اگه این بازی تا دو سه ماه آینده بیاد ... خب معلومه ! اگه رو اون گوشی ها کار نکنه رو چه گوشی کار کنه !!:dسلام
دوستان نمیدونم شما هم عکس های بازی modern combat3 رو دیدین یا نه............
میخواستم بدونم این بازی با این گرافیک رو گوشی هایی مثل s2-sensetion -optimus 2x (گوشی های 2 هسته ای ) راحت اجرا میشه ؟؟؟![]()
سلام . بهترین کمکی که بهت می تونم بکنم اینه کنه به سایت www.and-roid.ir مراجعه کن ! توی قسمت Xperia X10 حتما جواب سوالت رو می گیریسلام بچه ها
اقا اپدیت 2.3.3
اندروید واسه x10i
اومده من همه کاراشو میکنم یه میگه که یه کارایی رو انجام بده انجام میدم بازم اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی میکنید
من قبل از اپدیت یه مرحله داره میگه که خاموش کن گوشیو اینا بعد دکمهback بزن گییر میکنم
ممنوون میشم کمکم کنید >:d<
![]()
اگه منظورت ultra voice changer که مطمعنا کار هایی که تو ازش می خوای رو انجام نمیده ! چون چنین قابلیتی نداره :dسلام بچه ها به کمتون نیاز دارم و شاید به من بگید که به این تاپیک مربوط نمیشه ولی ممنون میشم کمکم کنید
من نی خوام با برنامه voice changer آندروید کار کنم ولی بلد نیستم چه جوری باش کار می کنند مثلا من میخوام به یه شماره زنگ بزنم و بدون اینکه منو بشناسه صدام به جنس مخالف تبدیل بشه به زن یا مرد .هر کاری می کنم نمیشه .خواهشا اگه کسی تجربه کار با این نرم افزار را داشته باشه به من بگه خیلی برام ضروریه
منتظر کمک شما هستم
یعنی چی؟ از کجا بفهمم چیه حجمش یک گیگ هستبعضی از رام ها با کانکت شدن چیز پی ان مشکل دارند رام شما چیه؟
تیک گزینه ی سوم رو ورداشتیمن گوشیم desire HD هستش چه جوری میتونم با (چیز پی ان) کانکت شم؟ کانکشن هم ساختم وقتی us و pas رو وارد میکنم نمیره
تو تنضیمات npv داره (از راست بخون) یکی بخر یوزر پسوردشو بزار توش مشکلت حل میشهامروز s2 گرفتم چطوری باید هیتلرینگ رو دور بزنم؟
با opera mini میشه ولی کشور رو می زنه ایران فکر می کنم ردیابی میشه یه راهی می خوام که encrypted باشه