مشکلی نداره همون فایلو بدون پسوند هم بدین قبول میکنهاین مشکل پسوند فایل رو کسی میدونه چی کارش کنیم؟ View attachment 64806
این مشکل پسوند فایل رو کسی میدونه چی کارش کنیم؟ View attachment 64806
لینک ها جدیدا ای پی اخرش داره و بصورت .pkg نمیاره , کافیه از لینک کپی بگیرید و یا تو خود idm یا نوت پد ویندوز اخر لینک رو پاک کنید , اخرین حروف لینک باید این باشه product=0187با سلام
دوستان وقتی میخوام با برنامه فایل بگیرم چرا پسوند فایل PKG نیست؟
شما پورت 8080 به جاش 9090 وارد کن. هم در برنامه هم در تنظیمات کنسول.من هرکاری می کنم internet connection روfailed میزنه هر کاری هم بگین کردم انتی ویروس و فایروال رو خامش کردم برنامه رو تو درایو cکپی کردم ولی نشد که نشد حتی کنسولو یه بار با سیم لن به لپ تاپ وصل کردم و لپ تاپ رو اکسس پوینت کردم ولی باز هم همون خطا دوستان کسی راه حلی نداره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوام دیتا (خریدم)فارکرای چهار و انتقال بدم به ps4 ولی نمیشه(البته بازی هاید دیگه رو انجام دادم)دیتاها رو که چک کردم فایل dp نداشت مشکل میتونه باشه
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
سلام به همگی
چند وقته که وقتی میخوام باpsxلینک بگیرم دو برابر از حجمی که هست لینک میده مثلن بازی 20 گیگه 40 گیگ لینک میده clear history هم کردم ولی بازم همینطوه یه مشکل دیگه هم دارم وقتی لینک بازی رو دان کردم و دیتا رو گرفتم با idm، میرم دو باره با psxبریزم رو ps4لینک رو نمیشناسه و باز psxلینک جدید میده چه کنم؟
آیا مربوط به ارور403 که psxمیده؟(ولی با این ارور همpsxدرست کار میکنه)
ممنونم از همگی
دوستان از طریق لن لپ تاپ ریختن دیتا سریع تر از وای فای با پی سی میشه؟
یکی از دوستان در تاپیک فیفا 17 نوشته بود که با وصل کردن کابل لن لپ تاپ به کنسول و از طریق وای فای مودم اینکا رو میشه با سرعتی بیشتر انجام داد
اگه اینجوری هست تنظیمات وای فای لپ تاپ رو میشه بگین چه طوری هست
ممنون