.Evanescence.
کاربر سایت
lg p970نوع گوشیتون چیه؟
به 2.3.4 آپدیت کردم حالا هرچی برنامه واسه روت امتحان کردم روتش نمیکنه و از proxyDroid نمی تونم استفاده کنم
lg p970نوع گوشیتون چیه؟
مدل گوشي هم N7000 هستش.an error occurred during the installation of the device.
the required section was not found in the INF.
از این اموزش استفاده کنید ببینید میتونید جواب بگیرید.lg p970
به 2.3.4 آپدیت کردم حالا هرچی برنامه واسه روت امتحان کردم روتش نمیکنه و از proxyDroid نمی تونم استفاده کنم
ویندوزتون چی هست؟ بعد منظورتون از Driver سامسونگ چیه؟ Samsung Kies یا از این برنامه های USB Driver ؟سلا دوستان
من از موقعي كه ويندوزم رو عوض كردم، كامپيوتر ديگه گوشي رو شناسايي نميكنه، حتي درايور سامسونگ رو دانلود و نصب كردم ولي موقع سرچ ديوايس ارور زير رو ميده:
مدل گوشي هم N7000 هستش.
ممنون
بهتره بچسبی به همون Honey Comb چون ICS که مشکل حاد Frame Rate تو منو ها داره و Jelly Bean هم تازه سامسونگ داره برای دیوایسهای جدیدش میده.خبری از رام رسمی ICS یا JB برای P6200 نیست ؟ من نمی خوام روت کنمتا کی باید صبر کنیم آخه ! این Honey Comb خیلی حوصله سر بر شده!
lg p970
درایور گوشی رو نصب کنید.(تو گوگل سرچ کن راحت گیرت میاد)دریافت برنامه
1-گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید در حالی که USB Debug فعال باشه. تو این مسیر برید و تیکشو بزنید(Settings->Applications->Development)
2-از منویی که داخل گوشی میاد گزینه شارژ گوشی رو انتخاب کنید.
3-برنامه su peronclick رو اجرا کنید()
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="class: td1, width: 20, bgcolor: transparent"][/TD]![]()
[TD="class: td2, bgcolor: transparent"]این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1034x648 می باشد.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
4-رو گزینه Root کلیک کنید.
5-صبر کنید تا کار برنامه تمام بشه.بعد از اتمام کار برنامه گوشیتون رو جدا کنید.
گوشی روت شده الان!
اگه نتونستی روت کنی یک راحه دیگه هست که واقعا سخته شاید نتونی ودت انجام بدی..باید ریکاور نصب کنی و ...
Hey guys,
I've managed to devise a method to inject the CWM recovery image into the LG Update tool during updating with a kdz.
The basic idea is explained in this post. I took it a bit further. During the updating process, you can replace the recovery image inside the updater's memory. Basically, you can use this method on any LG Updating tool. This guide uses KDZ Updater. The method is great for getting the latest firmware for your region and still get it rooted.
This procedure requires some quick actions in order to succeed. Read through it before attempting to flash. I'm not responsible for anything that might happen in the result of using this guide.
Needed files:
CWMInject
UPK
Latest CWM recovery image for P970
Cheat Engine
1. Run KDZ Updater from UPK with Windows Enabler on.
Select your KDZ file.
2. Run CWMInject with Admin privileges. Select KDZU process. Set CWM image to the recovery image file.
3. Run Cheat Engine. Select KDZU process. Change Value Type to Text and write ANDROID! in the search field.
4. Open Task Manager, go to Processes and sort processes by memory.
5. In KDZ Updater, press Launch software update.
6. Keep an eye on the KDZU process in Task Manager, if it starts growing, it means it has started to load the files into memory and you can move to the next step.
7. In Cheat Engine, press First Scan. If it doesn't find anything, you did this too early. It should find 3 addresses. The last one is what you need.
![]()
8. Copy the found address to CWMInject and press Write Memory. This needs to be done as quickly as possible from the time of finding the addresses.
![]()
9. Finish flashing.
Now your phone has CWM recovery installed. You can get into it with "adb reboot recovery". You need the Android SDK for that.
To root your phone, put this Superuser.zip on your SD card and use CWM to flash it.
You don't necessarily have to use KDZ Update. I tried this method with R&D Test Tool and the regular LG Mobile software update. You just need the right process name for CWMInject and Cheat Engine.
برادر این حرکت خیلی قدیمیه :d واسه نسخه قبلی اندروید این کار رو کردم جواب داد ولی واسه این ورژن جواب نمیده. چه این برنامه چه Unlock Root چه oneClick. همه رو تست کردم ولی این نمیشه![]()
[/B][/B][/B][/B][/B][/B]
برادر این حرکت خیلی قدیمیه :d واسه نسخه قبلی اندروید این کار رو کردم جواب داد ولی واسه این ورژن جواب نمیده. چه این برنامه چه Unlock Root چه oneClick. همه رو تست کردم ولی این نمیشه![]()
[/B][/B][/B][/B][/B][/B]
خواهر با این برنامه Optimus 2X رو تو همین نسخه (2.3.4) روت کردم :d خوب با KDZ آپدیتر و نصب CMW میتونی کارتو حل کنی فقط یک ذره وقت بزاری یاد بگیری ینمه سخته :d نشد بگو باز ببینم چی میشه!برادر این حرکت خیلی قدیمیه :d واسه نسخه قبلی اندروید این کار رو کردم جواب داد ولی واسه این ورژن جواب نمیده. چه این برنامه چه Unlock Root چه oneClick. همه رو تست کردم ولی این نمیشه![]()
[/B][/B][/B][/B][/B][/B]
دوست عزیز گوشی ایشون LG هست و فرق میکنه با برند های دیگه..Flash tools برای گوشی های سونی و سونی اریکسون هست...هر برند فرق میکنه سامسونگم برنامه خودشو داره ..HTC و....سلام این برنامه ها با بعضی بیس باندا مشکل دارن باید با flash tool ویا روشی مثل بالایی انجام بدین تو موبایلستان نگا کنید یا تو xda بگردید شاید روش مطمئنی پیدا کردید
تو LG اینطوری نیست ...:dمن الجی باز نیستم ولی اگه همچین مشکلی تو گوشی اندرویدی سامسونگ اتفاق بیفته میتونین یه رام رسمی نصب کرد و بعدش به راحتی میشه روتش کرد . بعضی وقتا نو اندرویدم همچین مشکلی پیش میاد دوستان نمیتونین روت کنن . ولی الجیو نمیدونم اخه اینهمه برند چرا الجی .
چون پ.خ بسته بود خواهر همینجا نوشتمبرادر این حرکت خیلی قدیمیه :d واسه نسخه قبلی اندروید این کار رو کردم جواب داد ولی واسه این ورژن جواب نمیده. چه این برنامه چه Unlock Root چه oneClick. همه رو تست کردم ولی این نمیشه![]()
[/B][/B][/B][/B][/B][/B]
lg p970
بستگی داره چه گوشی باشه! در هر صورت بعدا میتونی به 4 آپدیت کنی!اقا من یه سوال داشتم (( توو رو خدا جئاب بدین اونم زوووود )))
موبایلی بخرم که اندرویدش 2.3 باشه یا 4 ؟؟؟
بنظرتون 2.3 مناسب تر نیست ؟؟![]()
همچین چیزی امکان نداره!سلام ميخاستم بدونم چجورى ميشه حافظه داخلى رو براى نصب برنامه ارتقا داد؟(اندرويد٤)