سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

از سایتی که دان کردم نوشته رام رسمی oxa
اینم سایتی که ازش دان کردم
تک روید,اندروید | رام رسمی اندروید 4.1.2 برای (Galaxy Note 2 (N7100
دوست گرامی پیشنها من اینه که برای دریافت رامهای اصلی فقط و فقط از سایت رسمی (در مورد سامسونگ ) رام رو دانلود کنید چون احتمال وجود ایراد و اشکال در حد صفر میرسه در عین حال میدونید که رام چه کشوری رو میزنید ، چون برای مثال اگر رامهای کشورهای اروپایی و امریکا (برای سیم کارتهای AT&T یا Vodafone یا ... ) رو بزنید گوشی لاک میشه و دردسرهای خودش رو داره.
بنابراین به سایت Sammobile.com برید و در اونجا به قسمت Firmware برید و عبارت GT-N7100 رو در قسمت جستجو تایپ کنید و رام مربوط به ایران (که فعلا موجود نیست) یا رام کشورهای خاورمیانه ای (برای ساپورت زبان فارسی ) رو دانلود کنید و روی گوشی بزنید.

دوست گرامی پیشنها من اینه که برای دریافت رامهای اصلی فقط و فقط از سایت رسمی (در مورد سامسونگ ) رام رو دانلود کنید چون احتمال وجود ایراد و اشکال در حد صفر میرسه در عین حال میدونید که رام چه کشوری رو میزنید ، چون برای مثال اگر رامهای کشورهای اروپایی و امریکا (برای سیم کارتهای AT&T یا Vodafone یا ... ) رو بزنید گوشی لاک میشه و دردسرهای خودش رو داره.
بنابراین به سایت Sammobile.com برید و در اونجا به قسمت Firmware برید و عبارت GT-N7100 رو در قسمت جستجو تایپ کنید و رام مربوط به ایران (که فعلا موجود نیست) یا رام کشورهای خاورمیانه ای (برای ساپورت زبان فارسی ) رو دانلود کنید و روی گوشی بزنید.

به من هم گفته بودن به احتمال زیاد مشکل از رام هستش ولی... ..
در ضمن نخسه خاورمیانه به انگلیسی چی نوشته میشه من پیدا و دان کنم

آخرین ویرایش:
به من هم گفته بودن به احتمال زیاد مشکل از رام هستش ولی... ..
در ضمن نخسه خاورمیانه به انگلیسی چی نوشته میشه من پیدا و دان کنم
خاور میانه میشه middle east دیگه خودت لغت ها رو بزذاری کنار هم گوگل فیکس میکنه.

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

من یک p6200 یا 7 plus دارم میخواستم بدونم نسخه جدید آندروید که براش اومده یا آخرینش ICS 4.0.4 هست ؟

سلام دوستان یه سوال داشتم
من میخوام galaxy young بخرم میخواستم بدونم میشه به 4.2 اپدیتش کرد؟
بعد مثلا بازی مثل batman dark knight rises رو میماره؟
بازی رو که غیر ممکنه رام کاستوم رو نصب کنی شاید شبیه رام 4.2 بشه

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

تازگی ها یه مشکلی مشکلی پیدا کردم وقتی می خوام لایسینس یه بازی رو توسط luncy phacer پاک کنم وقتی پاکش می کنی و از برنامه میای بیرون وارد بازی میشی بازم خطای لایسینس رو میده
و بعد وارد برنامه می شم می بینی پاک نشده بازم میزنی می بینی پاک نشده کسی می دونه مشکل از چیه
ممکنه از رام گوشی باشه

بازی رو که غیر ممکنه رام کاستوم رو نصب کنی شاید شبیه رام 4.2 بشه

---------- نوشته در 01:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

تازگی ها یه مشکلی مشکلی پیدا کردم وقتی می خوام لایسینس یه بازی رو توسط luncy phacer پاک کنم وقتی پاکش می کنی و از برنامه میای بیرون وارد بازی میشی بازم خطای لایسینس رو میده
و بعد وارد برنامه می شم می بینی پاک نشده بازم میزنی می بینی پاک نشده کسی می دونه مشکل از چیه
ممکنه از رام گوشی باشه
اول از همه برنامتون باید اخرین ورژن باشه ، بعدم با چه حالتی Remove میکنید لایسنس ها رو؟
Auto یا Extreme ؟

من یک مشکلی دارم وقتی میخوام به وای فای متصل بشم روی obtaining ip address
میمونه و هی روی همین ریپید میشه و متصل نمیشه وقتی هم که ای پی استاتیک براش تعریف میکنم متصل میشه ولی اینترنت نداره لطفا راهنمایی کنید بعضی اوقات وصل میشه بعضی اوقات هم نه ولی روی دستگاه های دیگه مثل نوکیا راحت وصل میشه به وایرلس.

اپدیت 4.1 برای sony xperia s دقیقا کی میاد
یه راهی برای اپدیت غیر رسمی هست که میترسم انجام بدم

فک کنم تا ماه دیگه منتشر بشه
رام های سیانوژن هم واسه گوشیای سونی خیلی خوبن چون تیم fxpتوسط سونی ساپورت میشن(بر خلاف سامی و...)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

درود
من هر برنامه یا گیمی رو که میخوام نصب کنم ارور میده که این چیز از سایت گوگل دریافت نشده و اجراش نمیکنه.
دوم اینکه این Tapatalk بازیسنتر رو چطور دریافت کنم؟

ممنون

درود
من هر برنامه یا گیمی رو که میخوام نصب کنم ارور میده که این چیز از سایت گوگل دریافت نشده و اجراش نمیکنه.
دوم اینکه این Tapatalk بازیسنتر رو چطور دریافت کنم؟

ممنون
به قسمت Setting برید و در قسمت Secuirity تیک گزینه Unkown Sources را بزنید.
در مورد سوال دوم کافیه فقط شما اخرین ورژن Tapatalk رو بگیرید وباهاش وارد انجمن بشید.(میتونید از Google Play Store یا از سایتی مثل Play-Store.ir دانلود کنید).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or