سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام .
دوستان من در زمینه اندروید کاملاً نوب ام :دی
چند تا سئوال داشتم
1 . Galexy S II الان چه ورژن اندروید داره و آپدیت میشه قاعدتاً دیگه ؟ :دی
2 . کلاً اُپن سورس ـه اندروید و نیاز به جیلبریک و این دنگُ فنگا واسه App ریختن نداره ؟ :دی
3. پلیر خود سیستم چه فرمت های تصویری ایی رو ساپرت میکنه ؟ :دی

1-خود ورژن گوشی 2.2 هست و الان به 2.3 و بعدا به 4.0
2-بله اوپن سورس هست و تمام گوشی هایی که تویه بازار ایران هست UNLOCK شده هستند-درد سر نداره برای ریختن اپلیکیشن
3-Divx , Xvid , 3GP,AVI ,...

• Like
Reactions: PouяiД
امین جان سلام

واقعا ممنونم خیلی کمکم کردی... بالاخره با 1000 تا بدبختی گوشی رو دست و حسابی تحولیش دادم. اما متخصص اندروید شدم تو این 4-5 روزه ...

فقط یه چیزی ... خواستم بگم اون بالا که نوشتی باید برا روت کردن ، فایل رو تو قسمت Phone بزارم اشتباهی شده بود :d باید تو PDA میزاشتیم... دفعه اول که گذاشتم گوشی باباش درومد آنتنشم رفت 8-}:locked: ... منم گیج شده بودم این چش میشه که آنتنش میره ...

اما در کا واقعا ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی :)

اوه عجب سوتی خفنی:دی اره شرمنده خلاصه !
در کل اصلا سخت نیست درسته؟:دی
خواهش همین که کارت راه افتاد کلیه !

گالاگسی ایس دارم و تو مارکت هم میتونم برم اما خودش آپدیت میشه و نمیتونم دیگه از مارکت استفاده کنم مگر اینکه آپدیت رو پاک کنم وذوباره همین ماجرا
چی کار کنم که این اتفاق نیفته ؟

کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نسخه 3.1 رسمی با ساپورت کامل فارسی براش الان هست. 3.2 هم براش اومده
اندروید 4 هم براش درحال ساخته و بزودی منتشر میشه

ویرایش!!
اینی که بالا گفتم واسه تب 10.1 بود!

برای 7 نون زنجبیلی(2.3) موجوده ، اندروید 4 هم بزودی

کلا از بابت آپدیت اندروید محصولات سامسونگ خیالت راحت ، معمولا زودتر از باقی سازنده ها براش منتشر میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WILD GOAT
بچه ها من میخوام Xperia ARC S رو بخرم . قیمتشم توی Gsm زده 520 هزار تومان . میخوام ببینم توی این Range قیمت چه گوشی های دیگه ای میتونم بخرم که امکانات بهتری داشته باشه . ( فقط آندروید و WP7 رو بگین . Nokia نمیخوام ) . بعد اگر کسی این گوشی Xperia ARC S رو داره بگه معایبش رو .

بابا جواب بدین تو رو خدا :دی

من تازه یه 2 هفته ای میشه خریدمش . سفید رنگ ، ورژن آسیا ، 550 تومن . تنها عیبش اینه موقعی که خیلی زیاد ازش کار بکشی داغ میکنه . البته اون هم زیاد نیست . من زیاد اینجا نمی یام کار داشتی پیام خصوصی کن / گرمای اون زیاد حاد نیست ها . این 2 برار :d

در رده خودش بهترین هست ولی هم قدرتش هست اگه مثلا سامسونگ بیشتر دوست دارین گزینه هایی مثل Nexus s I9023 هم پیش روی شماست همچنین Galaxy s Plus که هم قدرت ARC S هست!
اگه هم بتونین یه 30 تومن بزارین روش Galaxy R رو تهیه کنین که مشخصاتش CPU دو هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز و بقیه مشخصات مشابه SII هست کمی هم شیک تر!

خبر : Android 2.3.5 و HTC Sense 3.0 برای گوشیهای Desire HD و Incredible S ریلیز شد .
من خودم دقایقی پیش دانلود کردم و الان در حال نصبه .
برای اپدیت به قسمت Setting سپس About Phone بروید .
سپس Check Now رو بزنید تا فایل اپدیت رو دریافت کنید .
در ضمن حجم فایل اپدیت 229 مگابایت هست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mb-21
خبر : Android 2.3.5 و HTC Sense 3.0 برای گوشیهای Desire HD و Incredible S ریلیز شد .
من خودم دقایقی پیش دانلود کردم و الان در حال نصبه .
برای اپدیت به قسمت Setting سپس About Phone بروید .
سپس Check Now رو بزنید تا فایل اپدیت رو دریافت کنید .
در ضمن حجم فایل اپدیت 229 مگابایت هست .

ممنون خبر بسیار خوبی بود.بی زحمت یه تست کنید و خبر رو اطلاع بدید

ممنون خبر بسیار خوبی بود.بی زحمت یه تست کنید و خبر رو اطلاع بدید
من دیشب که ریختم کامل تست کردم , 1 ساعت اول پر از باگ بود و دیر لود میکرد برنامه هارو اما بعد از اون راه افتاد ( شاید اب بندی شد :d )
در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم باهاش . عالی مثل قبل البته با تغیرات زیبایی که انجام شده .
رابط کاربری خوشگلتر شده و نرم تر . همچنین کاراییش نسبت به قبلی خیلی بهتر شده . خلاصه اپدیت خیلی خوبی بود حتما انجام بدید .

دوستان آندروید مارکت از طرف گوگل تحریم هست ؟! ... چون من هرچی جی میل ـم رو میزنم اتفاقی نمیافته ... با VPان هم تست کردم ... نشد ..البته با *** وارد هیچ سایتی نشد !! ..لطفا راهنمایی کنین !
درضمن یکم در مورد کار با taptalk هم بگید !

دوستان آندروید مارکت از طرف گوگل تحریم هست ؟! ... چون من هرچی جی میل ـم رو میزنم اتفاقی نمیافته ... با VPان هم تست کردم ... نشد ..البته با *** وارد هیچ سایتی نشد !! ..لطفا راهنمایی کنین !
درضمن یکم در مورد کار با taptalk هم بگید !

اره تحریمه ! برنامه ی market enabler رو دانلود کن و بعد *** رو بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or