سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

با سلام خدمت دوستان من تازگی ها یه نوت2 گرفتم4.1.1 هم هستش مشکل اینه که گوشی رو کامپیوتر کانیکت نمیشه می خواستم اگه میشه راهنمایی کنید
در ضمن یکی از دوستانم هم یه Galaxy Nexus گرفته ماله اونم 4.1.1 هستش ماله اونم کانیکت نمیشه

باید درایور گوشیتون رو از اینتر نت دان کنید !
تو گوگل بزن
Download Note 2 driver for ...

Send from HtC One X using tapatalk 2

بچها من یه سوال داشتم
این گوشی گلکسی اس3 رمش یک گیگ هست یا دو گیگ
تو یه مقایسه ویدئویی دیدم که نوشته هم یک گیگ هست هم دو گیگ
پردازنده ی گرافیکیش چطوری هست ؟؟؟ظاهرا 4 هسته ایی و 8 هسته ایی داره میخوام ببینم داستانش چیه چه فرقی دارن و کدومش بهتر هست ؟؟

نسخه ی جهانی S III :
1 GB رم ، CPU 4 هسته ای ، 1.4 GHZ ،
مشخصات :
Samsung I9300 Galaxy S III - Full phone specifications

نسخه آمریکا :
2 GB رم ، Cpu دو هسته ای ، 1.5 GHZ
برای هر یک از شرکت های مخابراتی آمریکا:
Samsung Galaxy S III T999 - Full phone specifications برای T-Mobile
Samsung Galaxy S III I747 - Full phone specifications برای AT&T
Samsung Galaxy S III I535 - Full phone specifications برای Verizon

بین این دو قطعا نسخه ی جهانی بهتره اما بهترین نسخه ی گلکسی اس III ، نسخه ی LTE است با نام Samsung Galaxy s III i9305:
2 GB رم و Cpu چهار هسته ای
Samsung I9305 Galaxy S III - Full phone specifications

آخرین ویرایش:
دوست عزیز خیلی ممنون من جوابم رو گرفتم خیلی کمکم کردی
اینi9305 وارد ایران شده؟؟
فقط این داستان GPU ـش چه جوری هست ؟؟اونم ظاهرا 4 هسته و 8 هسته داره
mali 400 و اون یکی هم adreno 225 هست میخوام ببینم اینا کدومشون بهتر هست و چه فرقی دارن؟؟

سلام.
من تقریبا یه ماه میشه یه Samsung Galaxy Ace گرفتم. چون من قبلا زیاد با اندروید کار نکرده بودم چند تا مشکل برام پیش اومده.
1. چطور میشه محل نصب اپلیکیشن ها رو تعیین کرد؟ من تا میام 3 تا بازی و برنامه نصب بکنم حافظه گوشی پر میشه. :|
2. چطور میشه زبان و الفبای فارسی رو وارد گوشی کرد؟ (فقط ساپورتش مهمه چون سایتا و SMS ها به هم میریزن. البته اپلیکیشن های مربوط به sms فارسی و ... ها رو دارم ولی میخوام کلا گوشی از فارسی پشتیبانی بکنه چون چند تا از برنامه های فارسی دارم که نمیتونم استفاده بکنم.)
3. این مورد مشکل نیست. با کدوم برنامه میتونم از سرور ftp دانلود بکنم؟ (اکانت خریدم برای دانلود سریال. میخوام از گوشی دانلود بکنم.)
4. بعضی از اپلیکیشن ها با اینکه مشکلی ندارن ولی نصب نمیشن. مثلا فایرفاکس و اپرا. در حالی که در galaxy fit مادرم نصب میشه. :| (حافظه هم خالی بود)
5. و آخرین مورد چطور میشه از google.play دانلود کرد؟ :d

با سلام خدمت دوستان من تازگی ها یه نوت2 گرفتم4.1.1 هم هستش مشکل اینه که گوشی رو کامپیوتر کانیکت نمیشه می خواستم اگه میشه راهنمایی کنید
در ضمن یکی از دوستانم هم یه Galaxy Nexus گرفته ماله اونم 4.1.1 هستش ماله اونم کانیکت نمیشه
من هم نکسوز دارم.باید به اینجا بری:setting>developer options>buging باید تیک رو برداری.

من هم نکسوز دارم.باید به اینجا بری:setting>developer options>buging باید تیک رو برداری.
شرمنده مزاحم میشم دوتا سوال داشتم.
شما نکسوس دارید درسته؟
1-چرا نمیشه با بلوتوث برنامه و بازی فرستاد یا گرفت؟
2-روی دور تا دور گوشی شما جایی که گوشه ها به هم میرسن خط اتصال وجود داره؟

جز 1Market برنامه دیگه ای واسه اندروید نیست که آپدیت ها و برنامه و بازیهای جدید رو بذاره؟ 1market که فیل تر شد. از برنامه بازار هم که بدم میاد. چون گوشیم 2.3.4 هست و روت نمیشه فعلا میخواستم یه برنامه بدون فیل تر معرفی کنین

جز 1Market برنامه دیگه ای واسه اندروید نیست که آپدیت ها و برنامه و بازیهای جدید رو بذاره؟ 1market که فیل تر شد. از برنامه بازار هم که بدم میاد. چون گوشیم 2.3.4 هست و روت نمیشه فعلا میخواستم یه برنامه بدون فیل تر معرفی کنین
نوع گوشیتون چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or