سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام...من یخ مشکلی با این برنامه برای انتقال دیتا دارم...مدل ps4 من 1216 ریجن 2 هست...وقتی به صورت عادی کنسول رو به لپتاب وصل میکنم اصلا ip address رو نمیشناسه...اما وقتی هم کنسول رو به مودم وصل میکنم هم لپتاپ رو ip address رو میشناسه اما internet connection رو failed میزنه...میشه لطفا راهنماییم کنید؟

سلام...من یخ مشکلی با این برنامه برای انتقال دیتا دارم...مدل ps4 من 1216 ریجن 2 هست...وقتی به صورت عادی کنسول رو به لپتاب وصل میکنم اصلا ip address رو نمیشناسه...اما وقتی هم کنسول رو به مودم وصل میکنم هم لپتاپ رو ip address رو میشناسه اما internet connection رو failed میزنه...میشه لطفا راهنماییم کنید؟

هم کنسول و هم لپتاپ رو به مودم وصل کن

فایروال ویندوز رو کلا خاموش کن + آنتی ویروسم کلا خاموش

• Like
Reactions: artour-2198
سلام...

من لینک آپدیت آخر FIFA 16 رو با برنامه PSX گرفتم و دانلود کردم ولی اسم فایل این شده : 178.79.211.253

جریان چیه ؟؟ قبلا آپدیت رو دانلود میکردیم اسم فایل دانلود شده اینجوری نبود....چکار باید بکنم ؟؟ نیاز به تغییر نام و این چیزا هست یا همینجوری انتقالش بدم بره ؟؟

• Like
Reactions: hrm
سلام...

من لینک آپدیت آخر FIFA 16 رو با برنامه PSX گرفتم و دانلود کردم ولی اسم فایل این شده : 178.79.211.253

جریان چیه ؟؟ قبلا آپدیت رو دانلود میکردیم اسم فایل دانلود شده اینجوری نبود....چکار باید بکنم ؟؟ نیاز به تغییر نام و این چیزا هست یا همینجوری انتقالش بدم بره ؟؟
درود
دوست عزیز بعد از = در آخر لینک بازی / همین اعدادی که نوشتی خودت رو حذف کن درست میشه
بعد میتونی اسم فایل رو به همون فایلی که درست زدی دانلود ویرایش کنی
نمیدونم درست مفهوم رو رسونده باشم یا نه

• Like
Reactions: 947947
درود
دوست عزیز بعد از = در آخر لینک بازی / همین اعدادی که نوشتی خودت رو حذف کن درست میشه
بعد میتونی اسم فایل رو به همون فایلی که درست زدی دانلود ویرایش کنی
نمیدونم درست مفهوم رو رسونده باشم یا نه

نفهمیدم چی گفتی ولی همونجوری با شماره ها زدم و اسمشو تغییر ندادم انتقال داده شد و نصب هم شد رفت....

آخرین ویرایش:
سلام اپديت rainbowsix براي من اولش ٤ گيگ و ٨٠٠ مگ بود ولي psx كلا يك فايل ٤ گيگي به من ميداد و پارت دومش هم ٤ گيگ بود در صورتي كه بايد ٨٠٠ مگ ميبود فكر كردم psx قاطي كرده حالا اومدم همون ٤ گيگ رو بريزم روي ps4 ديدم خيلي كنده سرعتش پازش كردم دوباره resume رو زدم ديدم شد ١١ گيگ و ٣٠٠ مگ حالا الان اومدم ميبينم اين علاوه بر پارت دوم پارت سوم هم داره كه پارت سومش ٢ گيگ و خورده اي هست يعني به يازده گيگ و خورده اي نميرسه الان دقيقا مشكل از چيه ؟ :|
اپديت قبلي rainbow هم بايد هفت گيگ و خورده اي ميبود ولي وقتي روي كامپيوتر دانلودش ميكردم ٢٠٠ مگ كم داشت الان من همين سه تا پارت و نصب كنم با وجود اينكه حجمش اندازه حجمي كه توي ps4 نوشته نيست اوكي ميشه ؟

حجم آپدیت با PSX نزدیک به 10 گیگه، همون 10 گیگ رو دانلود کنی (همون لینکها PSX) درسته انتقالش بده
سلام اپديت rainbowsix براي من اولش ٤ گيگ و ٨٠٠ مگ بود ولي psx كلا يك فايل ٤ گيگي به من ميداد و پارت دومش هم ٤ گيگ بود در صورتي كه بايد ٨٠٠ مگ ميبود فكر كردم psx قاطي كرده حالا اومدم همون ٤ گيگ رو بريزم روي ps4 ديدم خيلي كنده سرعتش پازش كردم دوباره resume رو زدم ديدم شد ١١ گيگ و ٣٠٠ مگ حالا الان اومدم ميبينم اين علاوه بر پارت دوم پارت سوم هم داره كه پارت سومش ٢ گيگ و خورده اي هست يعني به يازده گيگ و خورده اي نميرسه الان دقيقا مشكل از چيه ؟ :|
اپديت قبلي rainbow هم بايد هفت گيگ و خورده اي ميبود ولي وقتي روي كامپيوتر دانلودش ميكردم ٢٠٠ مگ كم داشت الان من همين سه تا پارت و نصب كنم با وجود اينكه حجمش اندازه حجمي كه توي ps4 نوشته نيست اوكي ميشه ؟

• Like
Reactions: hhhh4736
سلام...ببخشید من یه پارت 4گیگی از بازی far cry 4 که لینکش رو از طریق psx گرفته بودم با گوشی دانلود کردم...حالا وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم به کامپیوتر وقتی میخوام فایل رو کپی کنم پیش بقیه ارور میده که windows explorer مشکل داره و برنامه بسته میشه...میخوام بدونم راهی هست انتقالش بدم؟ممنون

دوستان من میخوام دیتای ویچر رو انتقال بدم ولی به یک جایی که میرسه cannot download میاد کل دیتا رو هم دوبار دانلود کردم بازم نشد موقع اومدن cannot download هم وقتی که میخوام با خود کنسول تا یه جایی دانلودش کنم که قسمت خرابش رد بشه باز هم وقتی میخوام ادامش رو با psx انتقال بدم باز هم cannot download میاد نمیدونم چکار کنم هر جا پرسیدم کسی جواب درست حسابی نداده خواهشا یکی کمک کنه

• Like
Reactions: xbla69
این مشکل اینکه به جای 0 ، یک هست پارتش دلیلش چیه ؟ از همین یک شروع کنم دانلود ؟ :-@

نه داداش از صفر باید شروع کنی

کسی نیست راه حلی برای مشکل من بدونه؟

باید آخریدن آپدیت رو داشته باشی ، یه عکس از آخرین لینکی که PSX میده وقتی Cannot dl میزنه بزار

Last edited by a moderator:
دوستان یک سوال داشتم.با این برنامه بخوام یه بازی مثلا order که ۳۰ گیگه رو بریزم روی ps4 هنگام ریختن از حجم نت چیزی کم میشه یا نه؟چون نتم محدوده

باید آخریدن آپدیت رو داشته باشی ، یه عکس از آخرین لینکی که PSX میده وقتی Cannot dl میزنه بزار
ببین داداش وقتی cannot download میاد که psx توی حجم 9.5 گیگ فایل DP رو میخواد وقتی هم ادرس DP رو بهش میدم cannot dl میاد البته پارتی هم که در اون زمان داره میریزه پارت صفره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or