درود
سونی قرار شده 5 روز دیگه به صورت رسمی اطلاعاتی در مورد آپدیت گوشی هاش به 4.3 و 4.4 منتشر کنه.
سونی قرار شده 5 روز دیگه به صورت رسمی اطلاعاتی در مورد آپدیت گوشی هاش به 4.3 و 4.4 منتشر کنه.
دوستان کسی rayman رو نصب کرده؟
چرا دیتا رو نمیخونه؟
اجرا میشه چند مگی دانلود میکنه بعد قطع میشه
جریان چیه؟
go luncher
سلام .
بهترین سایت برای دانلود بازی و دیتا از طریق pc چیه دوستان ؟ دستگاه من fonepad هست.
من یه جا خوندم گوگل همه برنامه هاشو تو اندروید با هم آپدیت کرده ، الان چجوری میشه این نرم افزارهارو آپدیت کرد ؟
راستی google play رفع تحریم ایران شد یا نه ، برای من واردش میشه ، ولی جایی برای آپدیت نرم افزارهای فعلی نداره .
تشکر.
سلام. اگه از سایت خاصی برای دیتا استفاده کردید معرفی کنید .من Rayman رو بدون مشکل نصب و اجرا کردم ولی خوشم نیومد پاک کردم
2 روز دیگه وضعیت آپدیت SP مشخص میشه!
درودسلام. اگه از سایت خاصی برای دیتا استفاده کردید معرفی کنید .
من تازگی چندتا بازی دانلود کردم با دیتا هیچکدوم درست کار نکردند. توضیحش یکم سخته .
بنظرم دیتاش به apk نمیخورد ، فقط یکیش از یه سایت دیگه apk جدید گرفتم ، به دیتا سایت قبلی خورد و وارد بازی شد.
سلام .
بهترین سایت برای دانلود بازی و دیتا از طریق pc چیه دوستان ؟ دستگاه من fonepad هست.
من یه جا خوندم گوگل همه برنامه هاشو تو اندروید با هم آپدیت کرده ، الان چجوری میشه این نرم افزارهارو آپدیت کرد ؟
راستی google play رفع تحریم ایران شد یا نه ، برای من واردش میشه ، ولی جایی برای آپدیت نرم افزارهای فعلی نداره .
تشکر.