yousef.jns
کاربر سایت
دوستان سلام ، لطفاً اگه کسی سایتی میشناسه که در مورد بک پورت به 5.0.5 یاد بدهد لینک یا اسم سایت رو به من بدهد ممنون میشم. کنسول من 5.0.5 است و چیزی بلد نیستم. ضمنا در مورد گزینه های جیلبریک مثل میرا هم اطلاعات میخوام ، اگه میتونید لطفاً راهنمایی کنید.
دروددرود. من روی 5.05 هستم و با موبایل و hen1. 6 تا حالا کار میکردم الان چندتا بازی بکپورت شده دانلود کردم. برای اجرای این بازیها چه ورژنی از hen لازم هست و ایا برنامه موبایلش هم موجود هست اگر هست لطفا اینجا بگذارید یا لینکی چیزی بدید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام دوستان اگه امکان داره این فایل ها رو بصورت زیپ شده بزاریداز لینک زیر و نرم افزار موبایل
PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads
سلام دوستان اگه امکان داره این فایل ها رو بصورت زیپ شده بزارید
دوستان از این روش میشه آفلاین هم انجام داد ؟البته من با همین دارم بازی های بکپورت شده رو بازی میکنم
منظورم این هست میشه آفلاین هک بشهسلام.
165.227.83.145
این ادرس تا 2.1.2 داره.
شدنو میشه ولی ورژن سیو نباید از 6.72 بالاتر باشه و ریجنش هم باید بازی یکی باشه(دومیو مطمئن نیستم)دوستان راهی هست توی کنسول جیلبریک شده save بازی ها رو نصب کرد؟ مثلا من GOW تموم کردم پاک کردم الان دوباره نصب کردم با آپدیت آخر ولی هیچ سیوی ندارم، راهی هست سیو کسیو ریخت یا؟؟؟
شدنو میشه ولی ورژن سیو نباید از 6.72 بالاتر باشه و ریجنش هم باید بازی یکی باشه(دومیو مطمئن نیستم)
من جایی رو نمیشناسم ولی سخت گیر میاد سیوش. ایدی بازیتو سرچ کن شاید بتونی پیدا کنیخب از کجا میشه سیو رو تهیه کرد؟ میخوام نیو گیم پلاس تست کنم حوصله اینکه از اول برم ندارم