Ace combat7هم براحتی بک پورت شد برای ۵.۰۵ با برنامه زدم
سلامسلام دوستان
ی سوال خدمتتون داشتم الان ورژن کنسولم 7.02 هست آیا هک جدید شامل ورژن من میشه یا باید 6.72 باشه که به 7.02 ارتقا پیدا کنه.
سلام هک 6.72 انجام دادم بصورت آنلاین با Al Azif
وقتی داخل Settings بعد User Guide میشم 6.72 میزنم بعد Mira میزنم قفل بازی ها باز میشه ولی وقتی دستگاه خاموش روشن میکنم دوباره باید به نت وصل بشم
راهنمایی میکنید کدوم بزنم که دیگه نت لازم نباشه
روی هک 5.05 بعد از ریست شدن دستگاه نت لازم نداشت البته اونجا Hen میزدم
سلام دوستان آیا میشود بازی بک پورت شده 5.05 دانلود کرد و با خود لپ تاپ انتقال داد مثلا با remote installer اصلا میشه؟
هارد 1 ترا دارم که اطلاعاتشو میخوام و جا ندارم انتقالشون بدم بعضی از عزیزان گفتن که پارتیشن کن ولی ظاهرا bad sector داره و اجازه نمیده
سلام. لطف میکنید بگید چطوری با کامپیوتر اینکارو انجام میدید.بله دوست من شدنی هست ,
با استفاده از برنامه ی PKG Sender برای نصب روی سیستم و PS4 Remote PKG Installer نصب روی ps4 شدنی هست و کابل شبکه برای اتصال سیستم به ps4 و یک سری تنظیمات ساده روشون
اگر علاقه دارید براتون پیوست کنم ( خودم این مدلی بازی ها رو نصب میکنم )
دوستان یک سوال اگه دستگاه بن دائم شده باشه فریمر هم پایین تر از ۶.۷۲ میشه کپی خورش کرد بازی ها روش اجرا میشن؟
یکم دقت کنی بچه ها اموزش ها رو قرار دادنسلام دوستان ، نمیدونم اینجا جاش هست یا نه که بپرسم . کسی میتونه راهنمایی کنه که برای جلبریک کردن دقیقا باید چه کاری رو انجام بدم؟ من تازه کارم . بلد نیستم
لازم نیست کل هارد فرمت کنیسلام دوستان آیا میشود بازی بک پورت شده 5.05 دانلود کرد و با خود لپ تاپ انتقال داد مثلا با remote installer اصلا میشه؟
هارد 1 ترا دارم که اطلاعاتشو میخوام و جا ندارم انتقالشون بدم بعضی از عزیزان گفتن که پارتیشن کن ولی ظاهرا bad sector داره و اجازه نمیده
اگه لطف کنین چون اولین بارم هست وقبلا ps4 میدادم برام میریختنبله دوست من شدنی هست ,
با استفاده از برنامه ی PKG Sender برای نصب روی سیستم و PS4 Remote PKG Installer نصب روی ps4 شدنی هست و کابل شبکه برای اتصال سیستم به ps4 و یک سری تنظیمات ساده روشون
اگر علاقه دارید براتون پیوست کنم ( خودم این مدلی بازی ها رو نصب میکنم )