سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

سلام

من شاید بخوام wii بگیرم میخواستم بدونم که آسانترین راه کپی خور کردنش چی هست و آیا بازی online هم میشه از اون طریق انجام داد ؟

آیا بازی های GameCube رو هم میشه باهاش اجرا کرد ؟ (اصل رو نمیگم )

باتشکر
پارسا بیا جواب بده :دی حسه تایپ نیست:دی

سلام دوستان امروز رفتم یه وی دست دوم بخرم فقط یه مغازه داشت گفت 310 تومن. بعد گفت وی فقط یه ریموت داره و اگه بخوای دستشو جدا بخری باید پولشو بدی. دستش شبیه دسته xbox360 بود گفت اونم 90 تومن روی هم میشه 400 تومن! حالا می خوام ببینم قیمتش چطور بود؟!!
بعد دوستان یه سوال دارم. می خوام بدونم چطوری میشه وی رو به مانیتور وصل کرد؟!
با تشکر.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه wii کابل HDMI نمی خوره؟ کسی می دونه wii چطوری به مانیتور وصل میشه؟
1.طرف داره ميكنه تو پاچت
٢.گشتم نبود نگرد نيست..به مانيتور نميخوره.يه تبديل داره ٩٠ دلاره كه نميارزه

1.طرف داره ميكنه تو پاچت
٢.گشتم نبود نگرد نيست..به مانيتور نميخوره.يه تبديل داره ٩٠ دلاره كه نميارزه

خب اگه اون خروجی که TV داره رو یه مانیتور داشته باشه چی؟ بازم نمی خوره؟
یا هیچ مانیتوری اون خروجی مورد نظر رو نداره؟!

برای زدن Wii به مانيتور می تونيد كابل وی جی ای Wii PS3 بخريد.
اين كابل هم به PS3 می خوره و هم به Wii ولی برای Wii فقط تا رزولوشن 480p رو مانيتور تصوير می ده.
خودم برای PS3 هم خريده بودم و يه سال داشتم، بعد اينكه مانيتور جديد خريدم كه HDMI می خورد فروختمش. اينم تاپيك فروشش:
http://forum.bazicenter.com/thread50606/
قيمتش سه سال پيش 40 تومن بود، الان خدا عالمه!

پ.ن: Wii دسته دو 310 تومن!!!؟ يا خدا! پارسال 180 تومن بود داشت می رفت نزديك 150!
اگه كسی داره (فت) و خواست با 360 هارد دار عوض می كنم...
آفر خوبیه، كنسولی كه طاق می زنم در حد آكه، اگه پايه ايد از دست نديد:دی

آخرین ویرایش:
اين كابل هم به PS3 می خوره و هم به Wii ولی برای Wii فقط تا رزولوشن 480p رو مانيتور تصوير می ده.
خودم برای PS3 هم خريده بودم و يه سال داشتم، بعد اينكه مانيتور جديد خريدم كه HDMI می خورد فروختمش. اينم تاپيك فروشش:

پ.ن: Wii دسته دو 310 تومن!!!؟ يا خدا! پارسال 180 تومن بود داشت می رفت نزديك 150!
طرف يه چيزي گفته بره خودش حد اكثر ٢٥٠ ميارزه

حالا از یه فروم دیگه یه دست دوم خریدم 230تومن+10تومن پول پست 240تومن. رنگ سفید ریجن U/C با Wii Remote و Nunchuck با 4ماه کارکرد
می گم این کابل که می گین به هر مانیتوری می خوره؟ اگه می خوره بگو که واسه قیمتش بت پیغام بدم

طرف يه چيزي گفته بره خودش حد اكثر ٢٥٠ ميارزه
منم می گم، حالا دسته گيم كيوب و شايد يه تفنگی فرمونی چيزی باهاش بود اونقدر ميرزيد.
حالا از یه فروم دیگه یه دست دوم خریدم 230تومن+10تومن پول پست 240تومن. رنگ سفید ریجن U/C با Wii Remote و Nunchuck با 4ماه کارکرد
می گم این کابل که می گین به هر مانیتوری می خوره؟ اگه می خوره بگو که واسه قیمتش بت پیغام بدم
اين كابل رو من مدت ها پيش فروختمش. بايد تو بازار بگرديد ببينيد پيدا می شه يا نه. اسمش هم كابل وی جی ای Wii PS3 هست.
حالا مانيتورتون چی هست؟
اينو بگم كه اگه تلويزيون 29 اينچ به بالا يا مانيتور كابل كامپوننت خور (مثل مانيتور tv های AOC) داريد نيازی به اين كابل نداريد و راحت می شه ویی رو بهشون بزنيد و بذاريد رو بالاترين رزولوشن ویی كه همون 480p ـه.
راستی Wii تون رو دقيقا كی خريديد 230 تومن؟
قيمت نداريد الان دسته گيم كيوب چنده و آيا برای سيو كردن بازیای گيم كيوب رو ویی مموری گيم كيوب هم مورد نيازه يا نه؟

منم می گم، حالا دسته گيم كيوب و شايد يه تفنگی فرمونی چيزی باهاش بود اونقدر ميرزيد.

اين كابل رو من مدت ها پيش فروختمش. بايد تو بازار بگرديد ببينيد پيدا می شه يا نه. اسمش هم كابل وی جی ای Wii PS3 هست.
حالا مانيتورتون چی هست؟
اينو بگم كه اگه تلويزيون 29 اينچ به بالا يا مانيتور كابل كامپوننت خور (مثل مانيتور tv های AOC) داريد نيازی به اين كابل نداريد و راحت می شه ویی رو بهشون بزنيد و بذاريد رو بالاترين رزولوشن ویی كه همون 480p ـه.
راستی Wii تون رو دقيقا كی خريديد 230 تومن؟
قيمت نداريد الان دسته گيم كيوب چنده و آيا برای سيو كردن بازیای گيم كيوب رو ویی مموری گيم كيوب هم مورد نيازه يا نه؟

مانیتور من که اینه: Samsung SyncMaster 920nw. قدیمه فک نمی کنم این کابل بش بخوره!
میشه یه مانیتور کوچیک که کابل HDMI و همینطور كابل كامپوننت می خوره رو بهم معرفی کنین. هرچی ارزون تر بهتر :D
wii رو همین دیروز خریدم. از بازارچه یه فروم دیگه. امروز پستش کرد, فردا می رسه دستم. خوب خریدم یا نه؟
والا نه متاسفانه آخه من اطلاعاتم خیلی تو نینتندو کمه. خودم Xbox دارم. حالا تازه یه wii خریدم که این چندتا Resident Evil رو روش بازی کنم.

مانیتور من که اینه: Samsung SyncMaster 920nw. قدیمه فک نمی کنم این کابل بش بخوره!
میشه یه مانیتور کوچیک که کابل HDMI و همینطور كابل كامپوننت می خوره رو بهم معرفی کنین. هرچی ارزون تر بهتر :D
wii رو همین دیروز خریدم. از بازارچه یه فروم دیگه. امروز پستش کرد, فردا می رسه دستم. خوب خریدم یا نه؟
والا نه متاسفانه آخه من اطلاعاتم خیلی تو نینتندو کمه. خودم Xbox دارم. حالا تازه یه wii خریدم که این چندتا Resident Evil رو روش بازی کنم.
من نمی دونم مانيتورتون چه خروجی هایی رو پشتيبانی می كنه ولی اگه فقط VGA (و كلا هر چی غير از كامپوننت) داره نمی شه بدون كابل وی جی ای به Wii زدش چون ویی فقط كامپوننت می خوره.
اين كابل وی جی ای كه گفتم هم به مانيتور 14 اينچ CRT هم می خوره.
در مورد تی وی مانيتور اگه امكانش رو داريد آبش كنيد و يه پولی بذاريد يه مانيتور كامپوننت خور برداريد فكر خوبیه. تی وی مانيتور های AOC انتخاب خوبی هستند هم ارزونن و هم خوب، تو گوگل برای تی وی مانيتور سرچ كنيد يا تو تاپيك مشاوره برای خريد مانيتور بپرسيد.
انتخاب خودتونه برای ویی كابل وی جی ای بخريد يا مانيتورتون رو عوض كنيد تی وی مانيتور برداريد.
Wii رو هم تو اين بازار بی ثبات خوب خريديد. مبارك تون باشه.
فقط يه نكته رو بگم كه برای بازی كردن رزيدنت اويل های گيم كيوب به دسته گيم كيوب نياز داريد تا جایی كه من می دونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or