سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین داداش وقتی cannot download میاد که psx توی حجم 9.5 گیگ فایل DP رو میخواد وقتی هم ادرس DP رو بهش میدم cannot dl میاد البته پارتی هم که در اون زمان داره میریزه پارت صفره

من احتمال میدم که شما آخرین آپدیت رو نداری، اگه داری و مطمعنی که همه فایل ها درسته باید بزاری با نت معمولی دانلود کن نزدیک 10-15 مگابایت

من احتمال میدم که شما آخرین آپدیت رو نداری، اگه داری و مطمعنی که همه فایل ها درسته باید بزاری با نت معمولی دانلود کن نزدیک 10-15 مگابایت
با نت معمولی که شاید حدود یک گیگ هم دانلود کردم نشده و باز هم وقتی خواستم با psx ادامه ش رو انتقال بدم بازم cannot dl داده و کلا این راه برای من کار نمیکنه ولی این اصلا ادرس اپدیت رو نمیخواد که بیام اپدیت رو هم توی پوشه ی دیتای بازی بریزم

با نت معمولی که شاید حدود یک گیگ هم دانلود کردم نشده و باز هم وقتی خواستم با psx ادامه ش رو انتقال بدم بازم cannot dl داده و کلا این راه برای من کار نمیکنه ولی این اصلا ادرس اپدیت رو نمیخواد که بیام اپدیت رو هم توی پوشه ی دیتای بازی بریزم

داداش مطمعنی آخرین آپدیت رو داری؟

سلام وقتی کابل lan استفاده میکنم حتی مستقیم به مودم ارور ip میده وقتی ip دستی هم میدم بهش درست میشه ولی اینترنت کانکشن ارور میده
با وای فای راحت وصل میشه با کابل های دیگه هم تست کردم با اینترنت های متفاوت هم تست کردم بازم با lan ارور ip و اینترنت کانکشن رو میده :(

غیرفعال کرده بودم هم انتی ویروس هم فایروال
یه کابل از مودم به ps4 و یه کابل از مودم به سیتسم هم وصل کردم
برنامه psx رو باز کردم دقیقا مثل اموزش جلو رفتم و پروکسی دادم بازم ارور ip رو میده وقتی دستی ip رو وارد میکنم ارور اینترنت کانکشن

سلام من یه مشکلی داشتم لطفا کمک کنید.
من الان میخوام Battlefield 4 رو دان کنم حجمش 38.155 GB هست.
برنامه PSXDH سه تا لینک بهم میده اینا :

http://ic.2e8fa8e6.0c7317.gs2.sonyc...16102149cfa54c1963a1976c99a4c77a72c0fafefbd70

که این 0 تا 7 پارته که میشه 32GB

http://ic.2e8fa8e6.0fb4ad.gs2.sonyc...nloadId=00000028&downloadType=ob&product=0187

اینم هست که حجمش 3.95GB هست با بالایی میشه حدودا 36GB

این هم میده که در اصل همون بالایی هست. حجمش دقیقا 3.95 هست و تو IDM لینکش میشه عین بالایی یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن با هم

http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...nloadId=00000024&downloadType=ob&product=0187

الان دو گیگ اینجا چیشد :|

یه مشکل دیگه که بازی 38 گیگ هست وقتی میخوام Data هارو بریزم تو PS قسمت Notifications حجم بازیو میزنه 10 گیگ :|
هلپ

سلام.من فایلا رو باpsxدر اوردم و با pcدانلود کردم اما وقتی فایله 4 گیگی دانلود میشه ،اسم فایل دانلود شده53 .4_178.179.211 به این شکله ،بدون پسونده pkg .ایا این مشکل داره؟؟

image.jpeg image.jpeg image.jpeg سلام خسته نباشيد من تازه شروع كردم با برنامه psx كار كردن و ميخوام اپديت بازي انچارتد ٤رو دانلود كنم ..برنامه به من چندتا لينك داد كه همه دوبه دو باهم حجمه دانلوديشون برابر بود با اين تفاوت كه مثلا لينك اول از ic97.....com بود اون يكي gs2....com .براي بهتر متوجه شدنش عكس زيرو ببينيم ميخواستم بدونم كه من كدومشو بايد دان كنم؟اينا باهم چه تفاوت هايي دارن؟

View attachment 64384View attachment 64384 View attachment 64384 سلام خسته نباشيد من تازه شروع كردم با برنامه psx كار كردن و ميخوام اپديت بازي انچارتد ٤رو دانلود كنم ..برنامه به من چندتا لينك داد كه همه دوبه دو باهم حجمه دانلوديشون برابر بود با اين تفاوت كه مثلا لينك اول از ic97.....com بود اون يكي gs2....com .براي بهتر متوجه شدنش عكس زيرو ببينيم ميخواستم بدونم كه من كدومشو بايد دان كنم؟اينا باهم چه تفاوت هايي دارن؟
سلام .اول زبانش رو انگلیسی کن ، بعدا لینگات درسته ،دانلود کن .(مثلا لينك اول از ic97.....com بود اون يكي gs2....com) اشکال نداره لینکا از سرورهای مختلف گرفته میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or