سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

آره همونطور که عرشیا (یا ارشیا؟! خودت بگو) جان گفت:
اول یه وی یو سی یا پال یا ژاپنی که انگلیسی شده باشه بگیر (حواست باشه کره ای انگلیسی شده نگیری که دردسر داره!) ببین چه باندلیشو گیر میاری و کدوم به صرفه تره
یه باندل هست سفیده و موشن پلاس نداره اما وی اسپورت داره
یه باندل هست سیاه هست و موشن پلاس و وی اسپورت و وی اسپورت رزورت داره(البته این ها هیچکدومشون نمی تونن بازی کپی از رو دیسک اجرا کنن و باید از روی یو اس بی اجرا کنی)
اگه باندل بدون موشن پلاس گرفتی، حتما برو یدونه موشن پلاس جدا بگیر
اون پک هارو نگیر به درد نمی خوره من دارم یکدونه
فقط اگه خواستی یه فرمون(همونی که دسته رو توش میزاری و شبیه به فرمون میشه بگیر)
اگه خواستی یه بالانس بورد برای وی فیت بگیر
اون پد دنس هم زیاد به درد نمی خوره
اگه گیتار هیرو یا راک بند دوست داشتی می تونی یه گیتارشو اگه گیر آوردی بگیری
برای بازی دونفره هم یه ریموت و نانچاک اضافه بگیر و اگه خواستی (و توصیه میشه) یه موشن پلاس برای دسته دومت
توصیه میشه یه هارد اکسترنال هم بگیری(500 گیگ عالیه اما 1 ترا هم خیلی خوبه. توصیه می کنم زیر 500 نگیری چون اخطلاف قیمت 500 با 250 خیلی کمه-در حد 20 تومن)
یه سوال وی فیت با بالانس بورد چه فرقی داره؟

اول برو یه وی با موشن پلاس بگیر بعد یک ریموت ونانچاک اضافه وی فیت اگه می خوای بگیر همون سفره:D اون پک ها خوبه ولی فقط ویموت رو شبیه راکت تنیس می کنه وگرنه کار زیادی انجام نمی ده پس اگر می خوای 2 نفره بازی کنی وی با موشن پلاس و یک ویموت و نانچاک موشن پلاس اضافه بگیر اگه مشکل مالی نداری وی فیت هم بگیر

آره همونطور که عرشیا (یا ارشیا؟! خودت بگو) جان گفت:
اول یه وی یو سی یا پال یا ژاپنی که انگلیسی شده باشه بگیر (حواست باشه کره ای انگلیسی شده نگیری که دردسر داره!) ببین چه باندلیشو گیر میاری و کدوم به صرفه تره
یه باندل هست سفیده و موشن پلاس نداره اما وی اسپورت داره
یه باندل هست سیاه هست و موشن پلاس و وی اسپورت و وی اسپورت رزورت داره(البته این ها هیچکدومشون نمی تونن بازی کپی از رو دیسک اجرا کنن و باید از روی یو اس بی اجرا کنی)
اگه باندل بدون موشن پلاس گرفتی، حتما برو یدونه موشن پلاس جدا بگیر
اون پک هارو نگیر به درد نمی خوره من دارم یکدونه
فقط اگه خواستی یه فرمون(همونی که دسته رو توش میزاری و شبیه به فرمون میشه بگیر)
اگه خواستی یه بالانس بورد برای وی فیت بگیر
اون پد دنس هم زیاد به درد نمی خوره
اگه گیتار هیرو یا راک بند دوست داشتی می تونی یه گیتارشو اگه گیر آوردی بگیری
برای بازی دونفره هم یه ریموت و نانچاک اضافه بگیر و اگه خواستی (و توصیه میشه) یه موشن پلاس برای دسته دومت
توصیه میشه یه هارد اکسترنال هم بگیری(500 گیگ عالیه اما 1 ترا هم خیلی خوبه. توصیه می کنم زیر 500 نگیری چون اخطلاف قیمت 500 با 250 خیلی کمه-در حد 20 تومن)

آقا دم هر 2 ی شما عزیزان گرم . فردا اقدام می کنم برای خریدش
خیلی مخلصیم :x:x:x:x:x:x

• Like
Reactions: pspbaz
خواهش یه اعتبار هم بده خریدی خبر بده
چشم عزیز اعتبار هم دادم به هر 2ی شما عزیزان و تشکر مجدد البته :x

امروز رفتم یه ژاپنی انگلیسی شده خریدم پک معمولی + 2 تا موشن پلاس و یه ریموت و نانچاک اضافه و وی فیت و فرمون + یه هارد اکسترنال . کپی رو گفته امشب واسم انجام میده نرم افزاری البته . فقط این بازی مازیاشو باید روی هارد بخرم یا دیسک ؟ :-s:d

چشم عزیز اعتبار هم دادم به هر 2ی شما عزیزان و تشکر مجدد البته :x

امروز رفتم یه ژاپنی انگلیسی شده خریدم پک معمولی + 2 تا موشن پلاس و یه ریموت و نانچاک اضافه و وی فیت و فرمون + یه هارد اکسترنال . کپی رو گفته امشب واسم انجام میده نرم افزاری البته . فقط این بازی مازیاشو باید روی هارد بخرم یا دیسک ؟ :-s:d
اگه دستگاه جدید باشه(مثلا تا 9 ماه پیش) بازیا رو باید با هارد بیارید. ولی قدیمی اگه باشه فرقی نمی کنه هم با هارد بازیا میاد هم با دیسک.
ولی من در هر دوصورت پیشنهاد میکنم با هارد بازی کنید چون سرعت بالاتر و آسیب به لنز کمتره.

اگه دستگاه جدید باشه(مثلا تا 9 ماه پیش) بازیا رو باید با هارد بیارید. ولی قدیمی اگه باشه فرقی نمی کنه هم با هارد بازیا میاد هم با دیسک.
ولی من در هر دوصورت پیشنهاد میکنم با هارد بازی کنید چون سرعت بالاتر و آسیب به لنز کمتره.
ظاهرآ جدیده . چون الان کپی خور کردن و آوردن واسم و گفتن از رو هارد اجرا کنم بازیا رو . حالا یه واسه جدید بودنش هست یا واسه سرعت و آسیب نرسیدن به لنز که فرمودید

ممنونم از راهنماییتون
مبارکه ورودتون رو به جمع ما تبریک می گم چند گرفتی تک تک قیمتارو بگو
ممنونمممممممم

والا روم نشد تخفیف بگیرم چون آشنا بود :d فاکتورشو انداختم دور اما تا جایی که یادمه کنسول رو حدود 370 حساب کرد و ریموت و نانچاک اضافه رو 50 و وی فیت رو 75 و اون موشن پلاس ها رو هم حدودای 30 تومن حساب کرد دقیق یادم نیست 5 تومن بالا پایینشو

راستی بچه ها بازی wii روی هارد چه قیمتی مناسبه واسه هر بازی ؟

ممنونننننننن
icon15.gif

فک کنم دونه ای هزار تومنه ادرس فروشگاه کجاست خیلی خوب باهات حساب کرده منم 1 ماه تازه میشه وی خریدم
مغازش سمت جمهوری هستش . پس قیمتاش مناسبه ایول >:d<
lمبارکه مبارک مبارک ک ک ک ک ک ک :-*
مطمئن باش لحظات خیلی خوبی رو باهاش خواهی داشت
قربونت ت ت ت ت ت ت >:d<
ممنونم م م م م م م م م >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or