سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

میدونم اونایی که فریمورشون زیر 4.5 هـ کپی خور میشن!
منظورم این بود که خدا کنه فریمورشون زیر 4.5 باشه دیگه :d

لامصب چرا انقدر گرونه :|
3DS XL = 200$ و با احتساب مالیات ($40) و کارمزد و سود ($20) میشه $260! که 260 دلار میشه 780 هزار تومن! تازه من خ گرونشو حساب کردم :| چرا میدن 900؟!؟!؟!؟!؟ :|
3DS هم 170 دلار که با حساب کار مزد و مالیات میشه: $215 که میشه 645 هزار تومن! پس اون فلش کارد هم میشه 150 هزار تومن! پس این قیمتش درسته! ولی XL رو چرا اینهمه گرون میدن مسخره ها :| دیگه چقدر سود میخوان؟! $60 ؟!؟! واسه یه جنس $200 ؟!؟!؟ :| اصلا داریم مردم؟! :d :|
فروشنده ها می دونن که نینتندو طرفدار کم داره تو ایران
به خاطر همین هم تعداد خیلی کمی دستگاه میارن و به همین خاطر باهاشون زیاد می افته.(البته جدا از سودشون)

فروشنده ها می دونن که نینتندو طرفدار کم داره تو ایران
به خاطر همین هم تعداد خیلی کمی دستگاه میارن و به همین خاطر باهاشون زیاد می افته.(البته جدا از سودشون)

آخه من با بالاتربن نرخ مالیات حساب کردم دیگه!!! بیشتر از $20 مالیات سر هر $100 میگیرن؟!؟!؟!
والا تو آلمان که خ گرونه مالیاتش واسه هر 100 یورو، 19 یورو مالیات میگیرن!

آخه من با بالاتربن نرخ مالیات حساب کردم دیگه!!! بیشتر از $20 مالیات سر هر $100 میگیرن؟!؟!؟!
والا تو آلمان که خ گرونه مالیاتش واسه هر 100 یورو، 19 یورو مالیات میگیرن!
آلمان و جا های دیگه رو حساب نکنید.
فروشنده ها از دبی میارن و براشون نمی صرفه که تعداد زیادی بیارن رو دستشون بمونه.
تعداد کم میارن قیمتش بیش تر از کنسول های دیگه می افته.
مثلا PS رو به تعداد زیاد میارن قیمتش از یک کنسول نینتندو با قیمت پایین تر,کمتر می افته.

آلمان و جا های دیگه رو حساب نکنید.
فروشنده ها از دبی میارن و براشون نمی صرفه که تعداد زیادی بیارن رو دستشون بمونه.
تعداد کم میارن قیمتش بیش تر از کنسول های دیگه می افته.
مثلا PS رو به تعداد زیاد میارن قیمتش از یک کنسول نینتندو با قیمت پایین تر,کمتر می افته.

به PS ربطی نداره که!
کلا دارن پول مردمو میخورن با این قیمتا! چون قیمتش درست نیست! حالا به ما ربطی نداره که یارو زیاد میاره یا کم! فک کنم به ایران دلیوری بگی بیاره ارزون تر بیفته :d

به PS ربطی نداره که!
کلا دارن پول مردمو میخورن با این قیمتا! چون قیمتش درست نیست! حالا به ما ربطی نداره که یارو زیاد میاره یا کم! فک کنم به ایران دلیوری بگی بیاره ارزون تر بیفته :d
نوشتم مثلا:d
کلا اجناس نینتندو تو ایران قیمتشون بالاست و ما هم دستمون به جایی بند نیست.

نوشتم مثلا:d
کلا اجناس نینتندو تو ایران قیمتشون بالاست و ما هم دستمون به جایی بند نیست.

آخه قیمت 3DS معمولی رو بد نمیدن! ولی 3DS XL رو خ بد میدن!!!

- - -ویرایش - - -

البته من از یکی از دوستان پرسیدم مثه این که XL رو یه جا میدن 840

دوستان ، الان 3Dsی که فرمویرش از 4.5 پایینتر باشه ، راحت تمام بازیهای 3Ds رو کپی اجرا میکنه؟؟ بازیهای Ds رو چطور؟؟
با R4 میشه بازیهای Ds و 3Ds رو بازی کرد؟؟

دوستان ، الان 3Dsی که فرمویرش از 4.5 پایینتر باشه ، راحت تمام بازیهای 3Ds رو کپی اجرا میکنه؟؟ بازیهای Ds رو چطور؟؟
با R4 میشه بازیهای Ds و 3Ds رو بازی کرد؟؟

بله میشه تقریبا بیشتر از 90 درصد بازیها رو جواب میده بازیهای ds هم میتونید اجرا کنید
دستگاهایی هم که فرمورشون خیلی پایین هست باید از طریق بازی اپدیت کرد
با r4 فقط میتونید بازیهای ds و یه سری emu های کنسولهای قدیم رو اجرا کرد

بله میشه تقریبا بیشتر از 90 درصد بازیها رو جواب میده بازیهای ds هم میتونید اجرا کنید
دستگاهایی هم که فرمورشون خیلی پایین هست باید از طریق بازی اپدیت کرد
با r4 فقط میتونید بازیهای ds و یه سری emu های کنسولهای قدیم رو اجرا کرد
مرسی بابت جواب
یعنی باز هم 10% ممکنه اجرا نشه؟
از طریق بازی آپدیت میشه ، یعنی مثل 360 که هکش نمیپره؟؟
با r4 نمیشه بازیهای 3ds رو اجرا کرد؟؟ پس از چه طریقی میشه؟؟

• Like
Reactions: che-jaleb
مرسی بابت جواب
یعنی باز هم 10% ممکنه اجرا نشه؟
از طریق بازی آپدیت میشه ، یعنی مثل 360 که هکش نمیپره؟؟
با r4 نمیشه بازیهای 3ds رو اجرا کرد؟؟ پس از چه طریقی میشه؟؟
نه اینکه اجرا نشه فعلا نتونستن یه سری بازیهای جدید رو روی دستگاه اجرا کنن
شما باید بازیهایی رو برای اپدیت دستگاه انتخاب کنید که ورژنش بالاتر از 4.5 نباشه اگر بالاتر باشه دستگاه رو نمیشه باهاش بازی کپی انجام داد
شما از طریق کارتهای 3dslink و گت وی میتونید هم بازیهای ds و 3ds رو اجرا کنید

• Like
نه اینکه اجرا نشه فعلا نتونستن یه سری بازیهای جدید رو روی دستگاه اجرا کنن
شما باید بازیهایی رو برای اپدیت دستگاه انتخاب کنید که ورژنش بالاتر از 4.5 نباشه اگر بالاتر باشه دستگاه رو نمیشه باهاش بازی کپی انجام داد
شما از طریق کارتهای 3dslink و گت وی میتونید هم بازیهای ds و 3ds رو اجرا کنید
یعنی اگه R4 داشته باشی فقط میتونی بازیهای Ds رو انجام بدی ، با همین R4 نمیشه بازیهای 3ds هم اجرا کرد؟؟

یعنی اگه R4 داشته باشی فقط میتونی بازیهای Ds رو انجام بدی ، با همین R4 نمیشه بازیهای 3ds هم اجرا کرد؟؟

همینطور که دوستمون گفتن نمیشه شما باید کارت مخصوص اجرای بازیهای 3ds رو داشته باشید تا بتونید بازیها رو اجرا کنید

سلام دوستان .
بنده پی اس پی داشتم ولی دی اس نه . اصلا کنسولای نینتندو رو تو این 3 نسل اخیر ( 8-7-6 ) تجربه نکردم .
ویتا هم داشتم که به یک سال نرسیده فروختمش ( چون بازیایی که روش بود واقعا بیخود بودند و من دوستشون نداشتم ( نظر شخصیه ) )
اگرم بخوام 3دی اس بخرم فقط سایز بزرگ میخرم .
حالا سوالی داشتم خدمتتون . تو کرج که اصلا کنسولای نینتندو و بازیاش گیر نمیاد و باید پاشم هردفعه برم تهران ( پایتخت ) برای خرید بازی .
اهل JRPG هم نیستم و تنها عنوانی که از این سبک انجام دادم FF13 هست که در حد 10 دقیقه انجامش دادم ( از مبارزات نوبتی بدم میاد )
حالا بنظرتون 3DS XL بخرم یا نه ؟ چه قیمت یافت میشه ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or