سلام.دوستان نمیشه از سیوهایی که با 3DSLINK ایجاد شدند روی getway استفاده کرد؟
قیمت 3ds دیگه عزیزم
تاپیکشه دیگه داداش
بعد هزینه کپی و بازی ارجینال و ...کلا همه چیشو بگید ممنون
3DS XL با فریمور 4.5 به پایین دور و ور 920 تومنه. یه دونه GateWay هم لازم دارید واسه کپی خور که 250 تا 300 تومنه. اگر هم یه فلش کارد بخواین که فقط بازی های DS رو بیاره، R4i SDHC Dual-Core 2014 رو پیشنهاد میکنم. قیمت دقیق ندارم ولی بین 30 تا 50 تومن هستش.سلام
من میخوام یه 3DS XL بخرم که کپی خور بشه و بازی های DS رو هم راحت اجرا کنه و کلا مشکلی نداشته باشه لطفا بگید باید چه وسایلی بخرم دقیقا و قیمتاشون حدودا چنده؟
در ضمن دو تا بازی اولی هم که می خوام براش بگیرم Mario 3D و Animal Crossing هست اگه بصورت کپی اجرا می شن که هیچی و اگه نه لطفا قیمتشون رو بگید.
- - -ویرایش - - -
سلام
من میخوام یه 3DS XL بخرم که کپی خور بشه و بازی های DS رو هم راحت اجرا کنه و کلا مشکلی نداشته باشه لطفا بگید باید چه وسایلی بخرم دقیقا و قیمتاشون حدودا چنده؟
در ضمن دو تا بازی اولی هم که می خوام براش بگیرم Mario 3D و Animal Crossing هست اگه بصورت کپی اجرا می شن که هیچی و اگه نه لطفا قیمتشون رو بگید.
دوتا از دوستام میخوان 3ds بخرن تا هم بازیا ds بازی کنن هم 3ds
یکیشون 3ds معمولی میخواد فریمش براش مهم نیست فقط براش تمیزی مهمه یعنی از جعبه کنسول گرفته تا خود کنسول نو و بدون خوردگی و خط و خش باشه و دست اول باشه
اون یکی دیگه 3ds معمولی میخواد اینم میخواد خیلی تمیز باشه و سفارش امارتی باشه که خودش برق 220 ولته فریمورشم پایین باشه
اینا تو چه رنج قیمتین بهشون بگم اگه کسی از این نوع 3ds ها داره میخواد بفروشه خبر بده تا معامله کنن
الان Pokemon X & Y به راحتی اجرا میشه و قابل دسترسه .3DS XL با فریمور 4.5 به پایین دور و ور 920 تومنه. یه دونه GateWay هم لازم دارید واسه کپی خور که 250 تا 300 تومنه. اگر هم یه فلش کارد بخواین که فقط بازی های DS رو بیاره، R4i SDHC Dual-Core 2014 رو پیشنهاد میکنم. قیمت دقیق ندارم ولی بین 30 تا 50 تومن هستش.
در مورد اجرای بازی ها هم خبر ندارم! فقط واسه من Pokemon X & Y مهم بود که یادمه تا دو ماه پیش اجرا نمیشدن! الانشو نمدونم!