سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من از طریق لپ تاپ و کابل لن داشتم دیتای داریو کلاب رو میریختم که حدود 3 گیگ که شد سرعتش خیلی اومد پایین مثل اینکه داره با وای فای دانلود میکنه
میشه بگید مشکل از کجاست
ممنون

دوستان من از طریق لپ تاپ و کابل لن داشتم دیتای داریو کلاب رو میریختم که حدود 3 گیگ که شد سرعتش خیلی اومد پایین مثل اینکه داره با وای فای دانلود میکنه
میشه بگید مشکل از کجاست
ممنون
اینترنت لپ تاپ روشن بود؟
مطمئنی فایل DP رو دانلود نمیکرد؟

میشه بگید مشکل از کجاست
ممنون

آخرین آپدیت بازیو نداری واسه همین رافته که از نت دانلود کنه

• Like
Reactions: db07
اینترنت لپ تاپ روشن بود؟
مطمئنی فایل DP رو دانلود نمیکرد؟
اره اینترنت روشن هست
منظورتون از دی پی چی هست؟
من دیتای بازی و اپدیتش که در کل 27 گیگ هست رو از شاتلند دانلود کردم
3 گیگ اول رو با سرعت خوبی انتقال داد ولی بعدش انگار داشت با وای فای دانلود میکرد!

آخرین آپدیت بازیو نداری واسه همین رافته که از نت دانلود کنه
مگه نیاید اول خود بازی رو دانلود کنه و بعد اپدیتش رو

Last edited by a moderator:
اره اینترنت روشن هست
منظورتون از دی پی چی هست؟
من دیتای بازی و اپدیتش که در کل 27 گیگ هست رو از شاتلند دانلود کردم
3 گیگ اول رو با سرعت خوبی انتقال داد ولی بعدش انگار داشت با وای فای دانلود میکرد!
ببین تو PSX زمانی که سرعت میاد پایین فایلی با اسم DP نمیخواد؟
این برای آپدیته
چون میگی کل دیتای بازی و آپدیت رو داری احتمالا از این باشه

• Like
Reactions: db07
دوستان لطفا کمک کنید، چطوری دیتای بازی رو از طریق کامپیوتر انتقال بدم؟ تو سایت شاتل لند با راهنما پیش رفتم تا رسیدم به بخش
  1. تنظیمات را بر روی Custom ادامه دهید تا به بخش Proxy Settings برسید. تو گزینه ها اصلا Proxy Settings نیست که بخوام ای پی و غیره رو بدم:(

دوستان لطفا کمک کنید، چطوری دیتای بازی رو از طریق کامپیوتر انتقال بدم؟ تو سایت شاتل لند با راهنما پیش رفتم تا رسیدم به بخش
  1. تنظیمات را بر روی Custom ادامه دهید تا به بخش Proxy Settings برسید. تو گزینه ها اصلا Proxy Settings نیست که بخوام ای پی و غیره رو بدم:(

تنظیمات اینترنت قسمت Easy دارو Custom . بزار روی کاستوم، بعدش همه رو Next بزن تا برسی به Pro*xy Setting

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام دوستان
rainbow six رو تا آخرین آپدیت نصب شده رو کنسول دارم ... امروز آپدیت جدید اومده که تو کنسول حجمش 5 گیگه
من بخوام با pc همین 5 گیگ رو دانلود کنم باید چیکار کنم؟
نمیخوام کل آپدیتها رو دانلود کنم

سلام دوستان
من بازی heavy rain رو توی تخفیف جدید استور خریدم،گذاشتم دانلود شد.الان هر کاری میکنم نمیتونم از پی سی بریزم روی کنسول.
اول اینکه توی خود کنسول به حالت دوتا لینک میاد،تا حالا اینطوری ندیده بودم.
de25f1516f7d308f901e62b22f87016d.jpg

وقتی وصلش کردم به کامپیوتر توی برنامه psx دوتا لینک میومد.منم طبق روال لینک رو کپی کردم و هفتا لینک بهم داد.
لینکا دانش تموم شد.اما الان هر کاری میکنم نمیریزه تری کنسول و ارور کنات میده.
توی psx هم سه تا لینک میده.که همشو امتحان کردم و لینک جدیدی نیست.همون قدیمیاست.

f4a0e9fce8bfc0b52088b8c30f7081e6.jpg

دوستان لطفا کمک کنید.

سلام دوستان
من بازی heavy rain رو توی تخفیف جدید استور خریدم،گذاشتم دانلود شد.الان هر کاری میکنم نمیتونم از پی سی بریزم روی کنسول.
اول اینکه توی خود کنسول به حالت دوتا لینک میاد،تا حالا اینطوری ندیده بودم.
de25f1516f7d308f901e62b22f87016d.jpg

وقتی وصلش کردم به کامپیوتر توی برنامه psx دوتا لینک میومد.منم طبق روال لینک رو کپی کردم و هفتا لینک بهم داد.
لینکا دانش تموم شد.اما الان هر کاری میکنم نمیریزه تری کنسول و ارور کنات میده.
توی psx هم سه تا لینک میده.که همشو امتحان کردم و لینک جدیدی نیست.همون قدیمیاست.

f4a0e9fce8bfc0b52088b8c30f7081e6.jpg

دوستان لطفا کمک کنید.

این لینکی که داده ممکنه لینک اپدیت بازی باشه (یادم نیست بازی آپدیت داشت یا نه) خودت دستی بهش فایل رو میدی یا خود برنامه پیدا میکنه؟

این لینکی که داده ممکنه لینک اپدیت بازی باشه (یادم نیست بازی آپدیت داشت یا نه) خودت دستی بهش فایل رو میدی یا خود برنامه پیدا میکنه؟
قبل از هر چیز ممنون که راهنمایی میکنید.

لینکهایی رو که دوباره توی برنامه psx میده همه رو مجددا گذاشتم توی idm همون لینکهای قبلی هستن.

من فقط این سری اخر هر لینک ای پی میداد، اون ای پی رو طبق اموزشها حذف کردم.

لینک رو از پی سی دستی بهش میدم

قبل از هر چیز ممنون که راهنمایی میکنید.

لینکهایی رو که دوباره توی برنامه psx میده همه رو مجددا گذاشتم توی idm همون لینکهای قبلی هستن.

من فقط این سری اخر هر لینک ای پی میداد، اون ای پی رو طبق اموزشها حذف کردم.

لینک رو از پی سی دستی بهش میدم

اول اینکه برو توی Setting تیک Auto Replace file رو بزار و آدرس اون پوشه که دیتا بازی + آخرین آپدیت بازی هست رو بهش بده

اینطوری وقتی که برنامه لینکه دیگه ای لازم داشته باشه متوجه میشی چون دیگه قسمت جلوی Select اسم فایل رو نمینویسه و اینطوری میشه فهمید که اون لینک رو نداری

اون لینک آپدیت هم اسم بقیه لینکهاس با این تفاوت که آخر لینک A001 به این صورت میشه (اون عدد نشون دهنده ورژن اپدیته)

اول اینکه برو توی Setting تیک Auto Replace file رو بزار و آدرس اون پوشه که دیتا بازی + آخرین آپدیت بازی هست رو بهش بده

اینطوری وقتی که برنامه لینکه دیگه ای لازم داشته باشه متوجه میشی چون دیگه قسمت جلوی Select اسم فایل رو نمینویسه و اینطوری میشه فهمید که اون لینک رو نداری

اون لینک آپدیت هم اسم بقیه لینکهاس با این تفاوت که آخر لینک A001 به این صورت میشه (اون عدد نشون دهنده ورژن اپدیته)
اون کاری که گفتین رو انجام دادم

الان به صورت زیر در اومد.
b3e66dd0aa4f027c673625e6c7098216.jpg

اون دوتای اول برای قبل از زدن تیک" اوتو" هست.
بعد که تیک رو زدم،لینک اخر اومد.
اسمشو دقت کردم،برای اپدیت نیست.
توی عکس هم مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or