سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

دوستان میخوام 3DS تهیه کنم منتهی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم. از بعد DS دلم لک زده واسه ماریو و دکتر لیتون :(

میخواستم راهنمایی بگیرم که چی بگیرم و کودوم ورژن بگیرم که کپی خور بشه و اصلا قضیه کپی خود این کنسول چطوری؟ آیا مثل DS کارت R4 داره؟ کلا هر چیزی که باید بدونم و بعد اقدام کنم. کسی هم داشت بفروشه ممنونش میشم :دی

3ds دو مدل معمولی و xl داره

قیمت آکبند مدل معمولی حدود 600 هزار تومن قیمت مدل xl حدود 800 هزار تومن

دستگاه هایی که فریمورشون از 4.1 تا 4.5 کپی خور میشن با فلش کارت

2 تا فلش کارت تو بازار هست یکی 3dslink که دست دومشو با 80 هزار میتونی بخری

دومی گیت وی که خیلی خیلی بهتره و امکانات بهتری داره و آپدیت داره 250 هزار تومن

3ds همون ds ه که سخت افزارش همتراز با wii شده ( بازیا ریمیک شده و یا نسخه ها جدید بازی ها کنسولا خونگی نینتندو 64 . گیم کیوب و wii برای 3ds اومده و میاد و حتی چنتا بازی wii برای 3ds پورت شده و در کنار اینا 3ds ادامه دهنده روند ds هم هست و هر بازی که روی ds بازی کردین بهترش روی 3ds میاد )

3ds هم منو هاش هم بازیاش 3d هست و بازیاشو به صورت 3d میتونی اجرا کنی قابلیت اجرا بازیا 3d بدون نیاز عینک داره

دو دوربین داره یه 2 تا رو دستگاه که قابلیت عکس گرفتن و فیلمبرداری 3d دارن و باهاشون میشه از کارتا AR استفاده کرد

هم یه دوربین بالا LCD داره که برای ساختن MII MAKER و ...... هست

خدا بخواد ما هم داریم 3DS دار میشیم. منتهی یه سوالی دارم. میخواستم ببینم فرق gateway و 3dslink چیه و کودوم رو باید بخرم؟ کلا یه اطلاعات کلی در مورد این دو تا و نحوه کارکرد و تفاوت هاشون رو میخواستم بدونم چون 3dslink ارزونتره ظاهرا. مثلا چطوری کار میکنن و کلا واسه اینکه کپی بازی کنم چیا باید تهیه کنم. اگر هم توضیحاتش زیاده، دوست ندارم کسی دچار مشکل بشه واسه توضیح. لینک باشه هم میرم میخونم. ممنون.

خدا بخواد ما هم داریم 3DS دار میشیم. منتهی یه سوالی دارم. میخواستم ببینم فرق gateway و 3dslink چیه و کودوم رو باید بخرم؟ کلا یه اطلاعات کلی در مورد این دو تا و نحوه کارکرد و تفاوت هاشون رو میخواستم بدونم چون 3dslink ارزونتره ظاهرا. مثلا چطوری کار میکنن و کلا واسه اینکه کپی بازی کنم چیا باید تهیه کنم. اگر هم توضیحاتش زیاده، دوست ندارم کسی دچار مشکل بشه واسه توضیح. لینک باشه هم میرم میخونم. ممنون.

پیشاپیش مبارک باشه

تیم گیت وی اولین گروهی بود که 3ds هک کرد و تیم فعالین همش آپدیت میدن

3dslink یه کلون از روی گیت وی هست که هر کاری که گیت وی انجام میده تیم 3dslink با تاخیر 2 تا 3 ماهه روی فلش کارتش همون میده

تنها تیم خیلی فعال و معتبر گیت وی هستش

پیشا پیش مبارکتون باشه

3dslink در اصل تاجایی که میدونم Clone ی از Gateway هست , 3dslink ارزونتره ولی جدای از ارزونتر بودنش هنوز یکسری مشکلات داره اولا اینکه آپدیت های گیت وی براش دیرتر میاد بالاخاص آخرین آپدیت های گیت وی که مولتی رام و یکسری قابلیت های دیگه آورده , مثلا هیمن الان که 3slink مولتی رام آورده اما هنوز یکسری از قابلیت های گیت وی رو نیاورده و تعدادی از بازی ها رو که گیت وی میاره رو نمیاره .

مولتی رام : یعنی اینکه چند ROM بازی رو داخل یک رم بریزید و بتونید هر کدوم رو خواستید برید (قبلا اینطور نبوده و به ازای هر رم یک بازی ! )

وسایل مورد نیاز برای کپی خور کردن هم به نظرم جدای از خود 3ds ی که قابلیت کپی خور داشته باشه و جدای از کارت کپی خور کننده مثل gateway شما حداقل یک رم میکرو اس دی میخواهید

سلام دوستان...
کسی کارتریج GATEWAY دست دو برای فروش داشت یه ندا بده که چند وقته 3DSام داره خاک میخوره...
ولی انصافا هر بار که درش رو باز میکنم لذت میبرم از بس کنسول شیک و دوست داشتنی ای هست...
منتظرم...

سلام دوستان...
کسی کارتریج GATEWAY دست دو برای فروش داشت یه ندا بده که چند وقته 3DSام داره خاک میخوره...
ولی انصافا هر بار که درش رو باز میکنم لذت میبرم از بس کنسول شیک و دوست داشتنی ای هست...
منتظرم...

پیشاپیش مبارک باشه :x

بخصوص مدل معمولیش تو طراحی هیچی کم نداره شیکه خیلی

سلام دوستان من میخوام 3DS بگیرم یعنی بعد از دیدن بعضی از بازی ها مثل مارو 3D land به شدت عاشق این کنسول دستی شدم.متاسفانه تا بحال تجربه استفاده از کنسول های نیتندو نداشتم.
به نظرتون ارزشش داره بگیرم؟
من کپی خور میخوام چون اورجینال یکم بازی هاش گرون چون دلم میخواد بیشتر بازی هاش تجربه کنم.
بهترین روش کپی خور کدوم؟
خودم اورج بگیرم میتونم کپی خور کنم؟
نسخه های جدید ماریو یا زلدا برای 3DS میاد؟
3DS از WIFI پشتیبانی میکنه؟ویژگی های مثل پخش فیلم و عکس داره؟
ببخشید زیاد شد ممنون میشم دوستان بهم جواب بدن

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام دوستان من میخوام 3DS بگیرم یعنی بعد از دیدن بعضی از بازی ها مثل مارو 3D land به شدت عاشق این کنسول دستی شدم.متاسفانه تا بحال تجربه استفاده از کنسول های نیتندو نداشتم.
به نظرتون ارزشش داره بگیرم؟
من کپی خور میخوام چون اورجینال یکم بازی هاش گرون چون دلم میخواد بیشتر بازی هاش تجربه کنم.
بهترین روش کپی خور کدوم؟
خودم اورج بگیرم میتونم کپی خور کنم؟
نسخه های جدید ماریو یا زلدا برای 3DS میاد؟
3DS از WIFI پشتیبانی میکنه؟ویژگی های مثل پخش فیلم و عکس داره؟
ببخشید زیاد شد ممنون میشم دوستان بهم جواب بدن

کنسولهای نینتندو به شدت ارزش خرید دارن چون بازیهایی که براش میاد جزو بهترین هاست. و معمولا با ارزش تکرار بالا.
3ds هم که پر از بازیهای عالیه و مطمئنا از خریدنش لذت خواهی برد.
درمورد کپی خور و این چیزا هیچی نمیدونم! ولی یه چیزو میدونم. اونم اینکه دستگاه رو اگه کپی خور کنی، شاید تعداد بیشماری بتونی بازی بگیری واسش، ولی چون براشون پولی ندادی، احتنال اینکه بازیها رو نصفه نیمه بازی کنی هست. حداقل این تجربه من در زمینه ی اوریج بازی کردنه.
به اینترنت هم وصل میشه و با ساختن اکانت میتونی توی شبکه miiverse با بقیه ی بازیکنا درمورد اون بازی که درحال انجامش هستی بحث و تبادل نظر کنی.

ببخشید میخواستم بدونم گرافیک 3ds درحد pspهست یانه؟بعدشم 3ds انتخاب بهتریه یا wii u برای منی که تاحالا کنسول نینتندو نداشتم؟ممنون
سلام دوست عزیز
گرافیک 3ds در حد wii شایدم بیشتره پس قطعا از psp بهتره
الان 3ds هک شده و میتونی همه ی بازیاشو بازی کنی در ضمن بازی های ds هم میتونی باش بازی کنی
ولی wiiu هک نشده ولی میتونی قسمت wii هک کنی (میتونی باش بازی های wii انجام بدی)
به نظر من 3ds انتخاب بهتریه چون خیلی از بازی های شاخ نینتندو برای 3ds اومده ( البته از اون شاخ تر برا ds)
بازم نظر خودته چنتا کلیپ ببین تصمیم نهایی رو بگیر
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or