aliahmadi2
کاربر سایت
آقا من راهنمایی هاتو توی چند صفحه اخیر خوندم که بیشترشون راجع به همین قضیه آپدیت بود و از اونجایی که خودم تازه خریدم کنسولو و دارم با این برنامه کار میکنم،یه سوال برام پیش اومد!من pdf راهنمای کار با برنامه رو خوندم ولی یادم نمیاد جایی نوشته باشه چجوری لینک آپدیت رو توی این حالت که بازی هنوز دانلود نشده گیر بیاریم!؟یعنی لینک آپدیت های بازی هم لینک خود بازی هست و صرفا باید جلوش عدد اضافه کنیم؟یکم توی این قضیه آپدیت گیج شدم
و یه سوال بیربط به این موضوع هم داشتمبه طور معمولی سرعت انتقال به کنسول از طریق وایرلس چقدر هست؟چون امکان وصل کردن کنسول به لپ تاپ که توی صفحه اول نوشته برام وجود نداره و توی حالت عادی گفته چند ساعت ممکنه طول بکشه;برام سوال پیش اومد که مثلا انتقال 10 گیگ با وایرلس چقدره؟
اون فایل PDF که درست شده واسه قبلا هست و قبلا به این شکل نبود که حتما فایل آپدیت لازم باشه واسه همین بیشتر کسایی که تازه میخان با برنامه کار کنن به مشکل میخورن
ببین اگه همه پارتهای بازی رو داشته باشی بعد بری بازیو انتقال بدی ، بعد از 2 3 گیگ انتقال یهو یه لینک دیگه داخل PSX میاد که اون لینک آپدیت بازی هست
فایل آپدیت به این صورته اسمش
سرعت انتقال از طریق وایرلس خیلی پایینه در حد 2مگابایت در ثانیه، به نظرم هر جور شده از طریق Lan وصل کن تا با سرعت بیشتری منتقل کنی