سوالات، مشکلات و بحث پیرامون هک PS4

دیتای بازیهای کرک شده ps4 رو از کجا دانلود کنم؟(به غیر از چند سایت ایرانی با گیم های محدود)
سلام من از سایت دانلودها دانلود میکنم تقریبا همه بازی‌های که من نیاز داشتم رو داشت و آرشیو خیلی خیلی خوبی داره و سرورش هم داخلی هستش

• Like
Reactions: andyr and Saeedrz70
من تا حالا خاموشی وسط بازی نداشتم از سرور کارو استفاده کردم و خیلی راحت با اولین تلاش هک شد و گلدن هن هم اجرا شد
بنده قبلا ورژن کپی خور 5.05 داشتم وسط بازی خاموش میشد ...
دیروز ز زدم کفتم یکی بخرم یعنی 7.55 ... بهم کفت اصلا نخر .. خوب نیس .. دستگات نابود مییشه !!!
گلدن چیه ؟
چه بازیهای باهاش انجام میدی آفلاین ؟

بنده قبلا ورژن کپی خور 5.05 داشتم وسط بازی خاموش میشد ...
دیروز ز زدم کفتم یکی بخرم یعنی 7.55 ... بهم کفت اصلا نخر .. خوب نیس .. دستگات نابود مییشه !!!
گلدن چیه ؟
چه بازیهای باهاش انجام میدی آفلاین ؟
برای منم تو ورژن 5.05 خاموشی وسط بازی داشتم ولی تو ورژن های 6.72 و 7.02 اصلا خاموشی وسط بازی نداشتم
هنوز به 7.55 نقل مکان نکردم و نمیدونم چه جوریه ولی این دوتایی که گفتم خوبه و مشکلی نداره بخصوص 6.72 که
خیلی عالیه و سریع پیلود رو اجرا میکنه

برای منم تو ورژن 5.05 خاموشی وسط بازی داشتم ولی تو ورژن های 6.72 و 7.02 اصلا خاموشی وسط بازی نداشتم
هنوز به 7.55 نقل مکان نکردم و نمیدونم چه جوریه ولی این دوتایی که گفتم خوبه و مشکلی نداره بخصوص 6.72 که
نمیدونم چی کنم ... برای این بازیا میخام
Ghost of Tsushima ,Call of Duty: Black Ops Cold War , Call of Duty: Warzone .. بازیهای 2020 و 2019 ....با 7.55 اجرا میشه ؟

شما نقل مکان نکن هر جا هستی بمون
هیچ نیازی به نقل مکان نیست
Ghost of Tsushima ,Call of Duty: Black Ops Cold War , Call of Duty: Warzone .. بازیهای 2020 و 2019 ....با 7.55 اجرا میشه ؟
خاموشی که زیاد داره
ولی اینی که گفتن کنسول داغون میشه درست نیست و اگر مغازه دار بوده احتمالا بخاطر جیب خودش همچین حرفی زده
تا حالا هیچ گزارشی از خراب شدن کنسول من جایی ندیدم
فقط ممکنه سیوات بپره که اونم احتمالش کمه
از قبل هم میتونی بکآپ بگیری
اگرم خیلی بدشانس باشی هارد ممکنه آسیب ببینیه که هم احتمالش خیلی کمه و هم قابل تعمیر و تعویضه

ولی من در کل پیشنهاد میکنم 6.72، 5.05 یا حتی 7.02 بگیری چون پایداریشون بهتره
مخصوصا 6.72 و 5.05
اگر نتونستی پیدا کنی و بازیم نمیتونی بخری تنها گزینت همین 7.55

در ضمن Warzone آنلاینه و با کنسول هک شده نمیشه آنلاین بازی کرد، Cold war هم نیومده

همه ی بازیای آفلاین 2020 به پایینو میشه بازی کرد
با آپدیت و DLC هاشون مثل Ghost of Tsushima و TLoU 2 و Spider Man Miles Morales (مگر اینکه خیلی جدید باشن مثل Assassin's Creed Valhalla که آپدیت و dlc نداره)

• Like
Reactions: satellitedvb
شما نقل مکان نکن هر جا هستی بمون
هیچ نیازی به نقل مکان نیست
خاموشی که زیاد داره
ولی اینی که گفتن کنسول داغون میشه درست نیست و اگر مغازه دار بوده احتمالا بخاطر جیب خودش همچین حرفی زده
تا حالا هیچ گزارشی از خراب شدن کنسول من جایی ندیدم
فقط ممکنه سیوات بپره که اونم احتمالش کمه
از قبل هم میتونی بکآپ بگیری
اگرم خیلی بدشانس باشی هارد ممکنه آسیب ببینیه که هم احتمالش خیلی کمه و هم قابل تعمیر و تعویضه

ولی من در کل پیشنهاد میکنم 6.72، 5.05 یا حتی 7.02 بگیری چون پایداریشون بهتره
مخصوصا 6.72 و 5.05
اگر نتونستی پیدا کنی و بازیم نمیتونی بخری تنها گزینت همین 7.55

در ضمن Warzone آنلاینه و با کنسول هک شده نمیشه آنلاین بازی کرد، Cold war هم نیومده

با آپدیت و DLC هاشون مثل Ghost of Tsushima و TLoU 2 و Spider Man Miles Morales (مگر اینکه خیلی جدید باشن مثل Assassin's Creed Valhalla که آپدیت و dlc نداره)
گرامی ... با همین ورژن 5.05 و 6.72 که فرمودید میشه این بازیها رو انجام داد :

با آپدیت و DLC هاشون مثل Ghost of Tsushima و TLoU 2 و Spider Man Miles Morales

• Like
Reactions: Arsinn
گرامی ... با همین ورژن 5.05 و 6.72 که فرمودید میشه این بازیها رو انجام داد :

با آپدیت و DLC هاشون مثل Ghost of Tsushima و TLoU 2 و Spider Man Miles Morales
بله میشه
همه ی بازیا بکپورت دارن

• Like
Reactions: satellitedvb
همین 7.55 رو بریز و استفاده کن ازش از من به تو نصیحت که بهترین جیلبریکه برای کسی که دنبال دردسر نیست ... تمامی بازیهای FkPKG رو راحت با بالاترین آپدیت و بدون اسپوف و بکپورت و کوفت و زهرمار با بالاترین کیفیت و پایداری بعد هک بازی میکنی ... نیازی نیست هی بگردی تو این سایت و اون سایت از یه جا بازی رو بگیری از یه جا DLC رو از یه جا Update رو از یه جا بکپورت
پروسه جیلبریکش رو اعصابه و با کرنل پنیک مواجه شدنش احتمالش بالاست ولی وقتی جیلبریک انجام شد بازی و کنسول کاملا پایدارن علاوه بر اینکه دلیلی نداره اصلا بخوای دم به دقیقه جیلبریک بکنی ... یه بار جیلبریک میکنی کنسولو میزاری Rest Mode دیگه، الان برای من بالای 10 12 روزه از آخرین بار جیلبریک کردنم که روی Rest Mode عه

سلام دوستان.
کنسول من رو 5.05 جیلبریک شده و مشکلی ندارم باهاش. واسه اجرای بازی های جدید به نظرتون کنسول رو به ورژن های بالاتر مثل 6.72 یا 7.55 جیلبریک کنم و یا رو همون 5.05 بمونم و بازی ها رو بک پورت کنم واسه 7.55 ؟!

سلام دوستان.
کنسول من رو 5.05 جیلبریک شده و مشکلی ندارم باهاش. واسه اجرای بازی های جدید به نظرتون کنسول رو به ورژن های بالاتر مثل 6.72 یا 7.55 جیلبریک کنم و یا رو همون 5.05 بمونم و بازی ها رو بک پورت کنم واسه 7.55 ؟!
به نظر من که روی همین ورژن بمون و راحت و بدون دردسر بازی کن . البته من خودم از 6.72 استفاده میکنم و خیلی راضی ام و اون مشکلاتی رو که این دوستم در پست قبلی گفته به هیچ عنوان ندارم و با این که Rest Mode هم هیچ مشکلی نداره ولی من نیاز به Rest Mode ندارم چون توی این ورژن ( هم 5.05 و هم 6.72 ) برخلاف ورژن 7.55 نهایتا توی چند ثانیه کنسول جلبریک میشه و راحت بازی میکنی . خلاصه کلام این که خواستی آپدیت کنی نهایتا 6.72 رو بزن ولی باز هم میگم که روی همون ورژن بمون و دردسر واسه خودت درست نکن. موفق باشی .

• Like
Reactions: delasofus
به نظر من که روی همین ورژن بمون و راحت و بدون دردسر بازی کن . البته من خودم از 6.72 استفاده میکنم و خیلی راضی ام و اون مشکلاتی رو که این دوستم در پست قبلی گفته به هیچ عنوان ندارم و با این که Rest Mode هم هیچ مشکلی نداره ولی من نیاز به Rest Mode ندارم چون توی این ورژن ( هم 5.05 و هم 6.72 ) برخلاف ورژن 7.55 نهایتا توی چند ثانیه کنسول جلبریک میشه و راحت بازی میکنی . خلاصه کلام این که خواستی آپدیت کنی نهایتا 6.72 رو بزن ولی باز هم میگم که روی همون ورژن بمون و دردسر واسه خودت درست نکن. موفق باشی .
ممنون بابت نظرت.
لطفا اگه امکانش هست راهنمایی دقیق کن واسه بک پورت بازی های 7.55 و بالاتر هک شده به 5.05 ؟

• Like
Reactions: amin200200
ممنون بابت نظرت.
لطفا اگه امکانش هست راهنمایی دقیق کن واسه بک پورت بازی های 7.55 و بالاتر هک شده به 5.05 ؟
خواهش میکنم دادش راهنمایی خاصی نداره من خودم کنسولم از 4.55 جیلبریک بوده و از 5.05 کوچ کردم به 6.72 . واسه اجرای برخی بازی های جدید نیاز به اسپوف هستش که توی ورژن 6.72 با هاست لیفول نیاز به انجام کار خاصی نداره بک پورت هم که چیز خیلی خاصی نیست و راحت با یه سرچ کردن پیدا میکنی حتی فایل بک پورت رو خودت هم میتونی با نرم افزار AutoBackPort بسازی و استفاده کنی .

یه سوال اینکه آیا اجرای یه بازی مشابه رو ورژن مثلا 5.05 با ورژن بالاتر مثلا 7.55 از لحاظ کیفیت و فریم و... تفاوتی هم دارن یا نه کوچیکترین تفاوتی وجود نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or