7.50.7.51.7.55
کاربر سایت
کسی نمی دونهسلام دوستان من سوالی داشتم بعضی موقع ها کنسولم رو خاموش می کنم روی این صفحه ایست می کنه و بعد 10 ثانیه خاموش می شود مشکلش چیه؟ View attachment 204106
کسی نمی دونهسلام دوستان من سوالی داشتم بعضی موقع ها کنسولم رو خاموش می کنم روی این صفحه ایست می کنه و بعد 10 ثانیه خاموش می شود مشکلش چیه؟ View attachment 204106
دوستان راه حلی ندارید ؟؟مرسی از راهنمایی ولی داداش این روش هم مثل این که کاملا آفلاین نیست و به اینترنت نیاز داره . اصلا روشی وجود نداره که من آپدیت رو از طریق IDM دانلود کنم و به کنسول انتقال بدم اونم کاملا آفلاین ؟؟
دوست عزیز راهی ندارهدوستان راه حلی ندارید ؟؟
دوستان راه حلی ندارید ؟؟
داداش آموزشی چیزی در خصوصش داری ؟؟ چون چیز به درد بخوری میتونه باشه مخصوصا واسه کسایی مثل من که کنسول هکی دارن و ممکنه بخواین با دیسک هم بازی کنن مثل همین دیسک بازی Assassin's Creed Unity که من دارم ولی بدون آپدیت باگ زیادی داره .با یه روش هست میشه ولی دردسر زیاد داره
داداش آموزشی چیزی در خصوصش داری ؟؟ چون چیز به درد بخوری میتونه باشه مخصوصا واسه کسایی مثل من که کنسول هکی دارن و ممکنه بخواین با دیسک هم بازی کنن مثل همین دیسک بازی Assassin's Creed Unity که من دارم ولی بدون آپدیت باگ زیادی داره .
سلام
من ps4 pro دارم ورژن 6.72 که کپی خورش کردم
الان میخوام سیو بازی ها رو بریزم روی هارد و وقتی گزینه saved data in system storage و بعد copy to usb storage device رو انتخاب میکنم ، خطا میده که connect to internet is off و وقتی اینترنت رو وصل میکنم دوباره خطا میده که باید دستگاه رو اپدیت کنم ، که خب چون دستگاه کپی خور شده ، نمیخوام دستگاه اپدیت بشه.... و وقتی گزینه update later رو انتخاب میکنم دوبار برمیگرده صفحه قبل...
برای کپی و بک اپ گرفتن از سیو بازی ها چیکار باید بکنم؟؟؟؟
با تشکر
ممنون بابت پاسخاین کار به همین سادگی نیست. روش داره. با یه برنامه انجام میشه. در حالت عادی باید به اکانت لاگین بشی ولی تو حالت کپی خور یه خورده دردسر داره
من روی ورژن 6.72 هستم عزیز .
ممنون بابت پاسخ
ولی خب چطور ؟
اموزشی چیزی سراغ ندارین؟
داداش دم شما گرم . تو این ویدیو هایی که من دیدم از یه سایت آپدیت مخصوص همون ورژن منتها ارجینال رو دانلود کرد و با Remote PKG installer و PS4 pakage sender خیلی راحت نصبش کرد حتی در ادامه با نرم افزار pkg-merge آپدیت های اورجینال رو به 1 فایل تبدیل کرد و روی یه فلش ریخت و از طریق debug settings خیلی راحت دقیقا مثل Fpkg نصبش کرد دقیقا مثل آپدیت های دامپ شده . دوستان اگر کسی لینک آخرین آپدیت این نرم افزار ها Remote PKG installer و PS4 pakage sende و pkg-merge رو داره لطف کنه ممنون میشم .
با تشکر فراواناین برای شما، آموزش نصب آپدیت قانونی برای بازی های قانونی روی PS4 کپی خور
به زبان انگلیسی زیاد هست
این آموزش قدم به قدم با جزئیات
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشکر فراوان
بعد از 2 روز و بیش از 10 ساعت ور رفتن ، بالاخره درست شد
فقط برای کسانی که مثل من این مشکل رو دارند چند تا توضیح بدم
1-لینک نرم افزار و سایت هایی که تو توضیح استفاده شده بود
تبدیل هکس به دسیمال
Decimal to Hexadecimal Converter
NetCat GUI v1.1
3.72 MB file on MEGA
PS4Debug for 6.72
Release PS4Debug for 6.72 · GiantPluto/ps4debug
PS4OfflineAccountActivator
Release Firmware 6.72 · D-Pyro/PS4OfflineAccountActivator
2- برای اتصال ps4 به کامپیوتر از کابل لن استفاده کردم
3- تو کامپیوتر از قسمت Network and Sharing Center و chgange adapter setting روی کانکشن اینترنت راست کلیک و بعد properties و بعد sharing و بعد تیک گزینه allow other network users to connect through this computer's internet connection رو فعال کردم
4-تو ps4 قسمت تنظیمات
network>set up internet connection>use a lan cable>easy
(دقت کنید که من ارتباط کامپیوترم رو با اینترنت قطع کرده بودم) و گزینه ps4 ip رو روی حالت اتوماتیک بزارید(mtu هم اتوماتیک) ...
بعداز قسمت networ گزینه test internet connection رو انتخاب کردم ، که دستگاه خودش ای پی رو پیداکرد
بعد از گزینه view connection status تونستم ای پی ps4 رو ببینم ( این ای پی رو باید تو نرم افزار NetCat GUI وارد کنید) و بقیه مراحل کاملا طبق همون فابل تصویری اموزش هستش...
راستی اموزش تصویری هم مربوط به
(EP 11) PSN Activate Offline Accounts | Enable Remote Play & Copy Save Files to USB!
MODDED WARFARE
هستش