سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

من گوشیه HTC Desire HD خریدم اما جملات فارسی رو درهم برهم نشون میده....کاریش نمیشه کرد ؟......عصبیم کرده شیطونه میگه بفروشمش
اساسا ... یه نفس عمیق بکش :d
آحتملا مشکل از رامه که با فارسی مشکل داره ( ساپورت نمیکنه ) پس به جای فروش رام عوض کن !

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

htc FLyer VS IPAD2 VS GALEXY TAb 10.1
کدوم بهتره ؟؟برا کارای دانشگاهم می خوام
مطمعنا گلکسی تب 10.1 .
چون صفحه نمایش و دوربین بهتری داره و سیستم عامل بی نظیر Honey comb استفاده میکنه !

دوستان سلامی مجدد :D...... من با گوشیم یعنی Desire HD میخوام کاری کنم که ایمیل هام رو برام بیاره......راستش یکی از دوستام اینکارو کرده بود و وقتی ایمیل براش میومد میومد تو گوشیش درجا......گفت گوشیت رو بده ببرم خونه اینکارو کنم منم گفتم ببری خونه ؟ نه نه اصلا...........خودم هودم درستش کنم دیدم خیلی پیچیدست.......رفتم تو HTC Mail اینا رو آورد : Microsoft Exchange ActiveSync و Other (POP3/IMAP)... نمیدونم کدوم رو باید برم و چیاش رو پر کنم...کسی میتونه کمک کنه ؟

دوستان سلامی مجدد :D...... من با گوشیم یعنی Desire HD میخوام کاری کنم که ایمیل هام رو برام بیاره......راستش یکی از دوستام اینکارو کرده بود و وقتی ایمیل براش میومد میومد تو گوشیش درجا......گفت گوشیت رو بده ببرم خونه اینکارو کنم منم گفتم ببری خونه ؟ نه نه اصلا...........خودم هودم درستش کنم دیدم خیلی پیچیدست.......رفتم تو HTC Mail اینا رو آورد : Microsoft Exchange ActiveSync و Other (POP3/IMAP)... نمیدونم کدوم رو باید برم و چیاش رو پر کنم...کسی میتونه کمک کنه ؟

برنامه ی gmail یا یاهو میل رو دانلود یوزر پس رو وارد کن وقتی به نت وصل شدی با گوشیت خود به خودت ایمیلت رو بالا میاره :دی!

برنامه ی gmail یا یاهو میل رو دانلود یوزر پس رو وارد کن وقتی به نت وصل شدی با گوشیت خود به خودت ایمیلت رو بالا میاره :دی!
این که باز میشه همون دنلود برنامه.....من میخوام با خود برنامه ای به اسم HTC Mail که رو گوشی هست ایمیل هام رو بیاره.............D:

این که باز میشه همون دنلود برنامه.....من میخوام با خود برنامه ای به اسم HTC Mail که رو گوشی هست ایمیل هام رو بیاره.............D:
جی

جی میل که روی خوده گوشی های اندروید هست مگه اینکه HTC برش داشته باشه :دی میمونه یه یاهو که فکر کنم زیره 100 کیلوبایت هست! حالا مگه برنامه چشه؟:دی

جی جی میل که روی خوده گوشی های اندروید هست مگه اینکه HTC برش داشته باشه :دی میمونه یه یاهو که فکر کنم زیره 100 کیلوبایت هست! حالا مگه برنامه چشه؟:دی
من کلا با ریختن برنامه روی گوشی مخالفم ...حتی اگه 5KB باشه :D بعدش هم کی حوصله داره بره نت با گوشی برنامه Email دان کنه......... بعدش هم میخواستم مثل Widget بیاد رو صفحه گوشیم........:(................:D:D:D

من کلا با ریختن برنامه روی گوشی مخالفم ...حتی اگه 5KB باشه :D بعدش هم کی حوصله داره بره نت با گوشی برنامه Email دان کنه......... بعدش هم میخواستم مثل Widget بیاد رو صفحه گوشیم........:(................:D:D:D
خب دوست عزیز چرا رفتی desire hd گرفتی . یهو می رفتی 1100 میگرفنی! آخه چرا با ریختن برنامه مخالفی؟
برنامه هایی هم هست که ایمیل رو در widget نشان بده .

خب دوست عزیز چرا رفتی desire hd گرفتی . یهو می رفتی 1100 میگرفنی! آخه چرا با ریختن برنامه مخالفی؟ برنامه هایی هم هست که ایمیل رو در widget نشان بده .
1100دیگه پیدا نکردم اینو گرفتم.....:D...........بابا گوشی ماله تماس کاری کردنه نه ژیگول بازی که :D..............به هر حال ممنون.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or