سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من راهنمایی هاتو توی چند صفحه اخیر خوندم که بیشترشون راجع به همین قضیه آپدیت بود و از اونجایی که خودم تازه خریدم کنسولو و دارم با این برنامه کار میکنم،یه سوال برام پیش اومد!من pdf راهنمای کار با برنامه رو خوندم ولی یادم نمیاد جایی نوشته باشه چجوری لینک آپدیت رو توی این حالت که بازی هنوز دانلود نشده گیر بیاریم!؟یعنی لینک آپدیت های بازی هم لینک خود بازی هست و صرفا باید جلوش عدد اضافه کنیم؟یکم توی این قضیه آپدیت گیج شدم
و یه سوال بیربط به این موضوع هم داشتم:Dبه طور معمولی سرعت انتقال به کنسول از طریق وایرلس چقدر هست؟چون امکان وصل کردن کنسول به لپ تاپ که توی صفحه اول نوشته برام وجود نداره و توی حالت عادی گفته چند ساعت ممکنه طول بکشه;برام سوال پیش اومد که مثلا انتقال 10 گیگ با وایرلس چقدره؟

اون فایل PDF که درست شده واسه قبلا هست و قبلا به این شکل نبود که حتما فایل آپدیت لازم باشه واسه همین بیشتر کسایی که تازه میخان با برنامه کار کنن به مشکل میخورن

ببین اگه همه پارتهای بازی رو داشته باشی بعد بری بازیو انتقال بدی ، بعد از 2 3 گیگ انتقال یهو یه لینک دیگه داخل PSX میاد که اون لینک آپدیت بازی هست

upload_2016-11-30_12-45-19.png

فایل آپدیت به این صورته اسمش

سرعت انتقال از طریق وایرلس خیلی پایینه در حد 2مگابایت در ثانیه، به نظرم هر جور شده از طریق Lan وصل کن تا با سرعت بیشتری منتقل کنی

اون فایل DP باید باشه در کنار اون حتما فایلهای آخرین آپدیت بازی هم باشه

به اسم فایلهایی که داری دقت کن، اونهایی که اسمشون فرق داره و آخرین لینکشون A00X(به جا X عدد هست) فایل های آپدیت هست

توی تاپیک درخواست کن لینک آخرین آپدیت رو بزارن برات و دانلود کن بزار کنار بقیه، فایل DP هم توی PSX روی Copy بزن تا لینک فایل Dp هم داشته باشی اونم دانلود کن حجمش زیر 20 مگابایته
کاملا درست بود
مرسی از نکته بسیار مهم که گفتید
واقعا ممنون
و اینکه آخرین آپدیت ها رو با خود psx گرفتم و انتقال دادم
اگه دیتا داشته باشیم و فایل آپدیت مشکل داشته باشیم
برای گرفتن آخرین آپدیت ها باید دقیقا مثل گرفتن لینک های دیتا عمل کنیم و صبر کنیم تا psx یه لینک بهمون میده که اگه بیشتر از 4گیگ بود فایل آپدیت که مثل سابق مثلا پارت اول رو pkg.0 میده
مثال
A1000123.0.pkg
که باید پارت های بعدی رو شماره گذاری کنیم و
......

الان من کابل cat6 دارم انتقال میدم
اما هر کاری میکنم سرعت انتقال 11 مگ در ثانیه
راهی سراغ ندارید بیشتر بشه ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliahmadi2
اون فایل PDF که درست شده واسه قبلا هست و قبلا به این شکل نبود که حتما فایل آپدیت لازم باشه واسه همین بیشتر کسایی که تازه میخان با برنامه کار کنن به مشکل میخورن

ببین اگه همه پارتهای بازی رو داشته باشی بعد بری بازیو انتقال بدی ، بعد از 2 3 گیگ انتقال یهو یه لینک دیگه داخل PSX میاد که اون لینک آپدیت بازی هست

View attachment 69030

فایل آپدیت به این صورته اسمش

سرعت انتقال از طریق وایرلس خیلی پایینه در حد 2مگابایت در ثانیه، به نظرم هر جور شده از طریق Lan وصل کن تا با سرعت بیشتری منتقل کنی
بعد اگه آپديت بیشتر از 4 گیگ حجم داشته باشه چطوری لینک فایل های بعدی رو پیدا کنیم؟چون اینطور که دیدم ظاهرا اسم آپديت ها مثل اسم خود فایل بازی تهش 0 جدا نداره که بخوام بهش عدد اضافه کنم
این فایل dp هم مثل بقیه فایل ها خودش اتوماتیک توی برنامه میاد و لازم نیست کاری بکنیم؟
ممنون بابت وقت گذاشتن و جواب دادن سوال ها;)

بعد اگه آپديت بیشتر از 4 گیگ حجم داشته باشه چطوری لینک فایل های بعدی رو پیدا کنیم؟چون اینطور که دیدم ظاهرا اسم آپديت ها مثل اسم خود فایل بازی تهش 0 جدا نداره که بخوام بهش عدد اضافه کنم
این فایل dp هم مثل بقیه فایل ها خودش اتوماتیک توی برنامه میاد و لازم نیست کاری بکنیم؟
ممنون بابت وقت گذاشتن و جواب دادن سوال ها;)

اگه فایل آپدیت بالا تر از 4 گیگ باشه آخر همین لینک به صورت _0 در میاد مثل این آپدیت Rainbow

upload_2016-11-30_22-47-25.png

آره فایل DP هم توی برنامه میاد خودش اگه لازم باشه که حجمش زیر 20مگابایت هست

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
سلام بچه ها یکی کمک کنه من ویندوزم 10 بعد psx ریختم قبلا با ویندوز 7 تست کردم 3 ماه پیش تقریبا اوکی بود الان میخوام TITAN یا BF1 بریزم وارد میشه همهچیم اوکیه ولی PSX لینک اپدیتاشو بهم نمیده ولی تو PS4 همه چی اوکی یعنی ای پی اینارو همرو شناخته
فایروالو اینارم خاموش کردم فاییده ای نداشت چندتا HELP هم خوندم بازم فاییده نداشت الان رو PC داداشم ویندوزم 7 انجام دادم شد مشکل من چیه به نظرتون :((

سلام بچه ها یکی کمک کنه من ویندوزم 10 بعد psx ریختم قبلا با ویندوز 7 تست کردم 3 ماه پیش تقریبا اوکی بود الان میخوام TITAN یا BF1 بریزم وارد میشه همهچیم اوکیه ولی PSX لینک اپدیتاشو بهم نمیده ولی تو PS4 همه چی اوکی یعنی ای پی اینارو همرو شناخته
فایروالو اینارم خاموش کردم فاییده ای نداشت چندتا HELP هم خوندم بازم فاییده نداشت الان رو PC داداشم ویندوزم 7 انجام دادم شد مشکل من چیه به نظرتون :((
روی فایل اجرایی برنامه کلیک راست کنید و Properties رو بزگزینید سپس به تب Compatibility رفته و در قسمت Compatibility Mode تیک مربوطه رو بزنید و ویندوز 8 رو برگزینید سپس تیک Run As An Adminstrator رو بزنید و سپس بر روی OK کلیک کنید .

• Like
Reactions: aliahmadi2
روی فایل اجرایی برنامه کلیک راست کنید و Properties رو بزگزینید سپس به تب Compatibility رفته و در قسمت Compatibility Mode تیک مربوطه رو بزنید و ویندوز 8 رو برگزینید سپس تیک Run As An Adminstrator رو بزنید و سپس بر روی OK کلیک کنید .
همه این کارارو کردم :(

سلام
دوستان یه سوال داشتم، حجم هر پارت باید دقیق 4 گیگ باشه؟ آخه من دیتای CoD MW Remastered رو گرفتم حجم هر پارت 4 گیگ و حدود 200 مگ هست، بعد وقتی آدرس این پارت ها رو PSX وارد میکنم و میرم تو کنسول، وقتی Resume رو میزنم ارور میده که Cannot Download. ممکنه بخاطر همین حجم فایل ها باشه؟
اگه نه چرا ارور میده وقتی Resume میکنم؟

راهی نیست که وقتی انتقال یه فایل تموم میشه،دیگه خودش شروع نکنه به دانلود و متوقف بشه؟تو طول انتقال دادن یه بار یادم رفتم متوقفش کنم و بزنم ادامش از طریق برنامه صورت بگیره و وقتی سر زدم دیدم یه مقداریش خودش دانلود کرده بود

دوستان این ارور جدید خیلی رو مخه چند تا سوال دارم نمیفهمم چرا اینطوری میشه :
من قبلا خیلی راحت فایلها رو انتقال میدم با اپدیت بازیها تقریبا 2 سالی هست ولی حالا نمیشه یعنی بعد از چند مگ ارور میده میندازه بیرون !!!!
با ویندوز های مختلف تست کردم روش کار رو هم تغییر دادم نشد .
دوستان میفرمایند مشکل از فایل اپدیت هست خوب اپدیت رو که برای همه بازیها میگیریم !!!
تازه زمانی که فقط خود فایل اپدیت هست بازم ارور میزنه !!!
با بدبختی بازی مثل بتل رو ریختم 100 بار قطع شد اگر مشکل از فایلها بود که دوباره شروع نمیکرد و در اخر کامل نصب نمیشد !!!
یکی از دوستان نوشته مشکل از لوکیشن ویندوزه اونو چطور مشه غیر فعال کرد؟
ضمنا وقتی تو اتو فایل میزارم اصلا همش ارور میزنه مجبورم دستی فایلها رو انتخاب کنم و enable بزنم که اینطوری هم میره ولی دوباره بعد از چند صد مگ ارور میده !!!
فکر کنم سونی یه کاری کرده که این مشکل پیش میاد یعنی کاری کرده که نشه غیر مستقیم فایل رو ریخت البته ما که با هزار بدبختی میریزیم

دوستان این ارور جدید خیلی رو مخه چند تا سوال دارم نمیفهمم چرا اینطوری میشه :
من قبلا خیلی راحت فایلها رو انتقال میدم با اپدیت بازیها تقریبا 2 سالی هست ولی حالا نمیشه یعنی بعد از چند مگ ارور میده میندازه بیرون !!!!
با ویندوز های مختلف تست کردم روش کار رو هم تغییر دادم نشد .
دوستان میفرمایند مشکل از فایل اپدیت هست خوب اپدیت رو که برای همه بازیها میگیریم !!!
تازه زمانی که فقط خود فایل اپدیت هست بازم ارور میزنه !!!
با بدبختی بازی مثل بتل رو ریختم 100 بار قطع شد اگر مشکل از فایلها بود که دوباره شروع نمیکرد و در اخر کامل نصب نمیشد !!!
یکی از دوستان نوشته مشکل از لوکیشن ویندوزه اونو چطور مشه غیر فعال کرد؟
ضمنا وقتی تو اتو فایل میزارم اصلا همش ارور میزنه مجبورم دستی فایلها رو انتخاب کنم و enable بزنم که اینطوری هم میره ولی دوباره بعد از چند صد مگ ارور میده !!!
فکر کنم سونی یه کاری کرده که این مشکل پیش میاد یعنی کاری کرده که نشه غیر مستقیم فایل رو ریخت البته ما که با هزار بدبختی میریزیم

نه داداش برنامه هیچ مشکلی نداره و هنوزم مثل اولش کار میکنه

یعنی چی میندازه بیرون؟ برنامه PSX بسته میشه؟

سلام
دوستان یه سوال داشتم، حجم هر پارت باید دقیق 4 گیگ باشه؟ آخه من دیتای CoD MW Remastered رو گرفتم حجم هر پارت 4 گیگ و حدود 200 مگ هست، بعد وقتی آدرس این پارت ها رو PSX وارد میکنم و میرم تو کنسول، وقتی Resume رو میزنم ارور میده که Cannot Download. ممکنه بخاطر همین حجم فایل ها باشه؟
اگه نه چرا ارور میده وقتی Resume میکنم؟
کسی ندونست این ارور Cannot Download برای چیه؟؟
حداقل یه لینک آموزش کامل و درست بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or