کردم و مقداری از حجم برگشت. اما مجبور شدم برای برگشتن به حالت اولیه دستگاه رو دوباره initiliaze کنم.
مشکل از کجا بوده دقیقا؟ اون کم شدن حجمه آزاد به چه دلیل بود؟
ممنون
اول کد رو چک کنید ببینید یکی باشه
بعد هم بصورت دستی مسیر فایلارو ندید
تو تنظیمات برنامه گزینه auto find داره فایلا درست باشت خودش برمیداره
موقع انتقال اپدیت چه اروری دریافت میکردید؟

اول کد رو چک کنید ببینید یکی باشه
بعد هم بصورت دستی مسیر فایلارو ندید
تو تنظیمات برنامه گزینه auto find داره فایلا درست باشت خودش برمیداره
موقع انتقال اپدیت چه اروری دریافت میکردید؟

ارور cannot download که کدش رو یادم نیست متاسفانه.
اما برای درست شدنش دوباره مقداری رو با نت دانلود میکردم، بعد ادامه رو از psx استفاده میکردم.

ارور cannot download که کدش رو یادم نیست متاسفانه.
اما برای درست شدنش دوباره مقداری رو با نت دانلود میکردم، بعد ادامه رو از psx استفاده میکردم.
ارور cannot download مربوط به فضای کم هست
این هم اضافه کنم که معمولا یه چیزی حدود 50-80 گیگ از فضا همیشه باید ازاد باشه و نمیشه ازش استفاده کرد

دوستان امروز یه فایل اپدیت 2 گیگ و خورده ای برای gta v اومد که به شماره 1.24 هست. حجم کل اپدیت هایی که تا الان اومده 14 گیگ هست. من کل اپدیت هارو دارم که با ورژن 1.23 هستن. امروز خواستم 1.24 رو از کنسول دانلود کنم حجم رو زد 2 گیگ و خورده ای و رفتم توی psx دیدم فایل 4 گیگی 1.24 میخواد. چجوری لینک اپدیت 2 گیگی جدید رو باید پیدا کنم و انتقال بدم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان امروز یه فایل اپدیت 2 گیگ و خورده ای برای gta v اومد که به شماره 1.24 هست. حجم کل اپدیت هایی که تا الان اومده 14 گیگ هست. من کل اپدیت هارو دارم که با ورژن 1.23 هستن. امروز خواستم 1.24 رو از کنسول دانلود کنم حجم رو زد 2 گیگ و خورده ای و رفتم توی psx دیدم فایل 4 گیگی 1.24 میخواد. چجوری لینک اپدیت 2 گیگی جدید رو باید پیدا کنم و انتقال بدم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
اون فايلي كه برنامه بهتون داده ٤گيگ نبوده بيشتر بوده
پستايي قبلو بخونيد
برنامه كل اپديتاي منتشر شده رو ازتون ميخواد براي انتقال
بهتره اپديتاي كم حجمو با خود كنسول دانلود كنيد

• Like
Reactions: Shazem
ارور cannot download مربوط به فضای کم هست
این هم اضافه کنم که معمولا یه چیزی حدود 50-80 گیگ از فضا همیشه باید ازاد باشه و نمیشه ازش استفاده کرد

حدود 300 گیگ جای خالی داشتم وقتی که این ارور رو داد.
الان یادم اومد راستی. وقتی خواستم جزییات ارور رو ببینم نوشته بود:
the files downloaded are corrupted
یا یه همچین چیزایی.
تنها مشکل من با این اتفاقه ترسناکی بود که فضای هارد جلوی چشمم داشت کم میشد. یجوری که دیگه دست و دلم به کار با psx نمیره.
میخوام بدونم اگه مشکل بخاطر چک نکردم کده دیتا بود، که یبار دیگه شانسو امتحان کنم

حدود 300 گیگ جای خالی داشتم وقتی که این ارور رو داد.
الان یادم اومد راستی. وقتی خواستم جزییات ارور رو ببینم نوشته بود:
the files downloaded are corrupted
یا یه همچین چیزایی.
تنها مشکل من با این اتفاقه ترسناکی بود که فضای هارد جلوی چشمم داشت کم میشد. یجوری که دیگه دست و دلم به کار با psx نمیره.
میخوام بدونم اگه مشکل بخاطر چک نکردم کده دیتا بود، که یبار دیگه شانسو امتحان کنم
شما از اول همه کارارو انجام بدید
اول وصل بشید به نرم افزار و حتما کد دیتارو چک کنید
اگه یکی بود auto find ش رو فعال کنید
بعدم بذارید خودش منتقل کنه
بعدش ببینید به مشکل خاصی برخورد میکنید یا نه

من از این نرم افزار استفاده میکنم ولی لینکایی که گرفتم و میخام دانلود کنم به شدت کند هستن و قابلیت توقف و شروع مجددم ندارن، راهش چیه؟

من از این نرم افزار استفاده میکنم ولی لینکایی که گرفتم و میخام دانلود کنم به شدت کند هستن و قابلیت توقف و شروع مجددم ندارن، راهش چیه؟
امکانش هست لینکارو بذارید؟
چون من همیشه با این نرم افزار بازیام رو دانلود میکنم
لینکا همشون قابلیت توقف و شروع مجدد دارن سرعتشم هم موقع کانکت شدن یکم پایینه بعد از چند ثانیه از کل سرعتتون استفاده میکنه

• Like
Reactions: mgh2225
امکانش هست لینکارو بذارید؟
چون من همیشه با این نرم افزار بازیام رو دانلود میکنم
لینکا همشون قابلیت توقف و شروع مجدد دارن سرعتشم هم موقع کانکت شدن یکم پایینه بعد از چند ثانیه از کل سرعتتون استفاده میکنه
امروز دوباره دانلود کردم این دفعه بدون مشکل انجام شد دو تا لینکاش

امروز دوباره دانلود کردم این دفعه بدون مشکل انجام شد دو تا لینکاش

بعضی موقع ها میفته روی سروری که سرعتش پایینه از طریق این سایت میتونی لینکهارو مستقیم کنی که دیگه این مشکل رو نداشته باشی

ZiiFile File Sharing - Easy way to share your files

Mul.ir پولیه ولی همه سایت هارو مستقیم میکنه

• Like
Reactions: reza4087
اقایون این PSX Download helper اعصاب منو داغون کرده. وسط ریختن دیتا هی بسته میشه و ارور Not respond میده. مجبورم ببندمش دوباره بازش کنم و هر چند دقیقه ای که کار میکنه اینطوری میشه
ورژنی که دارم استفاده میکنم 1.8.0.0 هستش و ویندوز هم 7 هستش.

کسی چاره ای داره براش؟

اقایون این PSX Download helper اعصاب منو داغون کرده. وسط ریختن دیتا هی بسته میشه و ارور Not respond میده. مجبورم ببندمش دوباره بازش کنم و هر چند دقیقه ای که کار میکنه اینطوری میشه
ورژنی که دارم استفاده میکنم 1.8.0.0 هستش و ویندوز هم 7 هستش.

کسی چاره ای داره براش؟

- از اول فایلهاشو دانلود کن
- تنظیمات IPV 4 رو روی ااتوماتیک بزار
- اگه مشکلت حل نشد، با عوض شدن ویندوز حل میشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or