من پیشنهادم Incredible s فوق العادست ولی خوب متاسفانه تو فیلم برداری زیاد جالب نیست ولی تو بقیه موارد عالی بیشتر بستگی به نیاز هات داره اگه بیشتر توضیح میدادی بهتر راهنماییت می کردیمسلام
بین Nexus S و Desire S و Milestone 2 و Xperia Arc و Galaxy S Plus و Incredible s کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با توجه به قیمت ، بروز رسانی و ...
پ.ن : Galaxy s پیشنهاد ندید![]()
سلام
بین Nexus S و Desire S و Milestone 2 و Xperia Arc و Galaxy S Plus و Incredible s کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با توجه به قیمت ، بروز رسانی و ...
پ.ن : Galaxy s پیشنهاد ندید![]()
من پیشنهادم Incredible s فوق العادست ولی خوب متاسفانه تو فیلم برداری زیاد جالب نیست ولی تو بقیه موارد عالی بیشتر بستگی به نیاز هات داره اگه بیشتر توضیح میدادی بهتر راهنماییت می کردیم
خوب در مورد صفحه نمایش من فک کنم nexus s بهتره ولی اونجوری که gsmarena نوشته incredible s هم صفحه اش عالیه و جلوی بقیه اصلا کم نمیارهکیفیت صفحه نمایش، صدای قدرتمن ، کیفیت بالای ظاهری و سرعت اجرای نرم افزار ها و برنامه های سنگین برای من از همه چیز مهمتره !
من خودم نظرم روی Nexus s هست ، Incredible s چه امتیازی نسبت بهش داره ?
یعنی اصلا نمیارزه دوست منآقا یکی از دوستام میخواد این گوشی (تبلت) رو بهم 650 بده......میارزه ؟ (Dell Streak)
![]()
حتی اگه فقط برای زنگ و SMS بخوام ارزش نداره ؟یعنی اصلا نمیارزه دوست من
به شدت هم ساپورت ضعیفی داره با این پول می تونی یه گوشی دوهسته ای بگیری
درسته گوشی تکیه ولی به روز و جدید نیست مطمئن باش وقتی گوشی هوشمند بگیری بالاخره نیاز پیدا می کنی ولی به هر حال این گوشی به این قیمت اصلا نمی ارزهحتی اگه فقط برای زنگ و SMS بخوام ارزش نداره ؟اصلا اهل بازی و ... نیستما......فقط چون تکه و دست کسی نیست میخوام ازش بردارم........
دوست من تو همه بازی ها همین جوریه؟؟؟راستشو بخوای من دیوایسم سامسونگ نیست نمی دونم درست درست بتونم راهنماییت کنم یا نهکسی جواب سوال منو نمیتونه بده
نمی دونم شاید می ره تو آپدیتآره تو همه بازی ها همین طوری فقط نمیدونم موقعی که به اینترنت gprs گوشی وصل میشم این شکلی میشه .وقتی غیر فعالش میکنم درست میشه .
اوایل درست بود تازگی این طوری شده
من real soccer 2011 رو نصب کردم نمی دونم چرا رزولوشنش پایینه؟ کوچیک گوشه راست میاد و باید سمت چپش رو لمس کرد
نمی دونم شاید می ره تو آپدیت
راستشو بخوای به همیچین مشکلی تا حالا بر نخوردم
ولی کلا سعی کن موبایل نتوورک و خاموش کنی وقتی لازم داشتی روشنش کنی
گوشیت چیه ؟؟؟؟؟
ورژن Real Football 2011 HD v3.0.9 بگیر ببین درس میشه یا نهGalaxy s2
این شکلی میشه
![]()