اينم از آموزش universal PSP unbricker
PANDORA'S BATTERY
سلام به دوستان بالاخره بعد از كلي درخواست دوستان من امروز آموزش برنامه universal PSP unbricker تو سايت قرار دادم اميدوارم كه استفاده لازم رو ببريد.
كوچيك شما پناهي
=====================================================
اينم آموزش
PANDORA'S BATTERY
[FONT=Arial (Arabic)]
=================
[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]موارد لازم براي برگردون
[/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] بريك شده به زندگي؟؟؟؟؟؟
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]1-اولين چيزي كه نياز داريم يك عدد باطري نو هست.
2-اين به عنوان يه قطعه يدكي هست چون باطري قبلي ديگه قادر به بوت كردن
[/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)]نخواهد بود.
3-يك عدد مموري كه حداقل 256مگ باشه
4-و يك [/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] بريك شده كه از [/FONT]fw[FONT=Arial (Arabic)]1.5-[/FONT]3.52m33 -[FONT=Arial (Arabic)]--- يا [/FONT]fw[FONT=Arial (Arabic)] هاي [/FONT]oe
[FONT=Arial (Arabic)]نكته{كرنال
[/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] بريك شده بايد 1.5 باشه}
==========================================================
[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]مراحل نصب برنامه:
1-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]در اين مرحله بايد [/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] به كامپيوتر وصل كرده و مموري استيك رو در [/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] قرار بديد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]2-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]بعد مموري استيك رو فرمت كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]3-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]ميتونيد از [/FONT]mspformat[FONT=Arial (Arabic)] براي فورمت منطقي مموري استفاده كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]4-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]مموري استيك رو برداريد و [/FONT]usb[FONT=Arial (Arabic)] رو جدا كنيد
.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]5-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]دوباره مموري استيك رو از طريق [/FONT]psp[FONT=Arial (Arabic)] به كامپيوتر وصل كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]6-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]به صورت دستي در مموري به ترتيب اين پوشه ها رو ايجاد كنيد.[/FONT]PSP/GAME[FONT=Arial (Arabic)]( به اختيار[/FONT]{PSP/GAME150}
[FONT=Arial (Arabic)]7-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]پوشه هاي
[/FONT]battery[FONT=Arial (Arabic)] و [/FONT]installer[FONT=Arial (Arabic)] رو در پوشه[/FONT]GAME[FONT=Arial (Arabic)] كپي كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]8-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]فايل [/FONT]UPDATE.PBP1.5 [FONT=Arial (Arabic)]رو تو ريشه اصلي مموري كپي كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]9-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]دوباره مموري استيك رو برداريد و [/FONT]USB[FONT=Arial (Arabic)] رو قطع كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]10-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]در اين مرحله بايد [/FONT]firmware[FONT=Arial (Arabic)] رو از داخل [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] اجرا كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]نكته: اين كار باعث ميشه كه فايلهاي مورد نياز به خوبي در مموري استيك ايجاد بشه.
11-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)] دوباره مموري استيك رو از طريق [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] به كامپيوتر وصل كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]12-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]فايلهاي
[/FONT]msipl[FONT=Arial (Arabic)] و [/FONT]msipl.bin[FONT=Arial (Arabic)] رو از طريق كامپيوتر اجرا كنيد تا فيلهاي [/FONT]IPL[FONT=Arial (Arabic)] رو تو مموري استيك بنويسه.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]13-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]دوباره مموري استيك رو برداريد و [/FONT]USB[FONT=Arial (Arabic)] رو قطع كنيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]14-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]از داخل [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] فايل مربوط به باطري رو اجرا كنيد تا بوت شدن به وسيله باطري رو اصلاح كنه .
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]تبريك، حالا شما ميتوانيد از باطري و مموري استيك جديد استفاده كنيد.
===============================
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]============================
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]نحوه استفاده از خاصيت بالا:
1-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)] مموري استيك رو در داخل [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] قرار دهيد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]كابل شارزر رو جدا كنيد و باطري جديد رو قرار بديد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]زماني كه [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] رو بوت{ يا روشن } ميكنيد يك منو ظاهر ميشود و دستورات آن را دنبال كنيد.
===========================================================
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]تذكرات و محوديتها:
1-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]توجه داشته باشيد كه [/FONT]FW[FONT=Arial (Arabic)] كه در مموري استيك هست [/FONT]FW1.5[FONT=Arial (Arabic)] كامل نيست اما زير مجموعه ايي از اون هست از اينرو همه كاربرد از قبيل
[/FONT]flashers[FONT=Arial (Arabic)] {چراغ راهنما} و ريكاوري رو نداره.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)] الان [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] شما با تمام مموري استيكها سازگاري داره به غير از 32مگيها
.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]آيدي [/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] به طور كامل بازگردونده نشده بنابراينو به طور كلي نتونسته آيدي رو به طور صحيح برگردونه و احيا بشه.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]4-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]پيشنهاد ميشه كه قبل از دانگريد يه نسخه پشتيبان از فلش بگيريد.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]5-
[/FONT]There might be a BSOD at the end of the downgrade. This is normal[FONT=Arial (Arabic)],
[/FONT]and happens on the standard downgraders[FONT=Arial (Arabic)].
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]من نتونستم معني خاصي براش پيدا كنم ولي با دقت متوجه ميشيد كه چيز خاصي نيست.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]6-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]در اين دانگريد همه سخت افزارها شناخته شده هست{مرحله5}
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]7-
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)] تمام نيازهاي [/FONT]FW1.5 [FONT=Arial (Arabic)]رو برآورده ميكنه.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]تبريك
[/FONT]PSP
[FONT=Arial (Arabic)][/FONT][FONT=Arial (Arabic)]شما به زندگي برگشت.
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]
===========================================================
[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]نكاتي كه در زمان معني كردن به نظر خودم رسيد رو براتون ياداشت ميكنم:
1- در مورد اون قسمتي كه ميگه حالا كابل شارزر رو جدا كنيد من رو به اين فكر برد كه شايد از همون اول كار از شارزر استفاده ميشده بعدا بايد باطري جديد رو استفاده كنيد { البته اين نظر من بود شايدم از شارزر استفاده نميشده و از همون باطري قديمي استفاده ميشده}
2- در مورد اون قسمتي كه معنيشو به خودتون واگزار كردم فكر كنم منظورش اينه كه در خود مموري استيك يه دانگريدر هم به وجود آورده باشه البته شايد اين باشه{بازم نظر خودم بود}
3- من برنامه رو كه از سايت
[/FONT]PSP-HACK[FONT=Arial (Arabic)] دانلود كردم و بازش كردم فايل آپديت 1.5 رو نديدم {شايد براي من مشگل داشته و يا اينكه منظور همون آپديت 1.5 هست كه آقا مهدي زحمتشو كشيده و تو قسمت دانگريدها قرار داده باشه}
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]موفق باشيد به اميد اينكه اونايي كه
[/FONT]PSP[FONT=Arial (Arabic)] شون بريك شده بود با اين روش درست بشه.
{اينم بگم كه من اينن خود آموزش رو معني كردم و چيزي از خودم اضافه نكردم ولي اميدوارم همين كه من معني كردم كارتون رو راه بندازه و بچه هاي سايت رو از نتيجه اين كار با خبر كنيد}
==========================================
با تشكر
كوچيك شما مهدي پناهي
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]
[/FONT][FONT=Arial (Arabic)][/FONT]