سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

منظورم اینه که مثلا حافظه داخلی 8گیگه تا یه حدی برای نصب برنامه جادارم میخاستم بدونم چجوری میشه اون اندازه ی محدود رو بیشترکنم تا از 8 گیگ فضای بیشتری برای نصب برنامه داشته باشم.

اگه گوشی روت هست میشه با تیتانیوم بکاپ همه چی را روی مموری کارت منتقل کرد.و یا برنامه های اضافی خود گوشی را پاک کردش.

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم بدونم اگه من الان 1 دونه s2 بخرم تا چند سال به راحتی میتونم بازیای روز رو که برا android میاد بریزم؟(مثل mostwanted. asphalt7 )و یک چنین چیزایی البته با بیشتر از 25 فریم

سلام میخواستم بدونم اگه من الان 1 دونه s2 بخرم تا چند سال به راحتی میتونم بازیای روز رو که برا android میاد بریزم؟(مثل mostwanted. asphalt7 )و یک چنین چیزایی البته با بیشتر از 25 فریم

دوست عزیز همرو اکثرا راحت اجرا میکنه تا 4 سالم میتونه راحت ساپورت کنه خیالتون راحت . اس 2 گوشی خوبیه فقط بدنش بدنه پلاستیکش جنس زیاد خوب نیست .

بر اساس API کد اندروید ورژن 2.3 تا 2.3.2 با کد 9 و2.3.3 تا 2.3.7 با کد 10 شناخته میشن و به جز اینکه 2.3.3 جدیدتر هستش یک سری بهبود های زیر پوستی هم داره...

بنده در بحث اندروید صفر کیلومترم. چند سوال از خدمت دوستان دارم، ممنون میشم دوستان پاسخ بدن.
فرق بین نرم افزارهای پولی با نسخه رایگان اونها چی هست؟
به عنوان مثال دیکشنری لانگمن در فروشگاه اینترنتی سامسونگ حدود 30 هزار تومن قیمت داره. همین نرم افزار به صورت رایگان در بسیاری از سایتها برای دانلود موجود هست.
نسخه رایگان کرک شده هست؟ نرم افزارهای کرک شده آسیبی به دستگاه میزنند؟

بنده در بحث اندروید صفر کیلومترم. چند سوال از خدمت دوستان دارم، ممنون میشم دوستان پاسخ بدن.
فرق بین نرم افزارهای پولی با نسخه رایگان اونها چی هست؟
به عنوان مثال دیکشنری لانگمن در فروشگاه اینترنتی سامسونگ حدود 30 هزار تومن قیمت داره. همین نرم افزار به صورت رایگان در بسیاری از سایتها برای دانلود موجود هست.
نسخه رایگان کرک شده هست؟ نرم افزارهای کرک شده آسیبی به دستگاه میزنند؟
تفاوتی با هم ندارن. فقط ممکنه یسری از برنامه ها رو به صورت کرک شده پیدا نکنی و مجبور باشی که اورجینالش رو بگیری.
برنامه های کرک شده هیچ گونه اسیب نرم افزاری یا سخت افزاری نمیزنن مگر در موارد خاصی که مثلا برنامه Campatible با ورژن اندرویدتون نباشه و بعد از نصب ، گوشی یا تب دچار هنگ یا Restart Loop بشه ، که اونم به کرک بودن یا نبودن برنامه ربط نداره.
یسری دیگه از اپلیکیشن ها هم برای اجرا نیاز به Root شدن گوشی دارن که اونم بسته به نوع گوشیتون باید انجام بدید و بعد از انجام روت از اپلیکیشن مورد نظر استفاده کنید.

سلام دوستان یه سوال داشتم
من میخوام galaxy young بخرم میخواستم بدونم میشه به 4.2 اپدیتش کرد؟
بعد مثلا بازی مثل batman dark knight rises رو میماره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or