سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

البته چندتا بازی انحصاری وی هست که اصلا راحت و فان نیست . در واقع کاملا برای گیمرهای حرفه ای طراحی شده و واقعا ارزش خرید کنسول رو داره . اما اگه کنسول ندارین و میخایین اولین کنسولتون باشه به این فک کنین که چه بازیهایی بیشتر علاقه دارین ؟ سرگرم کنندگی صرف یا درگیر شدن در جو بازی؟گرافیک بالا یا پایین؟تجربه کردن گیم پلی های متنوع و جذاب و جدید یا تجربه ی فرمول های قدیمی جواب پس داده؟سن هم خیلی تاثییر داره تو سلیقه ی بازیایی!

سلام خدمت همه ی دوستان
من امروز دستم یک دستگاه WII رسیده که مال خواهر زادمه فرستادن ایران که براشون کپی خور بکنمش
چندتا سوال دارم ازتون چون اصلا حتی با این کنسول 1 بارم کار نکردم
هزینه ی کپی خور کردن چقدره ؟
زمانی که کپی بشه همه ی بازیها بهش میخوره ؟
قیمت بازی ها چقدره؟
اگرم چندتا بازی باحال سراغ دارید برای بچه ی حدود 5 الی 8 سال بهم معرفی کنید خیلی خیلی ممنون :x

سلام خدمت همه ی دوستان
من امروز دستم یک دستگاه WII رسیده که مال خواهر زادمه فرستادن ایران که براشون کپی خور بکنمش
چندتا سوال دارم ازتون چون اصلا حتی با این کنسول 1 بارم کار نکردم
هزینه ی کپی خور کردن چقدره ؟
زمانی که کپی بشه همه ی بازیها بهش میخوره ؟
قیمت بازی ها چقدره؟
اگرم چندتا بازی باحال سراغ دارید برای بچه ی حدود 5 الی 8 سال بهم معرفی کنید خیلی خیلی ممنون :x
سلام .
حدود 15 تومان .
اگه درست کپی خور بشه بله ...
با چاپ روی دیسک دورو ور 1200 تومان
wii play
wii sport
wario ware smooth moves
kloana
super mario galaxy 1
super mario galaxy 2
disney epic mickey
de blob
de blob 2
new super mario bros
just dance 2
mario and sonic at the olymipic games
a boy and his blob
mini ninjas
و ...

آخرین ویرایش:
بهترین روش کپی خور کردن الان چی هست؟
سخت افزاری یا نرم افزاری.
حساب کنید یه پسر 15 ساله که زیاد سر در نمیاره و به اینتر نت هم دسترسی نداره
میخوام دیگه درد سر نداشته باشه چون کاراش میوفته گردنم
شنیدم سخت افزاری بهتره
هزینشم لطف کنید

بهترین روش کپی خور کردن الان چی هست؟
سخت افزاری یا نرم افزاری.
حساب کنید یه پسر 15 ساله که زیاد سر در نمیاره و به اینتر نت هم دسترسی نداره
میخوام دیگه درد سر نداشته باشه چون کاراش میوفته گردنم
شنیدم سخت افزاری بهتره
هزینشم لطف کنید
منم 14 سالمه و ویم کپی نرم افزاریه برای سخت افزاری باید تقریبا 100 تومن میشه نرم افزاری بهتره

سلام بچه ها .
منم میخوام WII بگیرم . کلی بازی خفن روی پی سی انجام میدم و نیازی ندارم ایکس باکس و پس اس 3 و ... بگیرم
رفتم خونه ی دوستم بازی کردم تنیس رو بسیار حال داد .

سوالم این هست که من اگه بخوام WII بگیرم که بشه بازی هاشو 2 نفره انجام داد باید چه چیزهایی بگیرم . یکی از همکاران قدیمیم تو جمهوری محصولاتشو میفروشه قیمت مناسب هم میده روم نمیشه از اون بپرسم چه چیزایی میخواد WII :دی

مثلآ یه سری پک اسپورت در مغازش داشت . یه سریش 9-8 تا چیز پلاستیکی توش بود (مثل راکت و چوب و تفنگ و ... ) یکیش 30-40 تا ! یکی دیگش 100 تا !!! (حدودآ )
یا یه سفره مانندی بود میرفتی روش ورزش می کردی و میرقصیدی و این صحبتا که اونم خیلی باهال بود :دی

کلآ راهنماییم کنید چیا باید بگیرم واسه و ی ی که 2 نفره بشه حالشو بُرد

دمتون گرم اسیدی

• Like
Reactions: arshiya26
سلام بچه ها .
منم میخوام WII بگیرم . کلی بازی خفن روی پی سی انجام میدم و نیازی ندارم ایکس باکس و پس اس 3 و ... بگیرم

سوالم این هست که من اگه بخوام WII بگیرم که بشه بازی هاشو 2 نفره انجام داد باید چه چیزهایی بگیرم . یکی از همکاران قدیمیم تو جمهوری محصولاتشو میفروشه قیمت مناسب هم میده روم نمیشه از اون بپرسم چه چیزایی میخواد WII :دی

مثلآ یه سری پک اسپورت در مغازش داشت . یه سریش 9-8 تا چیز پلاستیکی توش بود (مثل راکت و چوب و تفنگ و ... ) یکیش 30-40 تا ! یکی دیگش 100 تا !!! (حدودآ )
یا یه سفره مانندی بود میرفتی روش ورزش می کردی و میرقصیدی و این صحبتا که اونم خیلی باهال بود :دی

دمتون گرم اسیدی
اول برو یه وی با موشن پلاس بگیر بعد یک ریموت ونانچاک اضافه وی فیت اگه می خوای بگیر همون سفره:D اون پک ها خوبه ولی فقط ویموت رو شبیه راکت تنیس می کنه وگرنه کار زیادی انجام نمی ده پس اگر می خوای 2 نفره بازی کنی وی با موشن پلاس و یک ویموت و نانچاک موشن پلاس اضافه بگیر اگه مشکل مالی نداری وی فیت هم بگیر

سلام بچه ها .

دمتون گرم اسیدی
آره همونطور که عرشیا (یا ارشیا؟! خودت بگو) جان گفت:
اول یه وی یو سی یا پال یا ژاپنی که انگلیسی شده باشه بگیر (حواست باشه کره ای انگلیسی شده نگیری که دردسر داره!) ببین چه باندلیشو گیر میاری و کدوم به صرفه تره
یه باندل هست سفیده و موشن پلاس نداره اما وی اسپورت داره
یه باندل هست سیاه هست و موشن پلاس و وی اسپورت و وی اسپورت رزورت داره(البته این ها هیچکدومشون نمی تونن بازی کپی از رو دیسک اجرا کنن و باید از روی یو اس بی اجرا کنی)
اگه باندل بدون موشن پلاس گرفتی، حتما برو یدونه موشن پلاس جدا بگیر
اون پک هارو نگیر به درد نمی خوره من دارم یکدونه
فقط اگه خواستی یه فرمون(همونی که دسته رو توش میزاری و شبیه به فرمون میشه بگیر)
اگه خواستی یه بالانس بورد برای وی فیت بگیر
اون پد دنس هم زیاد به درد نمی خوره
اگه گیتار هیرو یا راک بند دوست داشتی می تونی یه گیتارشو اگه گیر آوردی بگیری
برای بازی دونفره هم یه ریموت و نانچاک اضافه بگیر و اگه خواستی (و توصیه میشه) یه موشن پلاس برای دسته دومت
توصیه میشه یه هارد اکسترنال هم بگیری(500 گیگ عالیه اما 1 ترا هم خیلی خوبه. توصیه می کنم زیر 500 نگیری چون اخطلاف قیمت 500 با 250 خیلی کمه-در حد 20 تومن)

• Like
Reactions: Peter Griffin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or