سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

ببخشید بیشتر از سه تا چهارتا دامپ شده و حدود 7 تا شاید باشه

ببخشید اما سری بازی افسانه ی زلدا در اصل اکشن ادونچر هست (اما المان های آر پی جی هم داره )

خیلی ممنون
اینکه چند تا رام دامپ شده رو درست میفرمایید ولی زلدا رو که فرمودید ادونچر هست مطمئنم RPG هست دوست عزیز...
البته یه جاهایی هم جز action adventure دسته بندیش کردند...
در واقع ترکیبی از این دوتاست...

آخرین ویرایش:
فکر کنم بیشتر اکشن و ادونچر هست بعد RPG و الیته پازل هم هست (ترکیبی از اکشن و ادونچر و آر پی جی و پازل هست)

The Legend of Zelda - Wikipedia, the free encyclopedia

ممنون
تو پاسخ های قبلی گفتم اکشن ادونچر هم دسته بندی میشه ولی واقعا المان های RPG توش زیاد دیده میشه و اینی که میگید پازل هم هست دلایل گستردگی و تنوع گیم پلی این بازی مشخص میشه که میشه گفت بهترین المان های چند سبک رو در خودش داره...
تشکر...
میتونی سایتی برای دانلود رام های eshop بدی؟(اینم که گفتم 3 4 تا آخرین آمارم بود و نمیدونستم به 7 تا رسیده...)

دسته بندی این بازی همیشه از طرف نینتندو عوض شده مثلا The Legend of Zelda نسخه nes ژانر Adventure دسته بندی کرده یادمه یه نسخه از بازی زلدا برای گیم بوی ها rpg دسته بندی کرده بود

و The Legend of Zelda: Skyward Sword هم خود نینتندو ژانرشو Action کرده

زلدا یه چیزیه که ترکیب همه سبکهاست هم اکشن هم ادونچر هم پازل هم rpg و ........

3DS فیلم ها 3D هم پخش میکنه؟

این بازی MARIO 3D LAND بازیش چطوره؟ دوستانی که این بازی کردن و دوستانی که با این بازی آشنان درباره سبک بازی , ویژگي ها , گیم پلی , مدت زمان گیم پلی , طراحی , و ........... توضیح بدن و مارو بی بهره نزارن . بازی Super Mario 3D Land مثل ماریو گلگسی هست؟ چه چیز این بازی باعث شد در سال اول بیشتر از ماریو گلگسی فروش کنه . حالت 3 بعدی بازی خوب کار شده؟

3DS فیلم ها 3D هم پخش میکنه؟

این بازی MARIO 3D LAND بازیش چطوره؟ دوستانی که این بازی کردن و دوستانی که با این بازی آشنان درباره سبک بازی , ویژگي ها , گیم پلی , مدت زمان گیم پلی , طراحی , و ........... توضیح بدن و مارو بی بهره نزارن . بازی Super Mario 3D Land مثل ماریو گلگسی هست؟ چه چیز این بازی باعث شد در سال اول بیشتر از ماریو گلگسی فروش کنه . حالت 3 بعدی بازی خوب کار شده؟
سبک بازی که پلتفرمر هست.بازی نسبت به ماریو گلکسی گیم پلی سریعتری داره...
دوربین در بازی ثابت هست و مثل ماریو گلکسی نیست.(این بازی چون دوربینش ثابت هست یه بازی عالی برای اونهایی هست که علاقه به رفتن مراحل به صورت speed runner دارند...)
زمان زیادی هم برای یکبار تمام کردن بازی لازم نیست ولی اگر بخواهید تمام مراحل عادی و special رو با نهایت امتیاز تمام(هم سه ستاره کنید و هم امتیاز پرچم رو بگیرید) کنید قطعا زمان زیادی ازتون خواهد گرفت.حالت سه بعدی هم خوبه ولی بازی هایی روی این کنسول هست که 3D بهتری ارایه میده...
ضمنا حالت 3D هم بین دوحالت قابل تنظیم هست.
در مورد گیم پلی تا دقایقی دیگه تو بخش تماشاخانه برات walkthrough چندتا از مراحل بازی رو آپلود میکنم که جای هر توضیحی رو میگیره...
اما در کل بازیش خیلی عالیه...

سبک بازی که پلتفرمر هست.بازی نسبت به ماریو گلکسی گیم پلی سریعتری داره...
دوربین در بازی ثابت هست و مثل ماریو گلکسی نیست.(این بازی چون دوربینش ثابت هست یه بازی عالی برای اونهایی هست که علاقه به رفتن مراحل به صورت speed runner دارند...)
زمان زیادی هم برای یکبار تمام کردن بازی لازم نیست ولی اگر بخواهید تمام مراحل عادی و special رو با نهایت امتیاز تمام(هم سه ستاره کنید و هم امتیاز پرچم رو بگیرید) کنید قطعا زمان زیادی ازتون خواهد گرفت.حالت سه بعدی هم خوبه ولی بازی هایی روی این کنسول هست که 3D بهتری ارایه میده...
ضمنا حالت 3D هم بین دوحالت قابل تنظیم هست.
در مورد گیم پلی تا دقایقی دیگه تو بخش تماشاخانه برات walkthrough چندتا از مراحل بازی رو آپلود میکنم که جای هر توضیحی رو میگیره...
اما در کل بازیش خیلی عالیه...

دوربین ثابتش عالیه

رفتم از یوتوب گیم پلیشو دیدم محشر بود بنظرم تلفیق ماریو 64 با ماریو گلگسی بود اما بازی زیاد سرعتی دوست ندارم دوست دارم از بازی که دوست دارم لذت ببرم نه مثل بازیایی که وقت میدن تا بازی تموم کنی

ماریو گلگسی 1 و 2 همه رو صد در صد کردم تنها بازی نینتندو نتونستم صد در صد کنم KIRBY EPIC YARN بود که زمین 5 نتونستم آزاد کنم :d

ممنون میشم اگه بزاری دستت درد نکنه

به عشق این بازی میخوام 3DS بگیرم

دوربین ثابتش عالیه

رفتم از یوتوب گیم پلیشو دیدم محشر بود بنظرم تلفیق ماریو 64 با ماریو گلگسی بود اما بازی زیاد سرعتی دوست ندارم دوست دارم از بازی که دوست دارم لذت ببرم نه مثل بازیایی که وقت میدن تا بازی تموم کنی

ماریو گلگسی 1 و 2 همه رو صد در صد کردم تنها بازی نینتندو نتونستم صد در صد کنم KIRBY EPIC YARN بود که زمین 5 نتونستم آزاد کنم :d

ممنون میشم اگه بزاری دستت درد نکنه

به عشق این بازی میخوام 3DS بگیرم

تو آپارات یه تریلرشو دیدم اما دنبال یه گیم پلی چند دقیقه ای ام که تو تریلر ندیده باشم ببینم بازیش چطوره

batavm درست میگه تو تریلر که دیدم بازی خیلی سریع بود البته همین که یه بازی 3 بعدی اختصاصی ماریو رو یه کنسول اومده خودش یه امتیاز خیلی بزرگ حساب میشه روی DS فقط ماریو 64 اومده بود که من روی DS ازش لذت نبردم چون ماریو 64 برای زمان خودش خوب بود نه نسل 7 بعد اینم باید در نظر گرفت ماریو 64 برای کنترل نینتندو 64 طراحی شدخه بود نه کنسول دستی DS

چقدر فعالی تو همه رو صد در صد میکنی :d من تو WII و DS حس خاصی داشتم یعنی یه بازی هنوز زیاد نرفته جلو بازیا این کنسولا دوست داشتم همش دوست داشتم بازیا جدیدیتری هم تست کنم

تو آپارات یه تریلرشو دیدم اما دنبال یه گیم پلی چند دقیقه ای ام که تو تریلر ندیده باشم ببینم بازیش چطوره

batavm درست میگه تو تریلر که دیدم بازی خیلی سریع بود البته همین که یه بازی 3 بعدی اختصاصی ماریو رو یه کنسول اومده خودش یه امتیاز خیلی بزرگ حساب میشه روی DS فقط ماریو 64 اومده بود که من روی DS ازش لذت نبردم چون ماریو 64 برای زمان خودش خوب بود نه نسل 7 بعد اینم باید در نظر گرفت ماریو 64 برای کنترل نینتندو 64 طراحی شدخه بود نه کنسول دستی DS

چقدر فعالی تو همه رو صد در صد میکنی :d من تو WII و DS حس خاصی داشتم یعنی یه بازی هنوز زیاد نرفته جلو بازیا این کنسولا دوست داشتم همش دوست داشتم بازیا جدیدیتری هم تست کنم

منم اون تریلرو تو آپارات دیدم اولش قشنگ محیط ماریو 64

آره درست میگی بازی ماریو 3D اونم برای کنسول دستی نینتندو که همیشه ماریو ها کنسولا دستیش 2D بودن یه امتیاز بزرگه

خو بازیا انحصاری نینتندو دوست دارم تا صد درصد نکنم ولکنش نیستم :d

منم همین حسو داشتم فکر کنم رو WII حدود 130 تا بازی کرده باشم رو DS چیزی حدود 60 تا ( چقدر کم :d )

گین پلی بازی Mario 3d land که batavm لطف کرده گذاشته دیدم بازیش مراحلش 1 دقیقه ای تمومه فکر کنم فوقش 2 روزه کل بازی تموم شه

اول تریلر دیدم حس میکردم بازیش ترکیب 2 بازی ماریو 64 با ماریو گلگسیه اما وقتی گیم پلی بازیشو دیدم بیشتر شبیه همون new super Mario بود که متحول یا پیشرفت کرده اس

تریلر new super Mario 2 بازی غرق سکه شده

Kirby تریلرشو دیدم تو یک کلام فوق العاده اس

گین پلی بازی Mario 3d land که batavm لطف کرده گذاشته دیدم بازیش مراحلش 1 دقیقه ای تمومه فکر کنم فوقش 2 روزه کل بازی تموم شه

اول تریلر دیدم حس میکردم بازیش ترکیب 2 بازی ماریو 64 با ماریو گلگسیه اما وقتی گیم پلی بازیشو دیدم بیشتر شبیه همون new super Mario بود که متحول یا پیشرفت کرده اس

اینقدر هم زود تموم نمیشه
اگه بخوای 100% مراحله رو بری 7-8 دقیقه هر مرحله طول میکشه
وقتی هم که مراحل تمام شد باید بری لویجی رو آزاد کنی و مراحل لویجی که خیلی نسبت به مراحل ماریو سخترن رو بری
kirby که عالیه

new super Mario bros.2 که کلی فیچر جدید داره که اکثرشون یه ربطی به سکه ها دارن...
مراحل بازی super Mario 3D land به این زودی ها هم تموم نمیشه و دقت کرده باشی تو ویدئوهایی که گذاشتم طرف 90 درصد سکه ها رو جا میندازه...
kirby خیلی عالیه و حقش بود که امتیازات بالاتری بگیره(من که به امتیاز گیر نمیدم و همه بازی ها رو خودم امتحان میکنم)

- - -ویرایش - - -

من که در کل یکی از بهترین ماریو ها (جزء 5 تا از بهترینهاشون رو ) 3d land میدونم و به نظرم تقریبا بی نظیر بود از لحاظ گیم پلی
موافقم.خودم به خاطر این بازی و new super Mario bros کنسول رو گرفتم.
این بازی اونقدر خوب بوده که منو ترغیب کنه حتی برای تجربه عنوان super Mario 3D World هم که شده یه wiiu بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or