سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

من واسم jrpg ها آنچنان مهم نیستن. تا اونجایی که فهمیدم تنوع بازی های 3ds بیشتر از ویتاهه
الان دوتا سوال واسم پیش اومده!
اول اینکه بازی های اورجینال رو راحت میشه پیدا کرد؟یا حتی خود نینتندو واسه دانلود بازی هاشو میزاره؟یا حتما باید فیزیکی خرید(مثل سونی که بازی هارو تو psn میزاره)
دوم اینکه اگه اشتباه نکنم این کنسول 2010 معرفی شده احتمال اینکه نینتندو یه دسگاه جدید معرفی کنه چقده؟ تا چند سال دیگه؟(معمولا بازه زمانی تغییر نسل هاش چند ساله است؟)

من واسم jrpg ها آنچنان مهم نیستن. تا اونجایی که فهمیدم تنوع بازی های 3ds بیشتر از ویتاهه
الان دوتا سوال واسم پیش اومده!
اول اینکه بازی های اورجینال رو راحت میشه پیدا کرد؟یا حتی خود نینتندو واسه دانلود بازی هاشو میزاره؟یا حتما باید فیزیکی خرید(مثل سونی که بازی هارو تو psn میزاره)
دوم اینکه اگه اشتباه نکنم این کنسول 2010 معرفی شده احتمال اینکه نینتندو یه دسگاه جدید معرفی کنه چقده؟ تا چند سال دیگه؟(معمولا بازه زمانی تغییر نسل هاش چند ساله است؟)

بازی ارجینال نه میشه گفت سخت پیدا میشه ه میشه گفت راحت چون جاهایی هستند سفارشی میارن بازی هاشو میتونی از توی شبکه خریداری کنی مشکلی نداره
نینتندو تازه این کنسول رو داده و خیالت تا 4 سال دیگه راحت باشه

بازی هاشو میتونی از توی شبکه خریداری کنی مشکلی نداره
نینتندو تازه این کنسول رو داده و خیالت تا 4 سال دیگه راحت باشه

منظورت همون شبکه خود نینتندوهه؟یا نه از سایتای مختلف میشه خرید!
یه سوال دیگه!چقد ارزش داره که یه دسگاه رو کپی خور نکنی؟
مثلا سونی غیر از بازی های انلاین یسری مزیتهای انلاین خوب دیگه هم داره که باعث میشه از کپی خور کردن کنسول صرف نظر کنی
میخوام بدونم اگه دسگاه کپی خور شه چی رو از دست دادم؟
الان همه مدل 3ds xl رو پیشنهاد میدن دیگه؟

منظورت همون شبکه خود نینتندوهه؟یا نه از سایتای مختلف میشه خرید!
یه سوال دیگه!چقد ارزش داره که یه دسگاه رو کپی خور نکنی؟
مثلا سونی غیر از بازی های انلاین یسری مزیتهای انلاین خوب دیگه هم داره که باعث میشه از کپی خور کردن کنسول صرف نظر کنی
میخوام بدونم اگه دسگاه کپی خور شه چی رو از دست دادم؟
الان همه مدل 3ds xl رو پیشنهاد میدن دیگه؟

بله از nintendo network میتونی خرید کنی
به نظرم کپی خور کن چون آنلاین زیادی فعلا نداره 3ds بیشتر به خاطر سینگل میان سمت 3ds اینقدر جذبت میکنه که از آنلاین میکشی بیرون کلا
مدل Xl بگیر چون باتری بیشتر و صفحه ی بزرگتر و 3 بعدی بهتری رو داره نسبت به مدل کوچیکه

از نظر من نهایت تا 2017 از سمت نیتندو ساپورت بشه (از لحاظ بازی منتشر کردن از سمت خود نینتندو میگم)
چون به نظرم اکثر بازیهای پرطرفدار براش اومده یا داره میاد تا 2015
سال 2011 هم که به بازار اومد

آقا اینجور که فهمیدم کنسول نو تو ایران کم شده درسته؟
کنسولایی که تو ایران میفروشن گارانتی داره؟
یه نفرو دارم که میره دبی و میاد(ولی از این چیزا سر در نمیاره) بگم از اونجا بیاره یا همینجا بخرم؟

دوستان دنبال 3ds مدل معمولی آکبندم که سفارش امارات باشه قیمت مناسب هم داشته باشه اگر کسی داشت یا میدونه کجا دارن خبرم کنه ( ممنون)

یه سوال کارتج 3dslink ارزش خرید داره؟

پک چند تیکه لوازم جانبی 3ds معمولی کجا دارن؟

محافظ ژله ای و یا طلقی برای 3ds کجا دارن؟

استیکر برای 3ds هست؟

3ds باندل تو بازار هست؟

دوستان دنبال 3ds مدل معمولی آکبندم که سفارش امارات باشه قیمت مناسب هم داشته باشه اگر کسی داشت یا میدونه کجا دارن خبرم کنه ( ممنون)

استیکر برای 3ds هست؟

3ds باندل تو بازار هست؟

استیکر برای 3ds هست؟

3ds باندل تو بازار هست؟
سلام.فقط در مورد 3DSLINK بگم که به خاطر 100 تومن کمتر اصلا ارزش خرید نداره و یه مقدار بیشتر هزینه کن و در عوض راحت و آسوده بشین بازیتو بکن...
GATEWAY بهترین انتخابه...
در مورد استیکر هم تو سایت علی اکسپرس چیزهای جالبی دیدم ولی اینجا فکر نمیکنم کسی داشته باشه...

سلام.فقط در مورد 3DSLINK بگم که به خاطر 100 تومن کمتر اصلا ارزش خرید نداره و یه مقدار بیشتر هزینه کن و در عوض راحت و آسوده بشین بازیتو بکن...
GATEWAY بهترین انتخابه...
در مورد استیکر هم تو سایت علی اکسپرس چیزهای جالبی دیدم ولی اینجا فکر نمیکنم کسی داشته باشه...

ممنون

امروز نمیدونم دستگاهم چش شده بود به اینترنت وصل نمیشد.
پونصد بار کانکشن رو پاک کردم و دوباره ثبت کردم، ولی بازم موقع تست، به اینترنت وصل نمیشد.
خلاصه اینکه بعد از کلی جست و جو چند نفر دیگه هم چنین مشکلی رو داشتن. یکیشون به نینتندو زنگ زده بود و اونام گفته بودن مشکل از DNS هست و این تنظیمات رو گفتن انجام بده که منم که این تنظیمات رو انجام دادم، مشکلم حل شد. گفتم اینو بگم که اگه کسی همچین مشکلی پیدا کرد، بدونه مشکل از تنظیمات DNSـه و درست شدنیه:

توی قسمت تنظیمات کانکشن،اون فلش سمتِ راست رو بزنید. بعد به قسمت DNS برید. تمام اون صفر ها رو پاک کنید. بجای اولی (Primary) 8.8.8.8 رو وارد کنید و بجای دومی 8.8.4.4
نامه تمام.

• Like
Reactions: che-jaleb
امروز نمیدونم دستگاهم چش شده بود به اینترنت وصل نمیشد.
پونصد بار کانکشن رو پاک کردم و دوباره ثبت کردم، ولی بازم موقع تست، به اینترنت وصل نمیشد.
خلاصه اینکه بعد از کلی جست و جو چند نفر دیگه هم چنین مشکلی رو داشتن. یکیشون به نینتندو زنگ زده بود و اونام گفته بودن مشکل از DNS هست و این تنظیمات رو گفتن انجام بده که منم که این تنظیمات رو انجام دادم، مشکلم حل شد. گفتم اینو بگم که اگه کسی همچین مشکلی پیدا کرد، بدونه مشکل از تنظیمات DNSـه و درست شدنیه:

توی قسمت تنظیمات کانکشن،اون فلش سمتِ راست رو بزنید. بعد به قسمت DNS برید. تمام اون صفر ها رو پاک کنید. بجای اولی (Primary) 8.8.8.8 رو وارد کنید و بجای دومی 8.8.4.4
نامه تمام.

امروز قراره از یکی 3ds معمولی بخرم از کجا بفهمم فریمورش چنده؟

دوستان میخوام 3DS تهیه کنم منتهی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم. از بعد DS دلم لک زده واسه ماریو و دکتر لیتون :(

میخواستم راهنمایی بگیرم که چی بگیرم و کودوم ورژن بگیرم که کپی خور بشه و اصلا قضیه کپی خود این کنسول چطوری؟ آیا مثل DS کارت R4 داره؟ کلا هر چیزی که باید بدونم و بعد اقدام کنم. کسی هم داشت بفروشه ممنونش میشم :دی

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or