سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
Payload Launcherسلام، من حدود یک سال و نیم پیش کنسولم رو هکی کردم، الان خاموش شده و برنامه hekate رو هم ندارم، نمیدونم که چه ورژنی بود!! الان بخام روشنش کنم حتما نیاز دارم به اون برنامه و این که کجا میشه دانلودش کرد و مشکلی پیش نمیاد که من ورژن جدیدش رو دانلود کنم؟ راستی برنامه جدیدی نیومده نخاییم کنسول رو حالت استندبای بمونه؟ ممنون

سلام

برات لینک اخرین ورژن hekate میزارم در زیر.

لینک دانلود hekate

ولی hekate و کاستوم فریمور اتمسفر بهتره ادقام بشن و تنها فقط اون اپدیت نکن و هک مورد استفادت هم اپدیت کن تا مشکلی در اجرای بازیها و غیره نداشته باشی و تابیک زیر بخون هم روش اپدیت با دیبریک و هم پک هک اماده اتمسفر من کامل با بروزترین برنامه ها و موارد هک که شامل همین hekate هست داخلشه و این پک به مرور و اومدن فریمورهای جدید اپدیت من میکنم میتونی همیشه استفاده کنی.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

چندتا نکته رو هم بگم حتما فایلهای هک قبلیت پاک کن در مموری تو اموزش دیبریک هم گفتم همه اینها و روی هم کپی نکنی یه موقع و از پیلود Fusee.bin هم میتونی مستقیم برای بالا اومدن دستگاه استفاده کنی نیازی به hekate نیست ولی اگه hekate هم لود کردی حتما اخرین ورژن پیلودش که Hekate Ctcaer v5.7.2 لود کن و از همون تب اول روی ایکون payload بزن و پیلود Fusee.bin انتخاب کن تا اتمسفر بالا بیاد و داخل برنامه های گالری هم یه برنامه به اسم Payload Launcher که تو همون محیط سوییچ پیلود میشه لود کرد مثل hekate و غیره و مسیر پیلودها در مموری اگه بخوای خودت اضاف کنی Bootloader\payloads هست و برنامه ها هم درسته با تاچ کردن روی گالری عکس میشه وارد شد ولی اینجوری از تمام رم دستگاه استفاده نمیشه بعضی برنامه ها ممکنه ارور بدن پس در منوی بازیها دکمه R بگیر همزمان یه بازی به دلخواه با تاچ اجرا کن و اینجوری بجای اجرای اون بازی وارد قسمت برنامه ها میشه بصورت فول رم.

در اخر اگه میخوای کنسول خاموش کنی و باتری مصرف نشه و نخوای روی حالت استندبای بمونه و باتری مصرف کنه با اینکه با گزینه گرفتن پاور و شات داون روی همون محیط سوییچ و اتمسفر هم میشه ولی کاری که میگم بکن بهتره و دستگاه بهش کابل وصل نباشه و به کامپیوتر وصل نباشه و کلا همه چی جدا کن و پیلود hekate با همون برنامه Payload Launcher که گفتم لود کن و از طریق hekate گزینه شات داون داره خاموش کن و نکته اصلی اینجاست بعد خاموش کردن به هیچ وجه دکمه پاور دستگاه فشار دیگه نده چون rcm فعال میشه و باتری مصرف میکنه و این نکات رعایت کنی چند ماه هم کنسول خاموش باشه باتری نهایت یکی دو درصد کم بشه و طی یکماه من تست کردم هیچی کم نشده و اینکه کابل هم وصل نکنی تو خاموش بودن دستگاه و به کامپیوتر وصل کنی چون باز اتوماتیک rcm فعال میشه و باتری مصرف میشه.

سلام

برات لینک اخرین ورژن hekate میزارم در زیر.

لینک دانلود hekate

ولی hekate و کاستوم فریمور اتمسفر بهتره ادقام بشن و تنها فقط اون اپدیت نکن و هک مورد استفادت هم اپدیت کن تا مشکلی در اجرای بازیها و غیره نداشته باشی و تابیک زیر بخون هم روش اپدیت با دیبریک و هم پک هک اماده اتمسفر من کامل با بروزترین برنامه ها و موارد هک که شامل همین hekate هست داخلشه و این پک به مرور و اومدن فریمورهای جدید اپدیت من میکنم میتونی همیشه استفاده کنی.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

چندتا نکته رو هم بگم حتما فایلهای هک قبلیت پاک کن در مموری تو اموزش دیبریک هم گفتم همه اینها و روی هم کپی نکنی یه موقع و از پیلود Fusee.bin هم میتونی مستقیم برای بالا اومدن دستگاه استفاده کنی نیازی به hekate نیست ولی اگه hekate هم لود کردی حتما اخرین ورژن پیلودش که Hekate Ctcaer v5.7.2 لود کن و از همون تب اول روی ایکون payload بزن و پیلود Fusee.bin انتخاب کن تا اتمسفر بالا بیاد و داخل برنامه های گالری هم یه برنامه به اسم Payload Launcher که تو همون محیط سوییچ پیلود میشه لود کرد مثل hekate و غیره و مسیر پیلودها در مموری اگه بخوای خودت اضاف کنی Bootloader\payloads هست و برنامه ها هم درسته با تاچ کردن روی گالری عکس میشه وارد شد ولی اینجوری از تمام رم دستگاه استفاده نمیشه بعضی برنامه ها ممکنه ارور بدن پس در منوی بازیها دکمه R بگیر همزمان یه بازی به دلخواه با تاچ اجرا کن و اینجوری بجای اجرای اون بازی وارد قسمت برنامه ها میشه بصورت فول رم.

در اخر اگه میخوای کنسول خاموش کنی و باتری مصرف نشه و نخوای روی حالت استندبای بمونه و باتری مصرف کنه با اینکه با گزینه گرفتن پاور و شات داون روی همون محیط سوییچ و اتمسفر هم میشه ولی کاری که میگم بکن بهتره و دستگاه بهش کابل وصل نباشه و به کامپیوتر وصل نباشه و کلا همه چی جدا کن و پیلود hekate با همون برنامه Payload Launcher که گفتم لود کن و از طریق hekate گزینه شات داون داره خاموش کن و نکته اصلی اینجاست بعد خاموش کردن به هیچ وجه دکمه پاور دستگاه فشار دیگه نده چون rcm فعال میشه و باتری مصرف میکنه و این نکات رعایت کنی چند ماه هم کنسول خاموش باشه باتری نهایت یکی دو درصد کم بشه و طی یکماه من تست کردم هیچی کم نشده و اینکه کابل هم وصل نکنی تو خاموش بودن دستگاه و به کامپیوتر وصل کنی چون باز اتوماتیک rcm فعال میشه و باتری مصرف میشه.
خیلی خیلی خیلی ممنون ازینکه این همه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی، واقعا ی دنیا ممنون ازت😍😍🙏🏻 حتما اینکارایی که گفتی رو انجام ، دیگه بهتر از این راهنمایی نمیشد که انجام دادی، مرسی

• Like
Reactions: alitriple and Z-fan
دوستان سوالات من رو که هیچ کس جواب نداد
من الان میخوام کنسول خودم رو پرایمری کنم ( چون کنسول دوستم فعلا پرایمری هست ) اما گزینش خاموشه و همچین پیغامی نوشته : A different console is registered as your primary console
هر دو نفر هم فقط یک اکانت روی کنسولمون هست...الان باید چیکار کنم ؟
دوستان کسی راه حلی نداره

آقا سلام و خسته نباشید من یه دونه سوییچ خریدم ازین سفید ها. یه دونه هم ازین چیپ های HWFLY خریدم. الان اینو کجای این سوییچ باید بچسبونم؟ لطفا راهنمایی کنین زیاد وارد نیستم.
پ.ن:کنسول خوبیه ولی...
tempImagelS2IcG.jpg tempImageOd9e6s.jpg

آقا سلام و خسته نباشید من یه دونه سوییچ خریدم ازین سفید ها. یه دونه هم ازین چیپ های HWFLY خریدم. الان اینو کجای این سوییچ باید بچسبونم؟ لطفا راهنمایی کنین زیاد وارد نیستم.
View attachment 265413View attachment 265412

من اصن از این چیزا سردرنمیارم
ولی مبارک باشه

سلام داداش
کار هر کسی نیست باید تعمیر کار حرفه ای باشی و دستگاه باز بشه و تا cpu باید پیش بری و کلی لحیم کاری حرفه ای داره و یه اشتباه کوچیک دستگاه ممکنه به فنا بره و اگه اینقدر واردی ویدیو تصویری تو یوتیوب هست.

دوستان یه راهنمایی میخواستم
بدون استفاده از
dns های
شکن
و
الکترو
بازیهای نینتندو دانلود نمیشه و سرعت دانلود پایین هست
امکان دانلود بازیها بدون استفاده از dns هست؟
لطفا یه راهنمایی گنید
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان یه راهنمایی میخواستم
بدون استفاده از
dns های
شکن
و
الکترو
بازیهای نینتندو دانلود نمیشه و سرعت دانلود پایین هست
امکان دانلود بازیها بدون استفاده از dns هست؟
لطفا یه راهنمایی گنید
با تشکر
والا من بجز ۴-۵ تا بیشتر بازی هام دیجیتالی هستن و بدون dns و ... دانلود میکنم با نت ایرانسل البته قبول دارم قطع و وصلی داره ولی معمولا بعد دو سه بار تلاش وصل میمونه دانلود هم با سرعت نسبتاً خوبی انجام میشه هرچند در حد دانلود از ps5 یا اکس باکس نیست سرعتش

• Like
Reactions: Z-fan
دوست عزیز اگر تعمیر کار حرفه ای برای این کار پیدا کردی ممنون میشم به من اطلاع بدی

ممنون از پاسختون . به چه صورت باید انجامش بدم ؟ از طریق سایت نینتندو میشه انجام داد ؟

آره اگه اشتباه نکنم از طریق سایت نینتندو هم می شد انجامش داد

خب الان رفتم
آره میشه
ببین باید بری تو سایت Sign in که شدی
میری تو اکانتت
بخش تنظیمات Shop
اون جا خوشگل اون تهش یه گزینه داره که Deregister Primary Console
همون رو بزن
بعد رو سیستمت دوباره پرایمری کن

• Like
Reactions: dooste.man83
من اصن از این چیزا سردرنمیارم
ولی مبارک باشه
فدات شم قابل شما رو نداره
سلام داداش
کار هر کسی نیست باید تعمیر کار حرفه ای باشی و دستگاه باز بشه و تا cpu باید پیش بری و کلی لحیم کاری حرفه ای داره و یه اشتباه کوچیک دستگاه ممکنه به فنا بره و اگه اینقدر واردی ویدیو تصویری تو یوتیوب هست.
سلام عزیز دل
من از حرفه فن سوم راهنمایی یه ذره لحیم کاری یادمه حالا بازش میکنم ویدیوش زیاد سخت نبود انگار. یا علی از تو مدد!
دوست عزیز اگر تعمیر کار حرفه ای برای این کار پیدا کردی ممنون میشم به من اطلاع بدی
ببینم خودم میتونم باید به خودباوری برسم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or