سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

یه سوال داشتم , میخواستم بدونم کسی میدونه فرق Galaxy s2 i9100 با i9100G چیه ؟

لطفا راهنمایی کنید .

i

از چیست دیگه ای استفاده میکنه . 9100 معمولی از Exynosاستفاده میکنه که سمسانگ خودش طراحی کرده ولی 9100G از TI OMAP 4430 استفاده میکنه . که بنظر من بهتره چون App بیشتری رو ساپورت میکنه البته میتونی یا Chainfire هم اجرا شون کنی . البته GPU ش فرق داره PowerVR شده تو این که بازم ساپورتش بیشتره . نکته مهم 9100G اینه که مشکل overheat کاملا بر طرف شده .

البته مثلا 9103 هم که خوده Galaxy SII ه از CPU ه Nvidia Tegra2 استفاده میکنه .

دوست عزیز سنسشن یکی از پر ایراد ترین گوشی htc هست و به خاطر همین دو مدل جدید تر رو به بازار عرضه کردند
این طور که معلوم شد به اندروید 4 اپدیت میشه

هیچ ربطی به ایراداش نداشت ( قبول دارم ایراد داره ) . قرارداد بست با Beats By Dre که دوتا مدل گوشی با مشارکت هم بسازن بخار همین hTC اومد محبوب ترین گوشیش رو برای این کار انتخاب کرد .

آخرین ویرایش:
دوستان من تازه به خانواده اندريد پيوستم يه مشكلي دارم...گوشي Galexy sII..

با market ...وقتي باز ميكنم صفحه سفيد ميمونه و يه loading رو صفحه مياد كه بعد چند ثانيه بر ميگرده تو منو اصلي...چه كنم؟
بقيه برنامه هاي اينترنتيش مشكلي ندارم...
اگه كمك كنيد ممنون ميشم

آخرین ویرایش:
دوستان من تازه به خانواده اندريد پيوستم يه مشكلي دارم...گوشي Galexy sII..

با market ...وقتي باز ميكنم صفحه سفيد ميمونه و يه loading رو صفحه مياد كه بعد چند ثانيه بر ميگرده تو منو اصلي...چه كنم؟
بقيه برنامه هاي اينترنتيش مشكلي ندارم...
اگه كمك كنيد ممنون ميشم

گوشی خوبی انتخاب کردی . خوب Google ایران رو تحریم کرده به همین دلیل مارکت اندورید کار نمیکنه . ولی میتونی گوشی رو Airplane مود کنی بعد wi-fi + VPm بری تو market البته فکر کنم یه برنامه بود به اسم market-enabler ولی من خودم تا حالا اسفاده کردم .
درکل دنگ فقنگ زیاد داره . میتونی از Baazar یا مارکته دیگه استفاده کنی که نه ***** هستن نه تحریم .

از چیست دیگه ای استفاده میکنه . 9100 معمولی از Exynosاستفاده میکنه که سمسانگ خودش طراحی کرده ولی 9100G از TI OMAP 4430 استفاده میکنه . که بنظر من بهتره چون App بیشتری رو ساپورت میکنه البته میتونی یا Chainfire هم اجرا شون کنی . البته GPU ش فرق داره PowerVR شده تو این که بازم ساپورتش بیشتره . نکته مهم 9100G اینه که مشکل overheat کاملا بر طرف شده .

البته مثلا 9103 هم که خوده Galaxy SII ه از CPU ه Nvidia Tegra2 استفاده میکنه .

هیچ ربطی به ایراداش نداشت ( قبول دارم ایراد داره ) . قرارداد بست با Beats By Dre که دوتا مدل گوشی با مشارکت هم بسازن بخار همین hTC اومد محبوب ترین گوشیش رو برای این کار انتخاب کرد .
سلام به همه
عزیز cpu گوشی 9100g رو فرکانس 1008 کار میکنه و خیلی کم به 1200 میرسه فرکانسش و توی بنچمارکایی که گرفتن عملکرد ضعیفی نسبت به 9100 داره
از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم از 9100 ضعیف تره بخاطر gpu و cpu (ذر جریان هستین که بازیهای جدید مثل gta3 و mc3 موقع انتشار ورژن powerVR رو نداشتن)
اینم چندتا عکس از مشخصات این دو گوشی و بنچمارکاشون:
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

آخرین ویرایش:
این ایرادات sensation که گفتید چیا هستند؟
نقد gsmarena رو که خوندم مشکل خاصی جز باطری نداشت که اونم با آپدیت گفتن حل میشه
وزن
باتری {مهمترین عامل}
مشکل برداشتن تاچ صفحه بعد از مدتی که گزارشش بالا بوده ..... قفل میکنه و این حرفا ....
پ.ن: البته اینا فقط مال مدل معمولی هست و اون 2تا مدل که با Beats هست غیر از باتری هیچ مشکلی ندارن

میگم کسی اینجا XPERIA ACTIVE داره ؟؟ گوشی خوبی هست ؟
اگه میشه در مورد تاچ galaxy s ii بهم بگید خوبه یا نه ؟ فشار مشار که نمیخواد برای این که تاچ کنه که ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or