prince_fable
کاربر سایت
من باتری Ni-MH rechargeable sony 3800mAh دارم خیلی خوبه
بعضی بازی ها رو با نئوگاما میشه انگلیسی کرد...
بعضی بازی ها رو با نئوگاما میشه انگلیسی کرد...
این رو از سایتم نقل قول میکنم :من میخوام wii بخرم درباره ریجنها توضیح بدین وحتما چند تا سایت معرفی کنیین
wiibrew.com و wiihacks.com و gbatemp.netNTSC UC مخصوص قاره آمریکا
PAL مخصوص قاره اروپا، آفریقای جنوبی، خاورمیانه، استرالیا و نیوزلند می باشد.
J مخصوص ژاپن
در سال 2008 نینتندو رجینی را برای کره عرضه کرد که مخصوص کره است و با j تفاوت دارد .
فرق این رجین ها این است که نمی توانند بازی یکدیگر را اجرا کنند . ولی با روش ها کپی خور کردن جدید این مشکل رفع و دستگاه کپی خور از هر نوع بالا میتواند تمام بازی ها را اجرا کند
هر ریجنی بگیری فرقی نمی کنه همه ی ریجن ها به هم تبدیل میشن من بار ها این کار رو انجام دادم.من میخوام wii بخرم درباره ریجنها توضیح بدین وحتما چند تا سایت معرفی کنیین
بازی UC بیشتره چون زبون بازی های جی ژاپنی هست. من خودم بازی هایی که میاد رو اول UCش رو دانلود می کنم. مثلا همین No More Heroes 2 رو UC رو من دانلود کردم. ولی خوب ریجن Jش یه سری اطلاعات اضافی داره که اگه کسی علاقه مند باشه میره اونو میگیره.دوستان بازیای وی ریجن یوسی بیشتره یا جی؟ زبون جی ژاپنیه؟
موشن پلاس که حساسیت دسته رو تو چندتا بازی بالا میبره.بهترین وسایل جانبی این دسگاه چیه؟؟؟؟؟؟؟ بدرد بخورترینش رو بگید که فاز میده ! اخه میخوام بخرم!!
حدود قیمت:سلام
به یکی از دوستان سفارش دادم که از تهران برام، یه وی موت، نانچاک و موشن پلاس بخره.
بعد میخواستم ببینم کجا قیمت بهتری میده و حدودا چه قیمتی دارن هر کدوم از اینا؟
راستی... وی بالانس گیر میاد؟ اون هم قیمتش رو حداقل حدودی بگید، ممنون میشم.
سوال دوم رو هم ممنون میشم جواب بدید