hala madrid
کاربر سایت
ممنون کار کرد . فقط یه مشکل جدید دارم و وقتی فقط 4 گیگ از دانلود میره میزنه can not download
ممنون کار کرد . فقط یه مشکل جدید دارم و وقتی فقط 4 گیگ از دانلود میره میزنه can not download
بله میتونید آپدیت از قبل بک پورت شده هم استفاده کنید ولی برای این بازی من آپدیت بک پورت شده جایی ندیدم به خاطر همین خودم بک پورت کردمنسخه هکی آپدیت ها که تو سایتا هست میتونم دانلود کنم و نصب کنم یا با نرم افزار خاصی باید backport بشه؟
واقعا لطف کردین جواب دادین ببخشید تو این زمینه تازه کارم
این بازی قابلیت بک پورت شده نداره حتی کسی که Star Wars رو بک پورت کرده نتونست بک پورتش کنهکسی تونسته بازی control روی 5.05 اجرا کنه؟
دوست عزیز خیلی ازت ممنون میشم اگه قرارش بدید تا بتونیم دانلودش کنیم . مرسی .htmlش رو من دارم
خواستی برات بزارم
بله بک پورت شدهدرود. بازی days gone بکپورت شده برای 5.05 رو اگه کسی بازی کرده میخوام بپرسم آیا اپدیتش ضروری هست یعنی که همون ورژن یک مشکل خاصی داره که با اپدیت حل میشه؟ چون حجم اپدیتش زیاده گفتم اگه خیلی مهم نیست نسخه بدون اپدیت رو دانلود کنم
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اون 2.1.2 نداره. فقط 2.1.3 و 2.1.4 دارن که اینا استیبل نیستن.هاست metro خیلی خوبه با اون hen رو اپدیت کن
با کودوم هاست؟؟دوستان سوئیچ کنید روی 6.72 من الان از هر 10 تست یکبار خاموشی میگیرم
اون 2.1.2 نداره. فقط 2.1.3 و 2.1.4 دارن که اینا استیبل نیستن.
دوست عزیز شما میتونی با رفتن روی آیکن هر بازی و زدن option و انتخاب گزینه Delete بازی ها رو پاک کنی و همینطور با خریدن دیسک بازی و یا اکانت قانونی و یا هکی بازی های جدید رو به دستگاهت اضافه کنی . همین کار خاص دیگه ای لازم نیست انجام بدی . امیدوارم جامع و کامل بوده باشه .سلام. وقت به خیر. من PS4 دارم نسخه نرم افزار (system software) آن 7.02 هستش. میخواستم بدونم چطوری میتونم بازهای آن را حذف و بازی جدید داخلش اضافه کنم. ممنون میشم کمک کنید. اگر لینک جامع و کاملی برای مطالعه به من بدید خیلی ممنون میشم.