سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

کسی اینجا Dungeon Defenders رو بازی کرده ؟ من وقتی نصب میکنم تا میره تو بازی رنگ ها قاطیه و اصلا تکسچرها لود نمیشه :| یعنی گوشی نمیکشه ؟ Nexus S دارم !

کسی اینجا Dungeon Defenders رو بازی کرده ؟ من وقتی نصب میکنم تا میره تو بازی رنگ ها قاطیه و اصلا تکسچرها لود نمیشه :| یعنی گوشی نمیکشه ؟ Nexus S دارم !
دوسته عزیز من این بازی رو / روی گلگسی اس بارام 2.3 بازی کردم بازی خیلی قشنگی هم هس واسه شما اگه اجرا نمیکنه چند دلیل میتونه داشته باشه*
1.فایل sd کامل ریخته نشده*
2.فایل sd اصلا واسه گوشی شما نیس
3.فایل اس دی رو تو جای مخصوص خودش نریختی
این رنگ قاطی کردنا فقط واسه فایل اس دی هس مثلا بازی نید شیفت که وقتی فایل اس دی رو میریزی اگه یکی از اون 3 تا مشگل بالا رو داشته باشه همین مشگل واسش پیش میاد یا علی

سلام
کسی هست اینجاکه بدونه بازی تاکینگ تام 2 (گربه سخنگو2)چطوری نصب میشه؟من دیتاشم گرفتم نشد لطفا راهنماییم کنید(گوشیم xperia x10 mini)

آخرین ویرایش:
دوست من این برنامه های تاکینگ هر کدوم رو یه سری از cpu ها کار می کنن
نمیدونم چه ورژنی سازگار با گوشیِ شما اگه یه سرچ بکنی می تونی ورژن سازگارو پیدا کنی

دوستان من می خواستم گلکسی ICE بخرم . کسی این جا باهاش کار کرده . مشکل خاصی به نظرش می رسه غیر از دوربین ( که برام مهم نیست) مخصوصا در مورد باز کردن برنامه ها و بازی ها .
کلا توی این رنج قیمت (300-400) چیر دیگه ای مد نظرتون هست ؟

من یکی از فامیل هامون امروز سامسونگ گالکسی فیت خریده بعد کیبورد نوشتنش شبیه کیبورد کامپیوتره می خوام بدونم چجوری میشه اونو تغییر داد

من یکی از فامیل هامون امروز سامسونگ گالکسی فیت خریده بعد کیبورد نوشتنش شبیه کیبورد کامپیوتره می خوام بدونم چجوری میشه اونو تغییر داد
در این مواقع باید طرف خودش رو با شرایط تطبیق بده ... چون دیگه کیبورد های قدیمی منسوخ شده ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or