یه چنتایی سوال دارم ( اوه چقدر زیاد مگه بیکارن بقیه :d )
من هم wii الان دارم هم ds تا یک ماه پیش داشتم در کل علاقم و بازیایی که دوست دارم مثل بازیا پلتفرمر . فانتزی و این جور سبکا تو کنسولا نینتندو خیلی بیشتر از کنسولا دیگه اس
اینم بگم jrpg و rpg باز نیستم اصلا
حالا موندم کنسولا نسل 8 نینتندو بگیرم یا نه؟ چون wii u که خودتون بهتر خبر دارید قیمتش تو ایران بالاس هزینه هاشن بالاست من که بودجه ام نمیرسه
یک انتخاب دیگه دارک که 3ds ه
اما 3ds مثل ds منو به خودش جذب نمیکنه بازیا انحصاری که من دوست دارم نمیدونم چرا نینتندو تا الان برای 3ds منتشر نکرده بر خلاف ds
بنظرتون ارزش داره من 3ds بخرم ؟
الان قیمت 3ds دست دوم مدل معمولی و xl چنده؟
بین مدل معمولی و xl کدوم بهتره؟ یعنی مزایا و معایب هر دو اگه بگید ممنون میشم
باتری 3ds چقدر شارژ نگه میداره با بیشترین نور سطح صفحه؟
3d بازیا عمق دارن؟
کامل هک شده؟ فلش کارتشو کجا دارن؟ چنده؟
فریم بالا ها حنما هک میشن؟
بازیا 3ds غیر از rpg ها چه بازیا خوبی داره؟ خیلی دوست دارم بازیا قدیمی نینتندو 3d بازی کنم آیا امکانش هست؟
سلام.چند تا سوالاتت رو پاسخ میدم:
من به همه میگم که 3DS انخاب خوبی هست و برای wiiu باید صبر کرد تا هم ببینیم در E3 وضعیت چطور پیش خواهد رفت و هم اینکه ببینیم قیمت این کنسول در داخل چقدر خواهد شد.
اینکه میگید 3DS منو جذب خودش نکرده فکر میکنم تا کنسول رو نداشته باشید و تجربه اش نکنید جذبش نمیشید.(من خودم وقتی ویتا داشتم و رفتم DS خریدم از کار خودم خنده ام میگرفت ولی هیمن DS پلی برای خرید 3DS و البته فروش ویتا شد که بسیار هم خوشحالم از انجام اینکار و اصلا پشیمون نشدم.)
مدل معمولی یکی تو بازارچه با کارتریج 3DSLINK گذاشته فکر میکنم 530 540 تومن...
مدل XL یدونه سراغ دارم که قرمز و کپیخور هست ولی جعبه نداره که خواستی پخ بده آیدی مالکش رو بهت بدم(شاید بشناسیشون...)
اینطور که شنیدم میگن مدل XL عمق 3D بیشتر و لمسی بهتر ارایه میده و باطریش هم بیشتر نگه میداره ولی خودم معمولی دارم و هیچ مشکلی ندارم باهاش و کیفیت ساخت عالیه و از مواردی که برای XL گفتم مهمترین مورد که خیلی ها رو ترغیب میکنه به خرید XL همون بزرگتر بودن صفحه نمایش هست ولی اگر DS داشتی باهاش راحت بودی همین مدل معمولی رو بگیر و ازش لذت ببر چون دقیقا سایزشون یکیه و صفحه نمایش های 3DS چند دهم اینچ هم بزرگتر از DS lite هست.
3D بازی ها هم بسته به بازی هست و در بعضی بازی ها زیاد و در برخی دیگه حتی قابل تشخیص نیست ولی کلا قابل قبول هست.
هک هم که ورژن 4.1 تا 4.5 شده و الآن با کارتریج gateway همه بازی ها اجرا میشه و تو دو ورژن آخر قابلیت مولتی رام و بازی آنلاین به gateway اضافه شده که البته هنوز بخش آنلاین خطر داره...
قیمت gateway هم من خودم از فروشگاه 3گام خریدم 240 تومن و اصل هم بود...
فریم بالا هم فقط خدا میدونه که هک میشه یا نه ولی خوب مشخص هست که بالاخره هر چیزی هک میشه اما اینکه کی هک بشه مهمه...
بازی های قدیمی رو هم نمیشه 3D بازی کرد مگر بازسازی بشن چون بازی ها باید اون قابلیت رو داشته باشه که خوب ندارن...
بازی های خوب هم زیاد داره که خواستی بگو برات لیست پخ کنم یا یه سری به تماشاخانه بزن و تریلرها رو مشاهده کن که البته اونایی که من گذاشتم ذره ای از بازی های پرتعداد کنسول هست.