ممنون ولی قیمت کنسول نو رو نگفتی.
دوستان عزیز هم راهنمایی کنن لطفا.
wii نو میتونم پیدا کنم؟ هنوز تولید میشه؟ قیمتش رو هم اگر حدودی بگین.
قیمت هفته آخر قبل از عید از 500 تا 730 متغیر بود!
در حال حاضر دو مدل Wii تو بازار پیدا میشه.
1 - Wii به همراه دسته معمولی که تا جایی که من دیدم 220 ولت هست و نیازی به آداپتور نداره
2 - Wii به همراه دسته Motion Plus و بازی Mario Kart و فرمون که ریجن UC هست و باید براش آداپتور هم بگیرید.
پایتخت دو جا داشتن (زیر همکف و طبقه اول) که زیر همکفی مدل اول رو 550 و مدل دوم رو 700 میداد. طبقه اولی هم مدل اول رو داشت که 730 میداد. این طبقه اولی به نظر Wiiهاش کاملا نو میرسن! (اما قیمتش هم بالاس)
من ولیعصر و جمهوری هم رفتم که به نظرم چندان جالب نبود و اکثر پرت بودن.
پاساژ لباف هم یه مغازه مدل دوم رو در رنگ سفید و مشکی داره که 690 میداد (با ظاهر نسبتا نو). ضمنا این مدل دوم رو فقط از طریق USB میشه استفاده کرد و ظاهرا با 60 تومن از طریق درایو هم کپی خور میشه (البته چندان اهمیتی نداره به نظرم).
کلا طرف لباف بیشتر میشه Wii پیدا کرد. اما اکثر Wiiهایی که تو بازار هستن جعبشون چندان تمیز نیست. (به همین دلیل راجع به نو و کهته بودنشون نمیشه به راحتی اظهار نظر کرد)
واسه پسر خواهرم كه 5 سالشه ميخوام عيدي بگيرم.
خودش ps2 دوست داره. ولي تا حالا باهاش بازي نكرده!
من پيشنهاد دادم wii بگيره.
چند تا سوال ازتون دارم:
1- در كل به نظرتون كدوم كنسول بهتره براي اين سن؟
2- عمر كدوم كنسول بيشتره؟
3- قيمت حدوديه wii و ps2 و قيمت بازيهاي كپيش؟
4- هك wii مثل كنسولهاي ديگه نياز به آپديت داره يا زياد دردسر نداره؟
5- بازيهاي جديد wii هنوز هم مياد يا نه؟ بايزهاي كپيش تو بازار كميابه يا نه؟
به نظرم Wii وسیله جالب تریه. از نظر قیمت PS2 ارزون تره. (اما نه خیلی، با توجه به اینکه مربوط به دو نسل پیش)
هر دو کنسول دورشون تموم شده و بازی خاص دیگه ای براشون نمیاد.
از نظر هک کردن هم فروشنده این کار رو براتون انجام میده. و الان هر کدوم رو که بگیرین همه بازیها روشون کار میکنه. چون همه پچ و آپدیت هایی که باید میومده، اومده.