سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
دوستان نمیدونم شما هم عکس های بازی modern combat3 رو دیدین یا نه............
میخواستم بدونم این بازی با این گرافیک رو گوشی هایی مثل s2-sensetion -optimus 2x (گوشی های 2 هسته ای ) راحت اجرا میشه ؟؟؟/:)

سلام بچه ها
اقا اپدیت 2.3.3
اندروید واسه x10i
اومده من همه کاراشو میکنم یه میگه که یه کارایی رو انجام بده انجام میدم بازم اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی میکنید ;;)
من قبل از اپدیت یه مرحله داره میگه که خاموش کن گوشیو اینا بعد دکمهback بزن گییر میکنم
ممنوون میشم کمکم کنید >:d<
:(

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان نمیدونم شما هم عکس های بازی modern combat3 رو دیدین یا نه............
میخواستم بدونم این بازی با این گرافیک رو گوشی هایی مثل s2-sensetion -optimus 2x (گوشی های 2 هسته ای ) راحت اجرا میشه ؟؟؟/:)
اگه این بازی تا دو سه ماه آینده بیاد ... خب معلومه ! اگه رو اون گوشی ها کار نکنه رو چه گوشی کار کنه !!:d

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها
اقا اپدیت 2.3.3
اندروید واسه x10i
اومده من همه کاراشو میکنم یه میگه که یه کارایی رو انجام بده انجام میدم بازم اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی میکنید ;;)
من قبل از اپدیت یه مرحله داره میگه که خاموش کن گوشیو اینا بعد دکمهback بزن گییر میکنم
ممنوون میشم کمکم کنید >:d<
:(
سلام . بهترین کمکی که بهت می تونم بکنم اینه کنه به سایت www.and-roid.ir مراجعه کن ! توی قسمت Xperia X10 حتما جواب سوالت رو می گیری /:)

سلام بچه ها به کمتون نیاز دارم و شاید به من بگید که به این تاپیک مربوط نمیشه ولی ممنون میشم کمکم کنید
من نی خوام با برنامه voice changer آندروید کار کنم ولی بلد نیستم چه جوری باش کار می کنند مثلا من میخوام به یه شماره زنگ بزنم و بدون اینکه منو بشناسه صدام به جنس مخالف تبدیل بشه به زن یا مرد .هر کاری می کنم نمیشه .خواهشا اگه کسی تجربه کار با این نرم افزار را داشته باشه به من بگه خیلی برام ضروریه
منتظر کمک شما هستم

سلام بچه ها به کمتون نیاز دارم و شاید به من بگید که به این تاپیک مربوط نمیشه ولی ممنون میشم کمکم کنید
من نی خوام با برنامه voice changer آندروید کار کنم ولی بلد نیستم چه جوری باش کار می کنند مثلا من میخوام به یه شماره زنگ بزنم و بدون اینکه منو بشناسه صدام به جنس مخالف تبدیل بشه به زن یا مرد .هر کاری می کنم نمیشه .خواهشا اگه کسی تجربه کار با این نرم افزار را داشته باشه به من بگه خیلی برام ضروریه
منتظر کمک شما هستم
اگه منظورت ultra voice changer که مطمعنا کار هایی که تو ازش می خوای رو انجام نمیده ! چون چنین قابلیتی نداره :d
راستش رو بگو ، بچه دزدیدی می خوای زنگ بزنی باباش !! :))

امروز s2 گرفتم چطوری باید هیتلرینگ رو دور بزنم؟
با opera mini میشه ولی کشور رو می زنه ایران فکر می کنم ردیابی میشه یه راهی می خوام که encrypted باشه

امروز s2 گرفتم چطوری باید هیتلرینگ رو دور بزنم؟
با opera mini میشه ولی کشور رو می زنه ایران فکر می کنم ردیابی میشه یه راهی می خوام که encrypted باشه
تو تنضیمات npv داره (از راست بخون) یکی بخر یوزر پسوردشو بزار توش مشکلت حل میشه
یه سوال
از گوشی هایی که کار کردین باهاشون کدومشون سرعتش پایین نیمده؟
میخوام یه گوشی آندرویدی بگیرم از دوروبری هام پرسیدم همشون که داشتن گفتن سرعتش اومده پایین همه هم از برند htc بودن سامسونگ یا سونی اریکسون چجوریاس؟
جواب رو اگه میشه تو پروفایلم بدید

یکی ازم پرسیده که تو x8 چطور میشه یه چیزی مثل reject list درست کرد، اصلا خودش یه همچین قابلیتی رو داره؟ یا باید app ریخت روش؟ یا با app هم نمیشه؟

سلام

بین Nexus S و Desire S و Milestone 2 و Xperia Arc و Galaxy S Plus و Incredible s کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با توجه به قیمت ، بروز رسانی و ...
پ.ن : Galaxy s پیشنهاد ندید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or