سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
دوستان وقتی میخوام با برنامه فایل بگیرم چرا پسوند فایل PKG نیست؟

این مشکل پسوند فایل رو کسی میدونه چی کارش کنیم؟ photo_2016-08-30_14-54-06.jpg

Attachments

• photo_2016-08-30_14-54-06.jpg
    photo_2016-08-30_14-54-06.jpg
    194.5 KB · مشاهده: 23
Last edited by a moderator:
دوستان من لینک و با خود برنامه گرفتم دانلود کردم و حالا وقتی دارم میریزم تو کنسول تا وسط کار میره میزنه data is corrupted
چه کنم

این مشکل پسوند فایل رو کسی میدونه چی کارش کنیم؟ View attachment 64806

تو قسمت url اسم فایل که باید باشه هست اونو کپی کن او 3تا نقطه رو بزن اسم و تو قسمت file name همونو paste کن بعد سیو کن Capture.PNG Capture1.PNG

• Like
Reactions: asmail
با سلام
دوستان وقتی میخوام با برنامه فایل بگیرم چرا پسوند فایل PKG نیست؟
لینک ها جدیدا ای پی اخرش داره و بصورت .pkg نمیاره , کافیه از لینک کپی بگیرید و یا تو خود idm یا نوت پد ویندوز اخر لینک رو پاک کنید , اخرین حروف لینک باید این باشه product=0187
اون & به بعد لینک رو پاک کنید

• Like
Reactions: asmail
دوستان. خواهشا کمک کنید من وقتی میخوام بازیهای street fighter 5 و until down رو بریزم از نت میگیره و از آدرس فایلی که به psx میدم نمیگیره در صورتی که برای بازیهای بتلفیلد 4 اوردر 1886 کالاف گوست این مشکلو نداشتم. اشکال از کجاست اکانت و دیتا هر دو ریجن دو هستند. ممنون میشم راهنمایی کنید

من هرکاری می کنم internet connection روfailed میزنه هر کاری هم بگین کردم انتی ویروس و فایروال رو خامش کردم برنامه رو تو درایو cکپی کردم ولی نشد که نشد حتی کنسولو یه بار با سیم لن به لپ تاپ وصل کردم و لپ تاپ رو اکسس پوینت کردم ولی باز هم همون خطا دوستان کسی راه حلی نداره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
شما پورت 8080 به جاش 9090 وارد کن. هم در برنامه هم در تنظیمات کنسول.
به احتمال زیاد مشکل حل میشه.

میخوام دیتا (خریدم)فارکرای چهار و انتقال بدم به ps4 ولی نمیشه(البته بازی هاید دیگه رو انجام دادم)دیتاها رو که چک کردم فایل dp نداشت مشکل میتونه باشه

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

سلام به همگی
چند وقته که وقتی میخوام باpsxلینک بگیرم دو برابر از حجمی که هست لینک میده مثلن بازی 20 گیگه 40 گیگ لینک میده clear history هم کردم ولی بازم همینطوه یه مشکل دیگه هم دارم وقتی لینک بازی رو دان کردم و دیتا رو گرفتم با idm، میرم دو باره با psxبریزم رو ps4لینک رو نمیشناسه و باز psxلینک جدید میده چه کنم؟
آیا مربوط به ارور403 که psxمیده؟(ولی با این ارور همpsxدرست کار میکنه)
ممنونم از همگی

میخوام دیتا (خریدم)فارکرای چهار و انتقال بدم به ps4 ولی نمیشه(البته بازی هاید دیگه رو انجام دادم)دیتاها رو که چک کردم فایل dp نداشت مشکل میتونه باشه

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

مشکل احتمالا نداشتن آخرین آپدیت بازیه

• Like
Reactions: farrokhgb
سلام به همگی
چند وقته که وقتی میخوام باpsxلینک بگیرم دو برابر از حجمی که هست لینک میده مثلن بازی 20 گیگه 40 گیگ لینک میده clear history هم کردم ولی بازم همینطوه یه مشکل دیگه هم دارم وقتی لینک بازی رو دان کردم و دیتا رو گرفتم با idm، میرم دو باره با psxبریزم رو ps4لینک رو نمیشناسه و باز psxلینک جدید میده چه کنم؟
آیا مربوط به ارور403 که psxمیده؟(ولی با این ارور همpsxدرست کار میکنه)
ممنونم از همگی

همچین چیزی امکان نداره داداش

بعضی لینکها با IC شروع میشه بعضی هاش با g2 ، جفتش یکیه

اگه بعد از گرفتن دیتا میبینی که نمیشه انتقال داد واسه اینه که آخرین آپدیت رو نداری

ارور 403 هم نادیده بگیر برنامه کار میکنه

دوستان از طریق لن لپ تاپ ریختن دیتا سریع تر از وای فای با پی سی میشه؟
یکی از دوستان در تاپیک فیفا 17 نوشته بود که با وصل کردن کابل لن لپ تاپ به کنسول و از طریق وای فای مودم اینکا رو میشه با سرعتی بیشتر انجام داد
اگه اینجوری هست تنظیمات وای فای لپ تاپ رو میشه بگین چه طوری هست
ممنون

دوستان از طریق لن لپ تاپ ریختن دیتا سریع تر از وای فای با پی سی میشه؟
یکی از دوستان در تاپیک فیفا 17 نوشته بود که با وصل کردن کابل لن لپ تاپ به کنسول و از طریق وای فای مودم اینکا رو میشه با سرعتی بیشتر انجام داد
اگه اینجوری هست تنظیمات وای فای لپ تاپ رو میشه بگین چه طوری هست
ممنون

دوستانی که بازی های دیجیتالی یا آپدیت ها رو با PSX انتقال میدن برای افزایش سرعت این کار رو انجام بدن برای من به شدت جواب داد

1- از طریق wifi لپتاپ یا PC رو به اینترنت متصل کنید
2- با استفاده از یک کابل شبکه cat6 مستقیما ً پورت لن PS4 رو به پورت لن PC یا لپتاپ وصل کنید
3- به Control Panel برید
4- Network and Sharing Center
5- Change adapter settings
6- کانکشن wifi و کانکشن LAN رو با هم انتخاب ( سلکت) کنید
7- رایت کلید کنید و Bridge Connection رو بزنید
8 - یک کانکشن جدید بصورت Bridge ساخته میشه و تمام.
9- طبق روال قبلی با PSX کار کنید و در تنظیمات شبکه کنسول LAN رو انتخاب کنید و Pro xy رو فعال و IP مربوط به PSX رو وارد کنید

نکته : داخل استاتوس کانکشن چک کنید که speed رو 1Gbps باشه

سلام
یه مشکل با این برنامه پیدا کردم
تازگیها وقتی میخوام یه لینکی رو کدش رو کپی کنم ارور میده بعد برنامه بسته میشه! قبلا اینطور نبود . کسی این مشکل رو داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or