يعني هم ic97 و هم gs2 هارو دانلود كنم ؟همرو؟؟با اينكه حجم جفتشون برابره؟يا فقط يكيشو به انتخاب خودم؟سلام .اول زبانش رو انگلیسی کن ، بعدا لینگات درسته ،دانلود کن .(مثلا لينك اول از ic97.....com بود اون يكي gs2....com) اشکال نداره لینکا از سرورهای مختلف گرفته میشه
بهتره با کابل لن امتحان کنی!سلام وقتی میخوام با وای فای دیتا رو انتقال بدم سرعت خیلی پایینه مثلا بعضی وقتا برای چند ثانیه سرعت میره روی 2 مگابایت بعد حدود چند دقیقه سرعت خیلی میاد پایین و حدودا میرسه به 20 کیلوبایت بنظرتون جایی رو اشتباه انجام دادم؟ چون قبلا سرعت انتقال خیلی خوب بود
وقتی تنظیمات تموم شد تو لپتاپ start psx رو بزن بعدش تست رو بزنمن هرکاری می کنم internet connection روfailed میزنه هر کاری هم بگین کردم انتی ویروس و فایروال رو خامش کردم برنامه رو تو درایو cکپی کردم ولی نشد که نشد حتی کنسولو یه بار با سیم لن به لپ تاپ وصل کردم و لپ تاپ رو اکسس پوینت کردم ولی باز هم همون خطا دوستان کسی راه حلی نداره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرقی نمی کنه با دوتا سیستم چک کردم یکیش win 10داشت اونیکی win7وقتی تنظیمات تموم شد تو لپتاپ start psx رو بزن بعدش تست رو بزن
به احتمال زیاد فایلی که ریختی مشکل داشته! برا خودم اپدیت فارکرای همین مشکل رو داشت!سلام این مشکل cannot install رو باید چکار کنم؟
خب من از کجا بفهمم کدوم فایل مشکل داشته؟ ۵۰ گیگ فایل بود دانلود کرده بودمبه احتمال زیاد فایلی که ریختی مشکل داشته! برا خودم اپدیت فارکرای همین مشکل رو داشت!