سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام دوستان ...
ببخشید اگر سوال بی ربط یا تکراری هستش، تو این فروم یه نموره گشتم اما حوصلم به خوندن کل 47 صفحه نکشید...

من کلا IOS باز هستم و از اندروید زیاد سر در نمی آرم ... هر چند سیستم عامل اصلی خودم رو PC ها همیشه Linux هستش اما گوشی Android دوست ندارم ...

خلاصه سوال اینکه ، یه گوشی Samsung galaxy s I9000 برای یک دوست صمیمی به دست ما رسید که فرموده بودن Update کنم چون خیلی هنگ میکرد و بیشتر برنامه ها اجرا نمیشد. ورژن گوشی 2.2 بود. ما هم اینور و اونور رو گشتیم و با یه روش که تو یه سایت دیدم، با استفاده از نرم افزاری به اسم Odin اگر اشتباه نکنم اونو به 2.3.5 آپ کردیم. گوشی بالا اومد و هیچ مشکلی نداشت به غیر از اینکه ساپرت فارسی گوشی کلا به فنا رفت. حالا هر چی اینور اونور میگردم راهی پیدا نمیکنم که درستش کنم . البته تا جایی که دیدم و فهمیدم همه گفته بودند گوشی باید Root بشه و Rom غیر اصل روش نصب بشه، که از هر 2 مرحله هیچی نمیدونم.

حالا میخواستم بپرسم راهی هست که گوشی ساپرت فارسیش برگرده؟؟؟ (اگر اس ام اس هاش هم فارسی ساپرت بشه کافیه )

اگه یکی یه راهنمایی جامع بکنه ممنونش میشم.

سلام دوستان ...
ببخشید اگر سوال بی ربط یا تکراری هستش، تو این فروم یه نموره گشتم اما حوصلم به خوندن کل 47 صفحه نکشید...

من کلا IOS باز هستم و از اندروید زیاد سر در نمی آرم ... هر چند سیستم عامل اصلی خودم رو PC ها همیشه Linux هستش اما گوشی Android دوست ندارم ...

خلاصه سوال اینکه ، یه گوشی Samsung galaxy s I9000 برای یک دوست صمیمی به دست ما رسید که فرموده بودن Update کنم چون خیلی هنگ میکرد و بیشتر برنامه ها اجرا نمیشد. ورژن گوشی 2.2 بود. ما هم اینور و اونور رو گشتیم و با یه روش که تو یه سایت دیدم، با استفاده از نرم افزاری به اسم Odin اگر اشتباه نکنم اونو به 2.3.5 آپ کردیم. گوشی بالا اومد و هیچ مشکلی نداشت به غیر از اینکه ساپرت فارسی گوشی کلا به فنا رفت. حالا هر چی اینور اونور میگردم راهی پیدا نمیکنم که درستش کنم . البته تا جایی که دیدم و فهمیدم همه گفته بودند گوشی باید Root بشه و Rom غیر اصل روش نصب بشه، که از هر 2 مرحله هیچی نمیدونم.

حالا میخواستم بپرسم راهی هست که گوشی ساپرت فارسیش برگرده؟؟؟ (اگر اس ام اس هاش هم فارسی ساپرت بشه کافیه )

اگه یکی یه راهنمایی جامع بکنه ممنونش میشم.

سلام
ببین اخرین ورژن رسمی که کاملا فارسی هست ورژن 2.3.3 هست ! یعنی حتی منو و... هم فارسی هست ! ولی این دوستتون اگه نیازی نداره که منو ها فارسی باشه میتونه هر رامی نصب کنه !
تقریبا واسه ی همه ی رام ها فارسی ساز میاد که میتونی از ریکاوری نصبش کنی ! این طوری میتونی هم sms فارسی بدی هم تو وب سایت های فارسی رو باز کنی...
اینجا میتونی همه چیز رو پیدا کنی
Samsung Galaxy S I9000
کمکم خواستی در خدمتم...

سلام
ببین اخرین ورژن رسمی که کاملا فارسی هست ورژن 2.3.3 هست ! یعنی حتی منو و... هم فارسی هست ! ولی این دوستتون اگه نیازی نداره که منو ها فارسی باشه میتونه هر رامی نصب کنه !
تقریبا واسه ی همه ی رام ها فارسی ساز میاد که میتونی از ریکاوری نصبش کنی ! این طوری میتونی هم sms فارسی بدی هم تو وب سایت های فارسی رو باز کنی...
اینجا میتونی همه چیز رو پیدا کنی
Samsung Galaxy S I9000
کمکم خواستی در خدمتم...

سلام امین جان

قبل از هر چیز خیلی خیلی ممنونم

راستش من خنگ نیستما ... اما بیشتر گیج شدم اینجا که رفتم ، اما اگر بتونم سوالامو دسته بندی میکنم که شما گیج نشی :

1. اول اینکه این Android رو میشه Downgrade کرد ؟؟؟ یعنی الان که 2.3.5 نصب کردم میتونم بیارمش رو 2.3.3 مثلا ...

2. وقتی بحث Root کردن گوشی هستش ، مثلا این لینک ، گفته که "ابتدا فایلهای CF-Root مربوط به رامتون را دانلود " ... بعد تو پست بعدی اسمایی که برا Rom ها گذاشته عجیب غریبه ... مثلا :

حالا من چجوری بفهمم رام من چیه و اگر تو این لیست نبود چیکار کنم ؟؟؟

3. منظورشون از این به مد ریکاوری برید چیه؟؟؟ چجوری باید برم که بخوام این CWM که باز نمیدونم چیچی هست رو نصب کنم ؟؟؟ اینک

4. اینهمه Rom تو این سایت و جاهای مختلف هست تفاوتشون چیه ( بصورت کلی نه جزئی )

البته یه عالمه سوال دیگه هم دارم که چون نمیخوام فحش بخورم نمیپرسم ...

در آخرم میشه یه راهنمایی قدم به قدم منو بکنید که کلا په مراحلی رو باید برم تا بتونم یکی از این کاستوم رام هارو نصب کنم ؟؟؟

بازم بسیار ممنونم بابت وقتی که برام گذاشتین

سلام
نه بحث خنگی نیست اولش گیج کنندست منم این طور بودم ولی بسیار راحت تر از اونی هست که فکرشو بکنی:دی

1) اره هیچ مشکلی نداره !
2) خب شما برو به قسمت setting گوشی بعد about phone رو بزن اونجا اسم رام و اینا رو نوشته ! با توجه به اسم رامتون میتونین فایل روتش رو دانلود کنین! تو اون لینکی که دادم به تاپیک هر رام که بری تو پست اولش روت و ... رو گزاشته !
3) گوشی رو که خاموش کردی اگه دکمه ی صدا پایین + دکمه بزرگه رو گوشی + دکمه پاور رو هم زمان نگه داری وارد downlonding مد میشه که این واسه نصب رام های رسمی هست که فکر کنم این رو رفتی که تونستی رام رو عوض کنی! (عکس ادمک اندروید با یه بیل میاد) و اگه دکمه ی صدا بالا + دکمه بزرگه رو گوشی + دکمه پاور رو هم زمان نگه داری وارد recovery مد میشی! این ریکاوری برای نصب فایل های zip به کار میره ! نحوه ی روت کردنم این طوره که => ( روت گوشی با انتخاب فایل روت در قسمت phone برنامه odin و زدن استارت هست! البته باید در محیط downloding مد باشی و اینکار رو بکنی)
4) خب رام های مختلف نشون دهنده ی گستردگی اندروید هست! اینا رو کوکرهای مختلف میسازن و با سلیقه ی خودشون درستش میکنن و با دستکاری هایی که میکنن باعث افزایش کارایی گوشی میشن!

واسه کاستوم رام ها یه رام پایه اصلی باید نصب کنی بعد فایل کاستوم رام رو میریزی تو گوشی و به ریکاوری میری و اونجا install from zip file رو میزنی و تموم :دی البته بعضی از رام ها رو باید فول وایپ کنی وایپ یعنی پاک کردن کش و اینای گوشی که باعث میشه گوشی کمتر ارور بده !

ببین اگه خواستی شمارم رو میدم زنگ بزن هر مشکلی داشتی کامل توضیح بدم...

موفق باشی

• Like
Reactions: Sorrows
یعنی امین از شرمندگی منفجرم کردی ... :x

اینا که گفتی رو گرفتم ... یعنی از ظهر دارم تو این لینک که دادی وول میخورم ، یه چیزایی دستگیرم شد ، اینا هم که گفتی مشکلاتم رو حل کرد تقریبا ... همه سعیمو میکنم ردیفش کنم.

شمارت رو که پ.خ کنی که خیلی ممنونت میشم ، اما سعی میکنم مزاحمت نشم زیاد :d

فقط سه تا سوال کوچیک دیگه اینجا بپرسم ، اگر اجازه بدی ...

من این لینک رو یافتم تو همون فروم که فکر میکنم راجع به همون رامی هست که من نصب کردم ... یکی اومده یه فارسی ساز گذاشته اما من نمیدونم چه جوری نصبش کنم :d آخه فایل زیپ لاکردار Apk نیست.

بعد اینکه این Kernelها که بعدا اومدن زیرش گذاشتن چیه؟؟؟ :d

آخرم این که شما که خودت این کاره ای ، کدوم یکی از این Custom Rom ها رو میپسندی ؟؟

من شرمندم ... ایشالا آیفون بخری هیچی هم بلد نباشی جبران کنیم ... (;))

یه دنیا ممنون

خواهش باو :دی
شماره رو هم PM کردم...
ببین واسه نصب فارسی ساز اول باید روت کنی! روت که سادست توضیح دادم فکر کنم انجامش داده باشی ! ( وقتی روت کنی یه ایکون SUPERUSER تو منوت میاد)
فایل فارسی ساز که ZIP هست رو میریزی تو گوشی بعد گوشی رو خاموش میکنی وارد ریکاوری میشی(بالا توضیح دادم) اونجا install zip from sdcard رو میزنی فایل zip فارسی ساز رو انتخاب میکنی و yes رو میزنی و منتظر میشی تا پیغام complete بیاد ! گوشی رو ریست میکنی از همونجا و حالش رو میبری:دی
کرنال هم کوکر ها میدن بیرون ! رو performance گوشی و مصرف باطری تاثیر میزاره ! بعضی از کرنال ها هم باعث میشه که گوشی از نظر نرم افزاری ازاد بشه برای کلاک کردن مثل همین کرنالی که تو لینک بالا دادی بهم...
در مورد کاستوم رام ها والا کاستوم رام های شاخ که این 2 تان....

[h=3]Galnet MIUI WEEKLY[/h]
[h=3]CyanogenMod 7 For Galaxy S[/h]این 2 تا شاخشونن :دی سیانوژن تا جایی که میدونم خوده سامسونگ استخدامش کرد و برای سامسونگ هم کار میکنه !!!
MIUI هم رامیه که بر پایه ی سیانوژن ساخته شده ولی هیچ شباهتی به رام های گلکسی اس نداره ! بلکل تغییر کرده سیستم عامل گوشی چون از اول کد نویسی شده ! یه رام بی نظیره که من چندین ماهه دارم ازش استفاده میکنم و غیر اون چیز دیگه ای نصب نکردم :دی
فقط یه چیز بگم ! به نظرم واسه دوستت هیچ کدوم رو نصب نکن :دی جفت این رام ها اپدیت هاشون سریع میاد اولی که هفتگی میاد دومی هم روزانه واسش اپدیت میاد :):دی!
همون رام رسمی رو واسش نصب کن ! همین که واسش نصب کردی خوبه یه فارسی سازم نصب کن واسش حله دیگه....

امین یه سوال! :biggrin1:
اگر یه گوشی root بشه، امکانش هست که بعدا به حالت اولیه برگشت؟ (قبل از root کردن)
راستی مشخص نیست که آپدیت Ice Cream Sandwich برای چه گوشی هایی میاد؟

پ.ن. Motorola Atrix

آخرین ویرایش:
منم سوالم اینه که هنوز جای رسمی اعلام کرده نسخه ی 4.0 واسه چه گوشیها و تبلت هایی میاد و واسه کدوم نمیاد؟؟؟
اکثر شرکت ها در صفحه ی فیس*بوک اعلام کردن ... یه نگاه به این دو تا بناز :
http://www.informationweek.com/news/mobility/smart_phones/232200459

http://au.ibtimes.com/articles/262569/20111207/list-android-phones-getting-ice-cream-sandwich.htm
در ضمن بسیاری از گوشی ها مثل galaxy s اندروید 4.0 رو به صورت کاستوم رام دریافت میکنن ... یعنی developer ها زحمت آپدیت رو می کشن

برای اندروید 4 گوشی کافیه 256مگ رم داشته باشه
اکثر سازنده ها محصولات جدیدشون که در سال اخیر وارد بازار شدنو جزو لیست آپدیت بستنی حصیری قرار دادن .
برای باقی مدل ها هم کاستوم رام مطمئنا منتشر میشه حتی اونایی که کمتر از 256مگ رم دارن!

برای روت کردن هم نترسید! حتی اگه بوت لودر گوشیتون بشکنید باز هم میشه به حالت قفل شدش برگردونید! از دنیای آزاد اندروید لذت ببرید ! ینی بزنید *** *** گوشیتونو ... :d

آخرین ویرایش:
سلام .
دوستان من در زمینه اندروید کاملاً نوب ام :دی
چند تا سئوال داشتم
1 . Galexy S II الان چه ورژن اندروید داره و آپدیت میشه قاعدتاً دیگه ؟ :دی
2 . کلاً اُپن سورس ـه اندروید و نیاز به جیلبریک و این دنگُ فنگا واسه App ریختن نداره ؟ :دی
3. پلیر خود سیستم چه فرمت های تصویری ایی رو ساپرت میکنه ؟ :دی

امین یه سوال! :biggrin1:
اگر یه گوشی root بشه، امکانش هست که بعدا به حالت اولیه برگشت؟ (قبل از root کردن)
راستی مشخص نیست که آپدیت Ice Cream Sandwich برای چه گوشی هایی میاد؟

پ.ن. Motorola Atrix

وقتی رام عوض کنی روت گوشی میپره :دی مشکلی نیست...

با سلام.
اقا نظرتون در مورد گالکسیr چیه>گوشی خوبی هست کسی از دوستان ازشون نداره؟
به نظرتون این گوشی در مقابل s2 دسته دو انتخاب خوبی هست؟یا بگردم دنبال s2 دست دو.
فوقش بودجه من 600 واسه گوشی هست.

( روت گوشی با انتخاب فایل روت در قسمت phone برنامه odin و زدن استارت هست! البته باید در محیط downloding مد باشی و اینکار رو بکنی)

موفق باشی

امین جان سلام

واقعا ممنونم خیلی کمکم کردی... بالاخره با 1000 تا بدبختی گوشی رو دست و حسابی تحولیش دادم. اما متخصص اندروید شدم تو این 4-5 روزه ...

فقط یه چیزی ... خواستم بگم اون بالا که نوشتی باید برا روت کردن ، فایل رو تو قسمت Phone بزارم اشتباهی شده بود :d باید تو PDA میزاشتیم... دفعه اول که گذاشتم گوشی باباش درومد آنتنشم رفت 8-}:locked: ... منم گیج شده بودم این چش میشه که آنتنش میره ...

اما در کا واقعا ممنون بابت وقتی که برام گذاشتی :)

با سلام.
اقا نظرتون در مورد گالکسیr چیه>گوشی خوبی هست کسی از دوستان ازشون نداره؟
به نظرتون این گوشی در مقابل s2 دسته دو انتخاب خوبی هست؟یا بگردم دنبال s2 دست دو.
فوقش بودجه من 600 واسه گوشی هست.
گوشی از هر نظر عالیه کم و کسرش نسبت به SII فقط 2 دهم گیگاهرتز سرعت CPU هست که بنظر من اصلا محسوس نیست چون هنوز دو هسته ای هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or