dk 313
کاربر سایت
اومده 950000 اینا قیمتش هستاین موبایل 3d ال جی امده کسی اینجا نداره 1 کم توضیح بده ببینیم چه جوریاست؟
اومده 950000 اینا قیمتش هستاین موبایل 3d ال جی امده کسی اینجا نداره 1 کم توضیح بده ببینیم چه جوریاست؟
نظر من اینه : 1 . IPAD2 بعد Galaxy TABhtc FLyer VS IPAD2 VS GALEXY TAb 10.1
کدوم بهتره ؟؟برا کارای دانشگاهم می خوام
اساسا ... یه نفس عمیق بکش :dمن گوشیه HTC Desire HD خریدم اما جملات فارسی رو درهم برهم نشون میده....کاریش نمیشه کرد ؟......عصبیم کرده شیطونه میگه بفروشمش
مطمعنا گلکسی تب 10.1 .htc FLyer VS IPAD2 VS GALEXY TAb 10.1
کدوم بهتره ؟؟برا کارای دانشگاهم می خوام
دوستان سلامی مجدد ...... من با گوشیم یعنی Desire HD میخوام کاری کنم که ایمیل هام رو برام بیاره......راستش یکی از دوستام اینکارو کرده بود و وقتی ایمیل براش میومد میومد تو گوشیش درجا......گفت گوشیت رو بده ببرم خونه اینکارو کنم منم گفتم ببری خونه ؟ نه نه اصلا...........خودم هودم درستش کنم دیدم خیلی پیچیدست.......رفتم تو HTC Mail اینا رو آورد : Microsoft Exchange ActiveSync و Other (POP3/IMAP)... نمیدونم کدوم رو باید برم و چیاش رو پر کنم...کسی میتونه کمک کنه ؟
این که باز میشه همون دنلود برنامه.....من میخوام با خود برنامه ای به اسم HTC Mail که رو گوشی هست ایمیل هام رو بیاره.............D:برنامه ی gmail یا یاهو میل رو دانلود یوزر پس رو وارد کن وقتی به نت وصل شدی با گوشیت خود به خودت ایمیلت رو بالا میاره !
هر جا که موبایل زیاد فروخته میشه ! بازار موبایل ...درود
دوستان از کجا میشه گالاکسی تب 10.1 رو تو ایران تهیه کرد
جیاین که باز میشه همون دنلود برنامه.....من میخوام با خود برنامه ای به اسم HTC Mail که رو گوشی هست ایمیل هام رو بیاره.............D:
من کلا با ریختن برنامه روی گوشی مخالفم ...حتی اگه 5KB باشه بعدش هم کی حوصله داره بره نت با گوشی برنامه Email دان کنه......... بعدش هم میخواستم مثل Widget بیاد رو صفحه گوشیم........................جی جی میل که روی خوده گوشی های اندروید هست مگه اینکه HTC برش داشته باشه میمونه یه یاهو که فکر کنم زیره 100 کیلوبایت هست! حالا مگه برنامه چشه؟
خب دوست عزیز چرا رفتی desire hd گرفتی . یهو می رفتی 1100 میگرفنی! آخه چرا با ریختن برنامه مخالفی؟من کلا با ریختن برنامه روی گوشی مخالفم ...حتی اگه 5KB باشه بعدش هم کی حوصله داره بره نت با گوشی برنامه Email دان کنه......... بعدش هم میخواستم مثل Widget بیاد رو صفحه گوشیم........................
1100دیگه پیدا نکردم اینو گرفتم................بابا گوشی ماله تماس کاری کردنه نه ژیگول بازی که ..............به هر حال ممنون.......خب دوست عزیز چرا رفتی desire hd گرفتی . یهو می رفتی 1100 میگرفنی! آخه چرا با ریختن برنامه مخالفی؟ برنامه هایی هم هست که ایمیل رو در widget نشان بده .