DjEblis
کاربر سایت
دوربین رو که باز می کنی رو یه دیوار سفید نگه میداری یه نقطه سیاهه دیگه؟ مال من افتاد درست شدلکه که ن یه نقطه مشکیه فقط موقع دوربین میادیعنی ندم درست کنن؟شامله گارانتی میشه؟بعد از اینکه افتاد خوب شد!!!!!!!!!!!1
دوربین رو که باز می کنی رو یه دیوار سفید نگه میداری یه نقطه سیاهه دیگه؟ مال من افتاد درست شدلکه که ن یه نقطه مشکیه فقط موقع دوربین میادیعنی ندم درست کنن؟شامله گارانتی میشه؟بعد از اینکه افتاد خوب شد!!!!!!!!!!!1
دوربین رو که باز می کنی رو یه دیوار سفید نگه میداری یه نقطه سیاهه دیگه؟ مال من افتاد درست شد
ببرم گارانتی یا بیخیال شم؟؟/ یا بندازمش زمین:d
ببر به یه تعمیرکار دوربین هم نشون بده ببین اگه ارزش داره ببر بده گارانتی ولی من که ترجیح دادم نرم گارانتیآقا جدا راهنمایی کنید رفته رو مخم![]()
همچنین این دوست عزیز گفت ز یک کاغذ سفد یک کلا یک چیز شفاف سفید عکس بگیر اگر نقطه های سیاه توش باشه پیکسلش سوخته.آخه فقط موقع دوربین میاد پیکس سوخته نی؟؟؟؟!!!!!!!!
آخه گوشی 2 ماه باید این جوری شهشامل گارانتی میشه؟؟؟؟
چون فقط موقع دوربین میاد پیکسل سوختگی نیست، همون گرد و خاکه که ایشالله زودتر از جاش تکون میخورههمچنین این دوست عزیز گفت ز یک کاغذ سفد یک کلا یک چیز شفاف سفید عکس بگیر اگر نقطه های سیاه توش باشه پیکسلش سوخته.
چون فقط موقع دوربین میاد پیکسل سوختگی نیست، همون گرد و خاکه که ایشالله زودتر از جاش تکون میخوره
دوستان من تازه گلکسی s4 i9500 خریدم
میخوام بدونم این بازی های hd دیتا دار رو من هر کاری میکنم از تو حافضه جانبی نمیشه اجرا کرد حتما باید بریزم دیتا بازی رو تو خوده حافضه گوشی ؟راهی هست بشه
من یه جاهایی خوندم گوشی رو روت کنی درست میشه یعد میخوام بدونم این روت چی هست فایده ها و زیان هاشو اگه بگید ممنون میشم؟