سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

یکی قیمت دقیق از wii pal کپی خور شده بده؟میخوام بفروشم
البته قیمت نو رو میخواما
قیمت wiimote رو هم لطف کنید بگید
قیمت پک wii sport رو هم بگید
قیمت Wii Sportش رو ندارم ولی پک ریسورتش (توش موشن پلاس داره) حدود 380 تومنه.
وی موت هم 35 تومن.

سلام به همگی _یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم برا همین اینجا میپرسم کنسول وی از زمانی که اومد چه مدت طول کشید تا هک بشه و بازیهای کپی رو اجرا کنه؟ به نظرتون کنسول وی یو که بیاد بعد از چه مدتی کپی خور میشه؟ ممنون

wii که زود هک شد و راحت dvd کپی رو اجرا کرد ولی مدل جدیدش که اومد فقط با هارد یا فلش بازی اجرا میکرد.
ولی wii u به این سادگیا و زودیا مثل 3ds هک نمیشه.میدونید که هنوز 3ds هک نشده.
در ضمن wii u دیسک های مخصوص به خودش رو داره که فقط مخصوص نینتندو ئه و مثل بلوری ps3 نیست که الان همه جا موجود باشه.
به نظر من مثل ps3 طول میکشه تا هک شه.
اینو تجربه میگه.

ولی سوالت جاش اینجا نیست و بیشتر به wii u مربوط میشه.

سلام ببخشید که سوالمو اینجا می پرسم چون تاپیک وی یو کسی نیست جواب بده. پس با این وجود کسی که میخاد با وی یو بازی کنه باید چه کار کنه؟ اصلا خرید وی یو وقتی کپی خور نشده کار درستیه؟ در مورد تیری دی اس هم فکر میکنم میشه به اون یه کیت وصل کرد که بازیهای کپی رو اجرا کنه ممنون

سلام ببخشید که سوالمو اینجا می پرسم چون تاپیک وی یو کسی نیست جواب بده. پس با این وجود کسی که میخاد با وی یو بازی کنه باید چه کار کنه؟ اصلا خرید وی یو وقتی کپی خور نشده کار درستیه؟ در مورد تیری دی اس هم فکر میکنم میشه به اون یه کیت وصل کرد که بازیهای کپی رو اجرا کنه ممنون

اصلا شما بذار دستگاه بیاید قیمتش معلوم شه بعد به فکرش باش

چرا درست نباشه.اگه علاقه داشته باشی میری سمتش ولی حالا که هنوز نیومده ولی اگه اومد هکر ها یه فکری میکنن.

اون موقع هم که ps3 هک نشده بود، خیلی ها ps3 میخریدن و حداقل واسه بازی 50 تومن میدادن
تازه الان هم با اینکه ps3 کپی خور شده خیلی ها تو ایران هستن که بازی اصل میخرن و سمت کپی نمیرن.

3ds هم فقط بازی کپی ds رو اجرا میکنه که اگه آپدیت کنی بازی های کپی ds هم نمیتونی بازی کنی

سلام من می خوام wii بگیرم هیچ چیزیهم ازش نمی فهمم چه مدلی وی بگیرم بهتره؟ بازی فوتبال و تفنگی روی ئی بیشتر حال می ده یا ایکس باکس؟
وی نباید باریک باشه یعنی چه؟

سلام من می خوام wii بگیرم هیچ چیزیهم ازش نمی فهمم چه مدلی وی بگیرم بهتره؟ بازی فوتبال و تفنگی روی ئی بیشتر حال می ده یا ایکس باکس؟
وی نباید باریک باشه یعنی چه؟

مدل خواستی نداره فقط برو بگو یه وی کپی خور نرم افزاری بگیر بعد بگو فریمورش 4 یا بالای 4 باشه که بتونی بازی های کپی رو اجرا کنی اگه موشن پلاس بگیری هم خیلی خوب میشه چون دقت دسته رو خیلی زیاد می کنه فونبال رو ایکس باکس بهتره(:-&)ولی بازی های تفنگی و اکشن و شمشیری فقط رو وی(:x)باریک چیه؟بریک داریم که اون برا اونوقتیه که وی رو اشتباه اپدیت کنی که اونم احتمالش خیلی کمه

سلام _ این درسته که بیشتر بازیهای وی مناسب سنین پایینه؟ بازی با این کنسول خسته کننده نمیشه؟ غیر از بازیهایی مثل زلدا و ماریو حداقل چند بازی خوب دیگه داره؟ اصلا وقتی بازیهای توپش رو بازی کردیم میشه دوباره سرگرم شد؟ به نظرتون الان بهتره برا خرید یا پاییز قیمت بهتره؟ اصلا الان وی بخرم یا صبر کنم وی یو بخرم؟ سوال اخرمم اینه که وی میتونه بازیهای سگا ساترن _ دریمکست _ و پلی استیشن 1 و 2 رو اجرا کنه؟ مرسی از همه

آخرین ویرایش:
یه بازی داره no more herose مثلا میزنی یارو کلش میپره یا از وسط نصف میشه:دی این ماله بچه هاش زلدا و ماریو پیش یه عالمه بازیه دیگه ای که همه هم اکشنن داره بچس تا دلتم بخواد بازی سرگرم کننده داره که تا 5 سال برات بسه از نظر من الان وی بخر وی یو تا بیاد ارزون شه کپی شه 3 سال طول میکشه همه ی اون بازی هایی که گففتی اجرا می کنه جز ps2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or