سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
من گوشی galaxy sl دارم
وقتی یک بازی رو اجرا میکنم پس از چند ثانیه بازی کردن میاد بیرون و انگار بازی رو paused کرده باشی میشه ممنون میشم اگر راهنمایی کنین

سلام

بین Nexus S و Desire S و Milestone 2 و Xperia Arc و Galaxy S Plus و Incredible s کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با توجه به قیمت ، بروز رسانی و ...
پ.ن : Galaxy s پیشنهاد ندید :دی
من پیشنهادم Incredible s فوق العادست ولی خوب متاسفانه تو فیلم برداری زیاد جالب نیست ولی تو بقیه موارد عالی بیشتر بستگی به نیاز هات داره اگه بیشتر توضیح میدادی بهتر راهنماییت می کردیم

• Like
Reactions: Isildur
سلام

بین Nexus S و Desire S و Milestone 2 و Xperia Arc و Galaxy S Plus و Incredible s کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با توجه به قیمت ، بروز رسانی و ...
پ.ن : Galaxy s پیشنهاد ندید :دی

من پیشنهادم Incredible s فوق العادست ولی خوب متاسفانه تو فیلم برداری زیاد جالب نیست ولی تو بقیه موارد عالی بیشتر بستگی به نیاز هات داره اگه بیشتر توضیح میدادی بهتر راهنماییت می کردیم

کیفیت صفحه نمایش، صدای قدرتمن ، کیفیت بالای ظاهری و سرعت اجرای نرم افزار ها و برنامه های سنگین برای من از همه چیز مهمتره !

من خودم نظرم روی Nexus s هست ، Incredible s چه امتیازی نسبت بهش داره ?

کیفیت صفحه نمایش، صدای قدرتمن ، کیفیت بالای ظاهری و سرعت اجرای نرم افزار ها و برنامه های سنگین برای من از همه چیز مهمتره !

من خودم نظرم روی Nexus s هست ، Incredible s چه امتیازی نسبت بهش داره ?
خوب در مورد صفحه نمایش من فک کنم nexus s بهتره ولی اونجوری که gsmarena نوشته incredible s هم صفحه اش عالیه و جلوی بقیه اصلا کم نمیاره
اما در مورد بقیه چیزا خوب رم بیشتری داره کیفیت فیلمبرداری 720p و خیلی بهتر از nexus s داره نسبت به بقیه یکم افت فریم داره ولی از نکسوس اس بهتره
هشت مگاپیکسل دوربین داره
کیفیت ساخت بالایی داره گوشی شاسی داره که این خودش مقاومتشو چند برابر می کنه
پنچمارک های گوشی عالیه ای برای تک هسته ای ها
showpic.php3
gsmarena_041.jpg

صدای گوشی هم تقریبا با گالاکسی اس برابره
نکسوس اس هم گوشی خوبیه و آپدیت های رسمی زیادی براش میاد ولی به نظرم انکریدیبل بهتره و جدید تره و تا 2.4 راه زیادی داره

آخرین ویرایش:
یعنی اصلا نمیارزه دوست من
به شدت هم ساپورت ضعیفی داره با این پول می تونی یه گوشی دوهسته ای بگیری
حتی اگه فقط برای زنگ و SMS بخوام ارزش نداره ؟
اصلا اهل بازی و ... نیستما......فقط چون تکه و دست کسی نیست میخوام ازش بردارم........

حتی اگه فقط برای زنگ و SMS بخوام ارزش نداره ؟اصلا اهل بازی و ... نیستما......فقط چون تکه و دست کسی نیست میخوام ازش بردارم........
درسته گوشی تکیه ولی به روز و جدید نیست مطمئن باش وقتی گوشی هوشمند بگیری بالاخره نیاز پیدا می کنی ولی به هر حال این گوشی به این قیمت اصلا نمی ارزه
کسی جواب سوال منو نمیتونه بده
دوست من تو همه بازی ها همین جوریه؟؟؟راستشو بخوای من دیوایسم سامسونگ نیست نمی دونم درست درست بتونم راهنماییت کنم یا نه

آره تو همه بازی ها همین طوری فقط نمیدونم موقعی که به اینترنت gprs گوشی وصل میشم این شکلی میشه .وقتی غیر فعالش میکنم درست میشه .
اوایل درست بود تازگی این طوری شده

آره تو همه بازی ها همین طوری فقط نمیدونم موقعی که به اینترنت gprs گوشی وصل میشم این شکلی میشه .وقتی غیر فعالش میکنم درست میشه .
اوایل درست بود تازگی این طوری شده
نمی دونم شاید می ره تو آپدیت
راستشو بخوای به همیچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
ولی کلا سعی کن موبایل نتوورک و خاموش کنی وقتی لازم داشتی روشنش کنی

من real soccer 2011 رو نصب کردم نمی دونم چرا رزولوشنش پایینه؟ کوچیک گوشه راست میاد و باید سمت چپش رو لمس کرد

گوشیت چیه ؟؟؟؟؟

نمی دونم شاید می ره تو آپدیت
راستشو بخوای به همیچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
ولی کلا سعی کن موبایل نتوورک و خاموش کنی وقتی لازم داشتی روشنش کنی

گوشیت چیه ؟؟؟؟؟

Galaxy s2
این شکلی میشه
11092011332.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟