سلام دوستان من چند تا مشکل دارم یک وقتی وارد برنامه میشم سرور ارور میده فایروال هم خاموشه بع وقتی ای پی رو وارد مینکم و از قبل استارت کامپیوتر رو یزنم و تست رو با پی اس فور میزنم فایلد ارور میده دوستان لطفا کمک کنید فوری.
آره
آره میشه، جدیدا آخرین آپدیت رو نیاز داره برنامه واسه همین فایل آپدیت رو میده
اخه تو کنسول حجم مثلا زده 10 گیگ اونوقت لینکه دانلود که میگیرم 3 گیگه میشه اینجوری؟
دوستان من طبق اموزش رفتم جلو (بازی LBP3 ) اولش با سرعت بالا کپی شد (تا 4 گیگ اول راحت رفت) ولی بعد قفل کرد دوباره تنظیمات و انجام میدم resume رو میزنم ارور میده اصلا نمیره اگرم بره 1 مگ 1مگ میره
چیکار کنم؟
لازم به ذکر برنامه رو اجرا میکنم ارور 403 میده
مرسی از جوابتارور که برنامه میده مشکلی نیست بیخالش باش
بازی آپدیت داره که باید آخرین آپدیت رو بگیری بزاری کنار بقیه پارتهایی که دانلود کردی
مرسی از جوابت
سایتی نیست که آپدیتش رو گذاشته باشه
بزارم دانلود شه امکان داره از وسطاش از ادامش کپی کنه یا باید کامل دانلود کنه/؟
سلام دوستان من چند تا مشکل دارم یک وقتی وارد برنامه میشم سرور ارور میده فایروال هم خاموشه بع وقتی ای پی رو وارد مینکم و از قبل استارت کامپیوتر رو یزنم و تست رو با پی اس فور میزنم فایلد ارور میده دوستان لطفا کمک کنید فوری.
مرسی انتی ویروس ندارم فایروال هم خاموش کردم تو کامپیوتر استارت رو زدم بعد رفتم سراغ دستگاه ک ارور داد اکانت نساختم رو دستگاه بزا بسازم ببینم چی میشه .ممنون از پاسختاول اینکه شما باید اکانت PSN بسازی که توی تست همه چیز رو نشون بده
اون ارور که میده نادیده بگیر برنامه به درستی کار میکنه
الان متوجه نشدم استارت رو توی برنامه میزنی بعد تست میکنی؟
آنتی ویروس هم باید خاموش کنی
سلام رفیق مشکلمو حل کردم باید مودم 2 میداشتم ک مال من تک پروت بو الان با وای فای لب تاب داره میرزه فقط ی چند تا مشکل با بازیه دارم اینکه چرا لینک دانلودش دو تیکس و منو میگه بازیا کامله البته الان داره میرزیه ولی منو میگه کامله ما استاررت رو میزنیم و بازی قفله این رو مینویسه اکانت بازیم هکی از اول ک رو دستگاه ریختم دانلودش دو تیکه بود علت چیه ؟؟
و اکانت هم ریستور کردم باز هم بازی قفله و بالای بازی نوشته کمپلت و لی داره میرزه وقتی بازی رو میریزه پی اس اکس خود ب خود بسته میشه اما تو لینک رفته ممنون میشم پاسخ بدید.
وای یادم رفت اکتیو کنم حالا راهی نداره...
هرکدوم از فایل هارو شماره گذاری میکنم یکی هستن که در کل 3تا فایل 4گیگ میده و یک فایل 2.5 گیگ سرور لینک ها خیلی داغونه و با سرعت خیلی پایینی دانلود میشه ایا راهی هست که فقط فایل اپدیت که حدود 5 گیگ و 700 مگابایت هست رو دانلود کنم یا باید کل بازی و اپدیت رو دانلود کنم؟ اگر لطف کنید به ایدی تلگرام من پیام بدید comiser67به جز فایل dp بقیه رو شماره گذاری کنید و بزارید همشون و فایلdp دانلود بشه.همشون هم توی یه پوشه.
بعد میتونید بریزید توی کنسول.
اگه منظورتون اینکه فقط میخواین فایل اپدیت رو بگیرین،یکی از این فایلها اخرش تقریبا به این شکل هست a001.
اونو فایل اپدیته.
تلگرام ندارم شرمنده.هرکدوم از فایل هارو شماره گذاری میکنم یکی هستن که در کل 3تا فایل 4گیگ میده و یک فایل 2.5 گیگ سرور لینک ها خیلی داغونه و با سرعت خیلی پایینی دانلود میشه ایا راهی هست که فقط فایل اپدیت که حدود 5 گیگ و 700 مگابایت هست رو دانلود کنم یا باید کل بازی و اپدیت رو دانلود کنم؟ اگر لطف کنید به ایدی تلگرام من پیام بدید comiser67
رفیق منم همچین مشکلی داشتم و به گفته کاربر aliahmadi2 احتمالا بازی آپدیت داده و باید آپدیت بازی رو هم دانلود کنی بزاری کنار بقیه پارت های بازیسلام
دوستان من قصد دارم با استفاده همون روش انتقال دیتای بازیها با اتصال کابل LAN به PS4
دیتای بازیها رو انتفال بدم
..........
ممنون میشم
دوستان راهنمایی کنند
Sent from my SM-N920C using Tapatalk