سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

قیمت 3ds دیگه عزیزم
تاپیکشه دیگه داداش
بعد هزینه کپی و بازی ارجینال و ...کلا همه چیشو بگید ممنون

معمولی کپی خور 640
Xl کپی خور 920
بازی پک کامل خواستید بهتون میگم از کی بگیرید
بازی اریجنال بین 25 تا 150 تومن هست
کاتریج کپی از 150 تا 300 هستش

سلام

من میخوام یه 3DS XL بخرم که کپی خور بشه و بازی های DS رو هم راحت اجرا کنه و کلا مشکلی نداشته باشه لطفا بگید باید چه وسایلی بخرم دقیقا و قیمتاشون حدودا چنده؟

در ضمن دو تا بازی اولی هم که می خوام براش بگیرم Mario 3D و Animal Crossing هست اگه بصورت کپی اجرا می شن که هیچی و اگه نه لطفا قیمتشون رو بگید.

- - -ویرایش - - -

سلام

من میخوام یه 3DS XL بخرم که کپی خور بشه و بازی های DS رو هم راحت اجرا کنه و کلا مشکلی نداشته باشه لطفا بگید باید چه وسایلی بخرم دقیقا و قیمتاشون حدودا چنده؟

در ضمن دو تا بازی اولی هم که می خوام براش بگیرم Mario 3D و Animal Crossing هست اگه بصورت کپی اجرا می شن که هیچی و اگه نه لطفا قیمتشون رو بگید.

• Like
Reactions: che-jaleb
3DS XL قابل کپی: 920
Gateway 3DS: بین 300 تا 500 ، کلا هر کی یه قیمتی می ده

هم بازی های DS اجرا می شن هم 3DS بازی هایی هم که می خوای کپی اجرا می کنه ، فقط نباید دستگاه رو آپدیت کنی چون غیر قابل کپی می شه

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام

- - -ویرایش - - -

سلام

3DS XL با فریمور 4.5 به پایین دور و ور 920 تومنه. یه دونه GateWay هم لازم دارید واسه کپی خور که 250 تا 300 تومنه. اگر هم یه فلش کارد بخواین که فقط بازی های DS رو بیاره، R4i SDHC Dual-Core 2014 رو پیشنهاد میکنم. قیمت دقیق ندارم ولی بین 30 تا 50 تومن هستش.

در مورد اجرای بازی ها هم خبر ندارم! فقط واسه من Pokemon X & Y مهم بود که یادمه تا دو ماه پیش اجرا نمیشدن! الانشو نمدونم!

دوتا از دوستام میخوان 3ds بخرن تا هم بازیا ds بازی کنن هم 3ds

یکیشون 3ds معمولی میخواد فریمش براش مهم نیست فقط براش تمیزی مهمه یعنی از جعبه کنسول گرفته تا خود کنسول نو و بدون خوردگی و خط و خش باشه و دست اول باشه

اون یکی دیگه 3ds معمولی میخواد اینم میخواد خیلی تمیز باشه و سفارش امارتی باشه که خودش برق 220 ولته فریمورشم پایین باشه

اینا تو چه رنج قیمتین بهشون بگم اگه کسی از این نوع 3ds ها داره میخواد بفروشه خبر بده تا معامله کنن

دوتا از دوستام میخوان 3ds بخرن تا هم بازیا ds بازی کنن هم 3ds

یکیشون 3ds معمولی میخواد فریمش براش مهم نیست فقط براش تمیزی مهمه یعنی از جعبه کنسول گرفته تا خود کنسول نو و بدون خوردگی و خط و خش باشه و دست اول باشه

اون یکی دیگه 3ds معمولی میخواد اینم میخواد خیلی تمیز باشه و سفارش امارتی باشه که خودش برق 220 ولته فریمورشم پایین باشه

اینا تو چه رنج قیمتین بهشون بگم اگه کسی از این نوع 3ds ها داره میخواد بفروشه خبر بده تا معامله کنن

فریمور بالاها رو ۳۰۰ راحت میدن تمیز ولی فریمور پایینا رو تا ۴۵۰ میدن !
الان خیلیا فریمور بالا دارن و قصد فروش هم دارن و راحت گیر میاد ولی فریمور پایین سخت تر گیر میاد .

- - -ویرایش - - -

3DS XL با فریمور 4.5 به پایین دور و ور 920 تومنه. یه دونه GateWay هم لازم دارید واسه کپی خور که 250 تا 300 تومنه. اگر هم یه فلش کارد بخواین که فقط بازی های DS رو بیاره، R4i SDHC Dual-Core 2014 رو پیشنهاد میکنم. قیمت دقیق ندارم ولی بین 30 تا 50 تومن هستش.

در مورد اجرای بازی ها هم خبر ندارم! فقط واسه من Pokemon X & Y مهم بود که یادمه تا دو ماه پیش اجرا نمیشدن! الانشو نمدونم!
الان Pokemon X & Y به راحتی اجرا میشه و قابل دسترسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or