سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

سلام دوستان
زده کلم یکی بگیرم اول میخواستم 3ds بگیرم اما حالا وی پولم برسه 3ds هم بگیرم :D
حالا سوال
قیمت کارکردش چنده حدودا ؟
توی خرید کار کرده به چی توجه کنم؟

اگه کارکرده میخوای سعی کن حتما ً از یه مصرف کننده بخری...یا حداقل از فروشنده ای بخری که بهش اعتماد داری...!!
ولی از نظر من اول 3DS بگیری خیلی بهتره...چون Wii آخرای عمرشه و عرصه ی بازی کم کم براش قطع میشه...ولی 3DS رو مطمئن باش کم کمش تا 10 سال بازی براش ساخته میشه!

ممنون دوست عزيز وي هم بازي زياد داره هنوز بازي نكردم
بيشتر مبخوام بازي هاي قديميم روش بازي كنم
امولاتوراش رديفا ديگه؟
يكم راهنمايي ميكنيد توي خريد بهم

ممنون دوست عزيز وي هم بازي زياد داره هنوز بازي نكردم
بيشتر مبخوام بازي هاي قديميم روش بازي كنم
امولاتوراش رديفا ديگه؟
يكم راهنمايي ميكنيد توي خريد بهم
من که شبیه سازاش رو روش امتحان نکردم ولی مثلا بازی های گیم کیوب که روی وی اجرا میشن با کنترلر خود وی نمیشه بازیشون کرد
یا باید کنترلر گیم کیوب داشته باشی یا مبدل تبدیل کنترلر ps2 به گیم کیوب
یک سری از بازی هاش هم که Wii Ware ان با کنترلر کلاسیک وی اجرا میشن

من که شبیه سازاش رو روش امتحان نکردم ولی مثلا بازی های گیم کیوب که روی وی اجرا میشن با کنترلر خود وی نمیشه بازیشون کرد
یا باید کنترلر گیم کیوب داشته باشی یا مبدل تبدیل کنترلر ps2 به گیم کیوب
یک سری از بازی هاش هم که Wii Ware ان با کنترلر کلاسیک وی اجرا میشن
اره خوندم فهمیدم نمیشه باید مموری و دسته داشته باشی
اونی wii war هم میشه با دسته گیم کیوب بازی کرد؟

Wii Ware به نرم افزار های رو روی Wii میگن...مثل soft WARE ..!!
اینها به 3 دسته تقسیم می شن :
1- نرم افزار : مثل NetFlix
2- بازی های ساده و کوچک : مثل Worl of Goo یا Poke'mon Ranch
3- کنسول مجازی : که بازی های قدیمی رو شامل میشه
تو بخش کنسول مجازی شما فقط میتونید بازی های میکرو (NES) رو با WiiMote بازی کنی . ولی بازی های دیگه رو حتما ً باید با دسته ی کلاسیک رو داشته باشی یا دسته ی گیم کیوب .
به نظر من اگه میخوای دسته بخرید ، دسته ی گیم کیوب بهتره . به 3 دلیل :
1- باتری نمی خواد
2- خوش دست تره
3- برای اجرای بازی های گیم کیوب هم مشکل پیدا نمیکنی

Wii Ware به نرم افزار های رو روی Wii میگن...مثل soft WARE ..!!
اینها به 3 دسته تقسیم می شن :
1- نرم افزار : مثل NetFlix
2- بازی های ساده و کوچک : مثل Worl of Goo یا Poke'mon Ranch
3- کنسول مجازی : که بازی های قدیمی رو شامل میشه
تو بخش کنسول مجازی شما فقط میتونید بازی های میکرو (NES) رو با WiiMote بازی کنی . ولی بازی های دیگه رو حتما ً باید با دسته ی کلاسیک رو داشته باشی یا دسته ی گیم کیوب .
به نظر من اگه میخوای دسته بخرید ، دسته ی گیم کیوب بهتره . به 3 دلیل :
1- باتری نمی خواد
2- خوش دست تره
3- برای اجرای بازی های گیم کیوب هم مشکل پیدا نمیکنی

ممنون دوست عزيز
١.netflixچيه؟
٢.بازي هاي مجازي و وي ىير ها كلا هكش هستن؟
٣.پس دسته گيم كيوب همه كاراي دسته كلاسيك انجام ميده درسته؟
٤.قيمت هر دو چنده؟هم گيم كيوب هم كلاسيك
٥.دسته كلاسيك مگه سيم نداره؟

ممنون دوست عزيز
١.netflixچيه؟
٢.بازي هاي مجازي و وي ىير ها كلا هكش هستن؟
٣.پس دسته گيم كيوب همه كاراي دسته كلاسيك انجام ميده درسته؟
٤.قيمت هر دو چنده؟هم گيم كيوب هم كلاسيك
٥.دسته كلاسيك مگه سيم نداره؟
ج1. یه برنامه که باهاش میتونی Wii رو به یه تلویزیون انترنتی تبدیل کنی ... ولی تو ایران کار نمیکنه
ج2.لازم به هک نیست ... فایل کانالش رو که پسوندش Wad هست بگیر و با یه Wad Manager نصب کن
ج3.تقریبا ً آره ... ولی تو بعضی از بازی های خود Wii دسته ی کلاسیک ساپورت میشه ولی دسته ی GC ساپورت نمیشه
ج4.قیمت ندارم ... من خودم هر کدوم رو 30 تومن گرفتم
ج5.دسته ی کلاسیک سیم داره ولی به WiiMote وصل میشه که خودش باتری مصرف میکنه

ج1. یه برنامه که باهاش میتونی Wii رو به یه تلویزیون انترنتی تبدیل کنی ... ولی تو ایران کار نمیکنه
ج2.لازم به هک نیست ... فایل کانالش رو که پسوندش Wad هست بگیر و با یه Wad Manager نصب کن
ج3.تقریبا ً آره ... ولی تو بعضی از بازی های خود Wii دسته ی کلاسیک ساپورت میشه ولی دسته ی GC ساپورت نمیشه
ج4.قیمت ندارم ... من خودم هر کدوم رو 30 تومن گرفتم
ج5.دسته ی کلاسیک سیم داره ولی به WiiMote وصل میشه که خودش باتری مصرف میکنه

1.راییگانه ؟بعد میشه دورش زد توی ویی توی ایرانم کار کنه؟
2.نیاز به هک نیست؟مگه پولی نیستن این بازیاشم ؟منظورم میشه فری ریخت
3.چه بازی هایی؟ قیمت هر دو دسته چنده؟ بعد توی بازی های دو نفره میشه یه دسته گیم کیوب باشه یه دسته کلاسیک خود ویی؟
4.تازگیا ؟یا خیلی وقت پیش؟ بعد دسته گیم کیوب یه سری هم هستش که فیکه درسته؟
5.اها فکر کردم وصل میشه به کونسول خود کلاسیک باتزی میخواد یا فقط وی ریموت؟
6.باتری وی ریموت شارژیه ؟یا باید عوضش کرد؟ اگه باتری شارژی انداخت خود ویی شارژ میکنه؟ممنون

1.راییگانه ؟بعد میشه دورش زد توی ویی توی ایرانم کار کنه؟
2.نیاز به هک نیست؟مگه پولی نیستن این بازیاشم ؟منظورم میشه فری ریخت
3.چه بازی هایی؟ قیمت هر دو دسته چنده؟ بعد توی بازی های دو نفره میشه یه دسته گیم کیوب باشه یه دسته کلاسیک خود ویی؟
4.تازگیا ؟یا خیلی وقت پیش؟ بعد دسته گیم کیوب یه سری هم هستش که فیکه درسته؟
5.اها فکر کردم وصل میشه به کونسول خود کلاسیک باتزی میخواد یا فقط وی ریموت؟
6.باتری وی ریموت شارژیه ؟یا باید عوضش کرد؟ اگه باتری شارژی انداخت خود ویی شارژ میکنه؟ممنون
ج1.نه. به هیچ وجه
ج2.پولی هستن. ولی وقتی میخوای از Wii Shop دانلود کنی باید پول بدی ... ولی وقتی خودت فایلش رو گرفتی که پول برای چی بدی؟؟؟
ج3.نمیدونم.قیمت ندارم.بستگی به بازیش داره که ساپورت کنه یا نه
ج4. چند ماه پیش. آره فیکه ... ولی مثل اینکه همونم خوبه ... من خودم دارم... بدک نیست..ولی بازی دسته اصلی خیلی بهتر کار میکنه و دکمه هاش نرم تره
ج5.فقط WiiMote
ج6.باتری قلمی میخوره. نه باید شارژر باتری داشته باشی.
خواهش میکنم...
به نظر من شما یه سر توپخونه برو و با کنسول از نزدیک آشنا شو....!!
اگه برات قدیمی یا جدید بودن بازی مهم نیست حتما ً Wii بخر!

ج1.نه. به هیچ وجه
ج2.پولی هستن. ولی وقتی میخوای از Wii Shop دانلود کنی باید پول بدی ... ولی وقتی خودت فایلش رو گرفتی که پول برای چی بدی؟؟؟
ج3.نمیدونم.قیمت ندارم.بستگی به بازیش داره که ساپورت کنه یا نه
ج4. چند ماه پیش. آره فیکه ... ولی مثل اینکه همونم خوبه ... من خودم دارم... بدک نیست..ولی بازی دسته اصلی خیلی بهتر کار میکنه و دکمه هاش نرم تره
ج5.فقط WiiMote
ج6.باتری قلمی میخوره. نه باید شارژر باتری داشته باشی.
خواهش میکنم...
به نظر من شما یه سر توپخونه برو و با کنسول از نزدیک آشنا شو....!!
اگه برات قدیمی یا جدید بودن بازی مهم نیست حتما ً Wii بخر!
1.یعنی همه شبکه هاش پولیه ؟----روی وی نمیشه پ ر و کسی ست کرد یعنی؟
2.خوب اخه یه جا خونده بودم بازی های که از eshop هم دانلود شده فقط روی همون ویی و sd اجرا میشه
3.به سایت خوب میتونی بهم معرفی کنی برای قیمت این وسایل ( پیام خصوصی کن)
4.اها پس شما قیک رو 30 خریدی همون که زده روش wiipad ؟
5.ممنون
6.دردسره که :d توی کنسول های نسل 7 فقط ps3 باتری درستو حسابی داشت-چه باتریه شارژِه خوبه ؟بعد با هر بار شارژ کامل چفدر میشه بازی کرد
:d درسته وی نداشتم اما الان ازش مطلب زیاد خوندم کامل آشنا شدم میخوامن کار کرد بگیرم اما حتما باید یه سرم توپخونه برم
نه مهم الان گیم پلیه ps3 هم دارم برای اونکی بازی ها من میخوام برم سمته نینتندو و شخصیتاش از بازیه های nes گرفته تا الانش:D

1.یعنی همه شبکه هاش پولیه ؟----روی وی نمیشه پ ر و کسی ست کرد یعنی؟
2.خوب اخه یه جا خونده بودم بازی های که از eshop هم دانلود شده فقط روی همون ویی و sd اجرا میشه
3.به سایت خوب میتونی بهم معرفی کنی برای قیمت این وسایل ( پیام خصوصی کن)
4.اها پس شما قیک رو 30 خریدی همون که زده روش wiipad ؟
5.ممنون
6.دردسره که :d توی کنسول های نسل 7 فقط ps3 باتری درستو حسابی داشت-چه باتریه شارژِه خوبه ؟بعد با هر بار شارژ کامل چفدر میشه بازی کرد
:d درسته وی نداشتم اما الان ازش مطلب زیاد خوندم کامل آشنا شدم میخوامن کار کرد بگیرم اما حتما باید یه سرم توپخونه برم
نه مهم الان گیم پلیه ps3 هم دارم برای اونکی بازی ها من میخوام برم سمته نینتندو و شخصیتاش از بازیه های nes گرفته تا الانش:D
ج1.نگفتم پولیه...گفتم ایران رو ساپورت نمیکنه...! متأسفانه نه..فقط تو Opera میشه از پ ر کسی استفاده کرد
ج2.هرچی که از WiiShop بگیری میره حافظه ی اصلی...بعدش میتونی بگی بره رو sd یا نه. (eshop ماله DS هست )
ج3.سایتی برای قیمت سراغ ندارم...اگه دسته دو میخوای می تونی تو فاروم هایی که مخصوص خرید و فروش هستن مثل PersianTools بگردی
ج4.دقیقا ً همونه...بدک نیست...فقط جهت های دیجیتالش بده...دسته اصلی گیم کیوب خیلی دکمه هاش روونه!
ج5.خواهش میکنم
ج6.من باتری شارژی معمولی استفاده میکنم...میزان کارکردت بستگی به آمپری داره که باتریت میده

ج1.نگفتم پولیه...گفتم ایران رو ساپورت نمیکنه...! متأسفانه نه..فقط تو Opera میشه از پ ر کسی استفاده کرد
ج2.هرچی که از WiiShop بگیری میره حافظه ی اصلی...بعدش میتونی بگی بره رو sd یا نه. (eshop ماله DS هست )
ج3.سایتی برای قیمت سراغ ندارم...اگه دسته دو میخوای می تونی تو فاروم هایی که مخصوص خرید و فروش هستن مثل PersianTools بگردی
ج4.دقیقا ً همونه...بدک نیست...فقط جهت های دیجیتالش بده...دسته اصلی گیم کیوب خیلی دکمه هاش روونه!
ج5.خواهش میکنم
ج6.من باتری شارژی معمولی استفاده میکنم...میزان کارکردت بستگی به آمپری داره که باتریت میده
١.وي وايلرلس داخلي داره ؟يا بايد براش بخري اين xbox?
حيف نميشه روش پرو. كسي ست كرد
٢.همون wiishop دي ولي خونده بودم يجا نمياره رو دستگاه هاي ديگه .براش امولاتور درست حسابيم هست؟
٣.اره توpt دارم ميگردم فقط موندم به چي توجه كنم موقع خريد
٤.يه دسته گيم كيوب با يه دسته كلاسيك بايد بگيرم
٥.اوكي باتري هم دراسل ميگيرم.راستي. يه سري استند شارژ وي ريموت هست ماله چيه؟شما گفتي كه نميشه از ريموت شارژ كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or