سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسختون . به چه صورت باید انجامش بدم ؟ از طریق سایت نینتندو میشه انجام داد ؟
از طریق سایت شش ماه یک بار میشه انجام داد شایدم سالی یه بار. ولی از طریق خود کنسول محدودیتی وجود نداره. اول کنسول دوستت رو برمیداری میری تو اکانتت و تو قسمت پرایمری غیر فعالش میکنی. بعدش هم کنسول خودت رو بر میداری و همون گزینه رو فعال میکنی.
فدات شم قابل شما رو نداره

سلام عزیز دل
من از حرفه فن سوم راهنمایی یه ذره لحیم کاری یادمه حالا بازش میکنم ویدیوش زیاد سخت نبود انگار. یا علی از تو مدد!

ببینم خودم میتونم باید به خودباوری برسم
نکن این کارو برادر من. من جوی کان رو باز کردم و عین چی پشیمون شدم. کنسول باز کردن که کار من و شما نیست. ما خیلی هنر کنیم بتونیم با کنسول بازی کنیم.

ببینم خودم میتونم باید به خودباوری برسم
دوست عزیز کنسول نینتندو اخیرا افزایش قیمت داشته و سری جدید به 12 میلیون هم رسیده ... اصلا ریسک انجام این کار رو نکن من که مهندس برق هستم و تجربه تعمیرات هم دارم چون تاحالا تعمیر کنسول نکردم و مدارش رو نمیشناسم جرات این کار رو ندارم و یک اتصال یا لحیم کار نامناسب کل کنسولت رو میتونه به فنا بده من حتی میگم دست تعمیر کاری که قبلا دو سه بار این کار رو تکرار نکرده هم نده بده به کسی که تجربش رو داشته باشه
تجربه شخصیم هم اینه که اصلا چیزی که تو فیلم میبینی و به نظرت راحت میاد رو سعی نکن امتحان کنی مگر قبلا سابقه تعمیرات و ابزارش رو داشته باشی
راستی این کیت هک خیلی کمیابه شما از کجا تهیه کردی ؟ ممنون میشم اگر بازم امکان تهیه اش هست آدرس یا تلفن اونجا رو که تهیه کردی برام بفرستی

• Like
Reactions: Z-fan
من یه بار اومدم خود کنسول رو وا کنم که فن اش رو تمیز کنم دیدم پیچ Y داره بدنه اش درجا پشیمون شدم
نمیدونم شماها چجوری به حول قوه الهی میخواید تا برد اصلی اش برید جلو :دی

نکن این کارو برادر من. من جوی کان رو باز کردم و عین چی پشیمون شدم. کنسول باز کردن که کار من و شما نیست. ما خیلی هنر کنیم بتونیم با کنسول بازی کنیم.
من البته کنسول و این چیزا باز کردم قبلنا. باز کردنش که راحته بستنش سخته :))
دوست عزیز کنسول نینتندو اخیرا افزایش قیمت داشته و سری جدید به 12 میلیون هم رسیده ... اصلا ریسک انجام این کار رو نکن من که مهندس برق هستم و تجربه تعمیرات هم دارم چون تاحالا تعمیر کنسول نکردم و مدارش رو نمیشناسم جرات این کار رو ندارم و یک اتصال یا لحیم کار نامناسب کل کنسولت رو میتونه به فنا بده من حتی میگم دست تعمیر کاری که قبلا دو سه بار این کار رو تکرار نکرده هم نده بده به کسی که تجربش رو داشته باشه
تجربه شخصیم هم اینه که اصلا چیزی که تو فیلم میبینی و به نظرت راحت میاد رو سعی نکن امتحان کنی مگر قبلا سابقه تعمیرات و ابزارش رو داشته باشی
راستی این کیت هک خیلی کمیابه شما از کجا تهیه کردی ؟ ممنون میشم اگر بازم امکان تهیه اش هست آدرس یا تلفن اونجا رو که تهیه کردی برام بفرستی
خوشوقتم هم رشته ای منم مهندس برقم
ببین یه دوره میکروسالدرینگ گذاشته بود دانشگاه تهران رفتم یعنی انقد سخته؟ پس ملت چجوری هک میکنن
اینو از aliexpress گرفتم ۱۲۰ دلار با شیپینگ شد ۱۲۷ دلار که دو هفته ای رسید دستم. الان شده ۹۰ دلار نگاه کردم. فرصت خوبی واسه خریدشه. اگه لینکشو خواستی بفرستم.
من یه بار اومدم خود کنسول رو وا کنم که فن اش رو تمیز کنم دیدم پیچ Y داره بدنه اش درجا پشیمون شدم
نمیدونم شماها چجوری به حول قوه الهی میخواید تا برد اصلی اش برید جلو :D
مومن ار صد هنر دارد توکل بایدش :))

سلام من ورژن اتمسفر نینتندوم ۶.۲ هستش که فکر میکنم سال ۲۰۱۸ آپدیتش کردم و زیاد استفاده نمیکردم ازش، خواستم ببینم الان بخوام به آخرین ورژن آپدیتش کنم راحته؟ مشکلی پیش نمیاد اگه درست آپدیتش نکنم؟ چجوری میشه آپدیت کرد؟ ممنون

سلام من ورژن اتمسفر نینتندوم ۶.۲ هستش که فکر میکنم سال ۲۰۱۸ آپدیتش کردم و زیاد استفاده نمیکردم ازش، خواستم ببینم الان بخوام به آخرین ورژن آپدیتش کنم راحته؟ مشکلی پیش نمیاد اگه درست آپدیتش نکنم؟ چجوری میشه آپدیت کرد؟ ممنون

سلام
کافیه با استفاده از اموزش زیر اپدیت کنید و پک هک اماده اتمسفر با ساپورت اخرین فریمور هم گذاشتم و فقط طبق توصیه اموزش عمل کنید و همون پیلود داخل اموزش که که گفتم بفرستید و فایلهای هکم روی هم نریزید و قبلیها در مموری پاک کنید و اول هم پک هک بریزید بعد اقدام به اپدیت فریمور کنید.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

سلام
کافیه با استفاده از اموزش زیر اپدیت کنید و پک هک اماده اتمسفر با ساپورت اخرین فریمور هم گذاشتم و فقط طبق توصیه اموزش عمل کنید و همون پیلود داخل اموزش که که گفتم بفرستید و فایلهای هکم روی هم نریزید و قبلیها در مموری پاک کنید و اول هم پک هک بریزید بعد اقدام به اپدیت فریمور کنید.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی😍🙏🏻🙏🏻اگه احیانا نتونم درست انجام بدم، مشکلی که واسه دستگاه پیش نمیاد؟

خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی😍🙏🏻🙏🏻اگه احیانا نتونم درست انجام بدم، مشکلی که واسه دستگاه پیش نمیاد؟

خواهش و autorcm حتما فعال باشه هنگام اپدیت و مراحل به درستی انجام بدی مشکلی پیش نمیاد و با دیبریک هم خیلی سادس اپدیت و همون پک اتمسفر بریز همه این برنامه ها از جمله دیبریک همه به روز داخلش هستن و بعد اپدیت کن فریمور و اگرم مشکلی پیش بیاد قابل حله و شما بکاب 30 گیگی هم از ناند دستگاه داشته باشی هر مشکلی پیش بیاد با ریستور اون بکاب رفع میشه و بکاب هم در هنگام سالم بودن دستگاه باید بگیری و تو تابیک برنامه های کاربردی پست اول نگاه کن تیترها اموزش بکاب گرفتن و اموزشهای دیگم هست.

• Like
Reactions: Te Quiero 021
آره اگه اشتباه نکنم از طریق سایت نینتندو هم می شد انجامش داد

خب الان رفتم
آره میشه
ببین باید بری تو سایت Sign in که شدی
میری تو اکانتت
بخش تنظیمات Shop
اون جا خوشگل اون تهش یه گزینه داره که Deregister Primary Console
همون رو بزن
بعد رو سیستمت دوباره پرایمری کن
دوست عزیز ممنون از پاسخت
این دی ریجستر کردن که خطری برای اکانت نداره ؟
این دی ریجستر کردن از طریق سایت فکر میکنم اکانت روی هر دو کنسول رو دی اکتیو میکنه درسته ؟ بعد باید دوباره روی هر کنسول اکانت رو وارد کنم و اکتیو کنم و اون کنسولی که اول اکتیو کنم پرایمری میشه درسته ؟

• Like
Reactions: Z-fan
دوست عزیز ممنون از پاسخت
این دی ریجستر کردن که خطری برای اکانت نداره ؟
این دی ریجستر کردن از طریق سایت فکر میکنم اکانت روی هر دو کنسول رو دی اکتیو میکنه درسته ؟ بعد باید دوباره روی هر کنسول اکانت رو وارد کنم و اکتیو کنم و اون کنسولی که اول اکتیو کنم پرایمری میشه درسته ؟
آره دقیقا

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام وقت بخیر یه نینتندو سویچ هکی دارم شش ماهه روشن نشده چطور روشنش کنم؟
اگر روی AutoRCM هست مستقیم کنسول رو بزن به آداپتور برق بزار 2-3 ساعت بمونده بعد می تونی وصلش کنی به PC یا موبایل پیلود رو اینجکت کنی.

• Like
Reactions: mkh-n71
در نینتندو شاپ تاریخ یا رویدادی در پیش رو داریم که تعداد بازی زیادی از نینتندو تخفیف خوب بخوره ؟

دم کریسمس و دم E3 اصولا دو تا موقع هایی اند که شاپ نینتندو تخفیف های کلفت داره

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or