MOrteza_DJmix
کاربر سایت
این اشتباه رو نکنی صفحه لمسیش عیب داره بعد از مدتی که تو کار میکنی خراب میشه.دوستان من میخوام sensation بگیرم خوبه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
گالاکسی اس2 بگیر الان 740 هست
این اشتباه رو نکنی صفحه لمسیش عیب داره بعد از مدتی که تو کار میکنی خراب میشه.دوستان من میخوام sensation بگیرم خوبه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
جواب این سوال منم اگه بدین خیلی ممنون میشمدوستان بهترین تبلت honeycomb که usb OTG داشته باشه چیه؟؟؟
قیمت هم مهم نیست
راستش رو بخوای من دو هفته است گوشی رو گرفتم و مشکلی نداشتم بچه های کلوپ سنسیشن هم تو فروم موبایلستان هیچ مشکلی نداشتنالبته این مشکلیه که گفتن واسش پیش میاد نه اینکه از روز اول این مشکل رو داشته باشه!
تو نت خبرهاش هست...
تو گوشی های سامسونگ هم میشه از نسخه ی پورت شده ی Htc sense استفاده کرد....
اشتباه میکنی داش . این گوشی باگ زیاد داره !!! بعد یکی دو ماه پیش میاد !دوستان من میخوام sensation بگیرم خوبه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
desire s گوشی بسیارخوبی هست !! ولی انتخاب های دیگه ای هم میتونی بکنی!! با توجه به اینکه قیمت این گوشی 520 تومنه گزینه های زیر هم در نظر بگیر :سلام
من میخوام یه htc desire s بخرم میخواستم ببینم خوبه یا نه و اینکه حدود قیمتش چنده !
رام ات فارسی ساپورت نمیکنه . دو تا راه داری :سلام بچه ها یه سوال داشتم گوشی گالاکسی ایس گرفتم و یه مشکل دارم زمانی که به فارسی برای کسی پیامک می دم در گوشی طرف پیامکم به صورت علامت سوال و نامفهوم میاد کسی می دونه مشکل از کجاست و راه حلش چیه ؟
ممنونم
این مشکل به آسانی حل شد و باید یه کمی تنظیمات پیام رسانی ام را دستکاری می کردمسلام بچه ها یه سوال داشتم گوشی گالاکسی ایس گرفتم و یه مشکل دارم زمانی که به فارسی برای کسی پیامک می دم در گوشی طرف پیامکم به صورت علامت سوال و نامفهوم میاد کسی می دونه مشکل از کجاست و راه حلش چیه ؟
ممنونم
i9023 از صفخه نمایش super clear lcd استفاده میکنه که نسبت به صفخه نمایش nexus s و galaxy s ضعیفتره . ولی با این حال باز هم از صفحه نمایش های desire s و desire بهتره !!!سلام Samsung Google Nexus S i9023 گوشیه خوبیه ؟ میخوام برم تو کارش چه فرقی با Nexus S داره ؟
و اینکه نسبت به Galaxy S ضعفی داره ؟
یه سوال دیگه Motorola Defy به 2.2 یا 2.3 آپدیت میشه؟
سلامدوستان من بین خرید گوشی x10 وgalaxy SL موندم هردو به رام 2.3 اپدیت شدن و هر دو دارای CPU یکسانی هستن و یکی بگه کدوم ارزش زیادی از هر جهت برای خرید داره بگه و می خوام از نظر عمر و بادوام باشه؟وقیمت امروزی این دو گوشی چنده