amin200200
کاربر سایت
دوستان اگه ممکنه اطلاعاتی رو در مورد PS4 PKG Downgrade Tools و یا به اختصار PKGDT قرار بدید . ممنون .
هن 2.1.4 که بشه مرورگر کچ و کنسول کلا آفلاین بشه لینک بدید لطفا
بلهسلام nfs heat روی 6.72 مشکل سیو داره؟
من شخصا نسخه difinetive edition بازی shadow of the tomb raider رو با پچ بکپورت مخصوص خودش دارم بازی میکنم رو 5.05 و هن 2.1.4 بدون هیچ مشکلی الانم آخرای بازی هستم راحت سیو هم میکنهبله
تا الان بازیهایی که تست کردم nfs heat و shadow of the tomb raider مشکل سیو دارن
سلام من با remote pkg installer و از طریق pkg sender میخوام بازیو نصب کنم فقط به جای کابل با wifi کنسول و کامپیوتر را به هم متصل کردم . تصویر زیر میاد و جلو تر نمیره . مشکل چیه؟
View attachment 158643
Exploit Host by Al Azifهن 2.1.4 که بشه مرورگر کچ و کنسول کلا آفلاین بشه لینک بدید لطفا
از هن 2.1.4 استفاده کن.آموزش نصبش رو هم تو یوتیوب سرچ کن nتا آموزش میادبله اجرا میشه من نصب کردم
از این ها استفاده کن remote package installer و PS4 Remote PKG Sender برای 32 و 64سلام من با remote pkg installer و از طریق pkg sender میخوام بازیو نصب کنم فقط به جای کابل با wifi کنسول و کامپیوتر را به هم متصل کردم . تصویر زیر میاد و جلو تر نمیره . مشکل چیه؟
از دوستان کسی فایل تکی hen 2.1.4 رو به تنهایی داره ؟؟ میخوام به تنهایی و بدون هیچ پی لودی با برنامه KWS به PS4 ترزیقش کنم ( الان خودم فایل تکی آفلاین hen 1.6 رو دارم میخواستم بدونم ورژن 2.1.4 رو از کجا دانلود کنم؟؟ ) مرسی .
htmlش رو من دارماز دوستان کسی فایل تکی hen 2.1.4 رو به تنهایی داره ؟؟ میخوام به تنهایی و بدون هیچ پی لودی با برنامه KWS به PS4 ترزیقش کنم ( الان خودم فایل تکی آفلاین hen 1.6 رو دارم میخواستم بدونم ورژن 2.1.4 رو از کجا دانلود کنم؟؟ ) مرسی .