سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

دوستان سلام ، لطفاً اگه کسی سایتی می‌شناسه که در مورد بک پورت به 5.0.5 یاد بدهد لینک یا اسم سایت رو به من بدهد ممنون میشم. کنسول من 5.0.5 است و چیزی بلد نیستم. ضمنا در مورد گزینه های جیلبریک مثل میرا هم اطلاعات میخوام ، اگه میتونید لطفاً راهنمایی کنید.

You are being redirected...

تمامی بک پورت ها تا به الان برای 5.05

• Like
Reactions: saeed-10
درود. من روی 5.05 هستم و با موبایل و hen1. 6 تا حالا کار میکردم الان چندتا بازی بکپورت شده دانلود کردم. برای اجرای این بازیها چه ورژنی از hen لازم هست و ایا برنامه موبایلش هم موجود هست اگر هست لطفا اینجا بگذارید یا لینکی چیزی بدید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

درود. من روی 5.05 هستم و با موبایل و hen1. 6 تا حالا کار میکردم الان چندتا بازی بکپورت شده دانلود کردم. برای اجرای این بازیها چه ورژنی از hen لازم هست و ایا برنامه موبایلش هم موجود هست اگر هست لطفا اینجا بگذارید یا لینکی چیزی بدید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود

hen 2.1.4

به لینک زیر برید اپ اندرویدش هم موجوده :

PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads

• Like
Reactions: Arsinn

Attachments

• Like
Reactions: Hadi.d
دوستان راهی هست توی کنسول جیلبریک شده save بازی ها رو نصب کرد؟ مثلا من GOW تموم کردم پاک کردم الان دوباره نصب کردم با آپدیت آخر ولی هیچ سیوی ندارم، راهی هست سیو کسیو ریخت یا؟؟؟

دوستان راهی هست توی کنسول جیلبریک شده save بازی ها رو نصب کرد؟ مثلا من GOW تموم کردم پاک کردم الان دوباره نصب کردم با آپدیت آخر ولی هیچ سیوی ندارم، راهی هست سیو کسیو ریخت یا؟؟؟
شدنو میشه ولی ورژن سیو نباید از 6.72 بالاتر باشه و ریجنش هم باید بازی یکی باشه(دومیو مطمئن نیستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or