سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

ace گوشی خوبیه ولی با رمش به مشکل میخوری. نه Wildfire بخر نه ace

بهترین گزینه Xperia x10 هست . اگه میخوای 350 پول بدی و خودت رو فحش بدی .. برو بخر. کلا اندروید زیر 400 داستان خاص خودشو داره!کندی زیاد،صفحه نمایش کوچیک.

البته X10 هم مصرف باتریش زیاده. باز خودت میدونی

من تجربه کار طولانی مدت با همش رو دارم ace رمش ضعیفه و بعدا برات خیلی مشکل ساز میشه.
wildfire پردازندش ضعیفه و برای بازی ها و بعضی برنامه ها به مشکل میخوری ولی رمش از ace بیشتره.
از لحاظ باتری ace بهتره

ولی به نظرم صبر کنی و پول جمع کنی از جفت مدل ها بهتره. ولی اگه نمیتونی ace خوبه wild fire هم خوبه. توی اون رنج قیمت
اخه می خوام برا تابستون سال دیگه بخرم تا اون موقع که ارزونم میشه کدوم گوشی خوبه؟؟؟

تو این سایت زده 335
http://www.gooshi-bazar.com/products/mobile/samsung.html
این سایت همیشه گرون تر از بازار میده ! شما برو یه قیمت بکن تو بازار به نظرم ارزشش رو داره...
آقا این سایت از نظر اعتبار و ... چجوریاست ؟؟؟
Digikala همین مدل رو نزدیک به 40 تومن از این بالاتر می ده ! ولی انصافا آدم خیالش راحته !

کسی نیست جواب مارو بده؟

با برنامه htc sync راحت می تونی از تو pc نصب کنی
ولی راحت تر اینه که astro manager رو بلوتوث کنی بش نصب کنی بعد هر فایلی رو که می خوای نصب کنی با pc بریز تو مموری بعد از تو astro باز کنی و نصبش کنی
نیا

آخرین ویرایش:
سلام .تصمیم گرفتم یه تبلت بخرم .یه سوال دارم
با اندروید بری اینترنت هر فایلی رو بخوای میتونی دانلود کنی؟یا مثل iOS فقط از iTune?

سلام
یکی از دوستام 400 تومن به من داد تا براش گوشی آندروید بخرم !
منم بینNexus one و Desire موندم , کدوم بگیرم ؟
مشکل نسب نرم افزار در 120 mg کدومشون دارند ؟

اون مشکلی که گفتی در desire دیده میشه . ( البته مشکل مهمی نیست چون با یه ترفند خاص می شه این مشکل رو از بین برد )
در ضمن فکر نکنم desire در حد 4000 تومن باشه . تا اونجایی که من خبر دارم اطراف 500 تومن می باشد !

---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 PM ارسال شده بود ----------

سلام .تصمیم گرفتم یه تبلت بخرم .یه سوال دارم
با اندروید بری اینترنت هر فایلی رو بخوای میتونی دانلود کنی؟یا مثل iOS فقط از iTune?
بله با اندروی 3.0 (honeycomb ) می تونی هر فایلی رو دانلود کنی و برای پخش آزادی بیشتری نسبت itunes داری :d

دوستان برای هر مدل گوشیی که دارید دیگه نیازی نیست برای نصب برنامه فایل انتقال بدید تو گوشی یا Easy Installer داشته باشید .........
این برنامه رو که رو PCتون داشته باشید خیلی راحت همه کاراتونو میتونید انجام بدید ...........
Download
کاراییش فقط برای نصب برنامه نیست و کلیییییییی کار دیگه میکنه برای آندروئیدی که دارید :دی
فکر کنم دفه اول که اجرا کنید زبونش چینی-ژاپنی باشه :دی ......
طبق عکس زیر اول رو اون آیکون گوشی کلیک کنید و ............
43523901938392969886.jpg

ظمنا وقتی میخواید باهاش کار کنید نت رو قطع کنید، چون آپدیت میخواد و کلا میپره :دی

اون مشکلی که گفتی در desire دیده میشه . ( البته مشکل مهمی نیست چون با یه ترفند خاص می شه این مشکل رو از بین برد )
در ضمن فکر نکنم desire در حد 400تومن باشه . تا اونجایی که من خبر دارم اطراف 500 تومن می باشد !
حالا ترفندش چی هست ؟
Desire اینجا 415 تومنه . حالا بین گوگل و دیزایر کدوم بگیرم ؟
غیر از اینها تو این محدوده قیمت چی خوبه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or