سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
من تازه کنسول OLED گرفتم و فعلا دو بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild و bayonetta 1&2 رو می خوام بگیرم این دو تا بازی بیشترین تخفیفی که تا حالا خوردن چقدر بوده ؟
و اینکه کم خرج ترین راه خرید بازی کدومه ؟
ممنون

• Like
Reactions: Z-fan
خواهش و autorcm حتما فعال باشه هنگام اپدیت و مراحل به درستی انجام بدی مشکلی پیش نمیاد و با دیبریک هم خیلی سادس اپدیت و همون پک اتمسفر بریز همه این برنامه ها از جمله دیبریک همه به روز داخلش هستن و بعد اپدیت کن فریمور و اگرم مشکلی پیش بیاد قابل حله و شما بکاب 30 گیگی هم از ناند دستگاه داشته باشی هر مشکلی پیش بیاد با ریستور اون بکاب رفع میشه و بکاب هم در هنگام سالم بودن دستگاه باید بگیری و تو تابیک برنامه های کاربردی پست اول نگاه کن تیترها اموزش بکاب گرفتن و اموزشهای دیگم هست.
Autorcm فعال باشه ینی چی؟ ینی همون برنامه tegra رو ران کنم؟ میشه دقیق تر توضیح بدین؟ از کجا باید بفهمم فعاله یا نه؟ ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Autorcm فعال باشه ینی چی؟ ینی همون برنامه tegra رو ران کنم؟ میشه دقیق تر توضیح بدین؟ از کجا باید بفهمم فعاله یا نه؟ ممنون

سلام
کلا سوییچ با یه باگ سخت افزاری به اسم rcm هک میشه با وصل کردن دوتا پین قسمت جویکان به وسیله جیگ و حالا بصورت نرم افزاری بعد هک این حالت دائمی میکنن که دیگه جیگ لازم نباشه دائم وصل کنی و هم دیگه برای امنیت هک و نسوختن فیوزهای دستگاه حین دانگرید یا اپدیت فریمور حتما لازمه همیشه فعال باشه و نباید تا زمانی که دستگاه بخوای از حالت هک در بیاری این گزینه خاموش بشه و نشونه اصلی فعال بودنش اینه در دستگاه هکی که وقتی دستگاه کامل خاموشه دیگه با گرفتن دکمه پاور روشن نمیشه دستگاه و باید پیلود زد تا روشن بشه.

برای فعال سازی یا اینکه ببینی فعال هست یا نه از طریق اینجکت پیلود Hekate باید بری تو تنظیماتش ببینی و قبلا در این پست (کلیک کن) بصورت تصویری کامل توضیح دادم در سطر سوم پست.

• Like
سلام دوستان
من یک سوییچ هک شده گرفتم و الان کامل خاموش شده و روشن نمیشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید بکنم. 🙏 🙏 🙏

اگر روی AutoRCM هست مستقیم کنسول رو بزن به آداپتور برق بزار 2-3 ساعت بمونده بعد می تونی وصلش کنی به PC یا موبایل پیلود رو اینجکت کنی.
چطوری اینکارو بکنم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
من تازه کنسول OLED گرفتم و فعلا دو بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild و bayonetta 1&2 رو می خوام بگیرم این دو تا بازی بیشترین تخفیفی که تا حالا خوردن چقدر بوده ؟
و اینکه کم خرج ترین راه خرید بازی کدومه ؟
ممنون

ارزون ترین راه (مخصوصا برای بازی های کوتاهی مثل بایونتا ها) اجاره بازی از سایت هایی مثل گیم رنتره
https://gamerenter.ir/category/Nintendo-Switch

ولی خب برث آو د وایلد رو چون طولانی تره پیشنهادم اینه بخری کامل
از 30 دلار من ندیدم بیشتر تخفیف بخوره
ولی شاید هنوز فیزیکی دست دوش رو بفروشن این ور و اون ور ارزونتر

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان بازی‌های سوویچ region lock دارن؟ و اگه آره می‌شه دستگاه رو به شکلی هک کرد که برداشته بشه ریجن لاکش؟
(بعد کلاً هک کردن دستگاه چه ریسکایی داره؟ اینم ممنون می‌شم بگین.)

• Like
Reactions: NHM
سلام دوستان
من یک سوییچ هک شده گرفتم و الان کامل خاموش شده و روشن نمیشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید بکنم. 🙏 🙏 🙏

چطوری اینکارو بکنم؟

سلام
شما اول 12 تا 15 ثانیه دکمه پاور بگیر اگه هنگی کرده دستگاه برطرف بشه و بعد اقدام به پیلود زدن کن ببین واکنشی میده دستگاه و بالا میاد بصورت عادی یا نه و اگر اومد که درسته.
دوم اگه باتری در حالت autorcm کامل تموم بشه در دستگاه هکی باتری از مدار خارج میشه و برای اینکه درست بشه بین 7 تا 24 ساعت مستقیم توی شارژ یا داک بزارید بعد اقدام به زدن پیلود کنید و اگه دستگاه روشن شد شارژر هم دم دست باشه باز بزنید به شارژ تا فول بشه.
نکته اخر هم برای اینکه باتری دستگاه در حالت autorcm مصرف نشه هر بار طولانی مدت دستگاه احتیاج نداشتید از طریق پیلود hekate دستگاه خاموش کنید و قبل خاموشی هم هیچ کابلی وصل نباشه بین دستگاه و کامپیوتر و غیره و دیگه هم دکمه سخت افزاری پاور نزنید چون rcm باز زدن دکمه پاور یا وصل کردن کابل بین کامپیوتر و دستگاه فعال میشه و روزی چند درصد باتری خالی میشه و مشکل بالا مجدادا پیش میاد.

• Like
Reactions: pouyapro
دوستان یه توضیحی در مورد روش پیلود زدن بفرمایید ممنون میشم

سلام
خلاصه تعریف پیلود اینه که یک فایل پیلود ترکیبی از کدها و متنها هست که میتونه به تنهایی یک برنامه باشه یا مکمل یه برنامه برای استفاده در مقاصد خاص که میتونه مضر یا مفید باشه و پیلود زدن در کنسولها هم از قدیم امری رایج هست برای دور زدن امنیت کنسول و اجرای بازیهای هکی که برای ما مفیده که بازی پایرت استفاده میکنیم ولی برای کسی که کنسول و بازی سازه مضره.

تو سوییچ هم چند راه پیلود زدن هست یکی با کامپیوتر توسط برنامه TegraRcmGUI و در اندروید توسط برنامه Rekado و Rcm loader و این وسط دانگلهایی هم وجود دارن که مستقل هستن که با وصل کردن به دستگاه پیلود اتوماتیک میزنن به دستگاه که باید پیلود مورد نظر تو این دانگلها با کامپیوتر از قبل ریخته بشه که بیشتر بدرد مواردی میخوره که کامپیوتر و گوشی در دسترس نباشه.

اموزش پیلود زدن با برنامه TegraRcmGUI در پست اول تابیک زیر موجوده و فقط کافیه قسمت مربوط به این برنامه رو بخونید و این برنامه چیز خاصی هم نداره اموزشش و کافیه دانلود بشه و از تب ستینگش درایورهاش نصب بشه و در اخر یه ریستارت هم کامپیوتر میزنی و بعد با برنامه پیلودت انتخاب و اینجکت و استفاده میکنی و اخرین ورژنش هم از این لینک بگیر این جدیدتره نسبت به مال اون اموزش.

هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !

پیلود زدن با گوشی اموزش خاصی نداره و برنامه Rekado دانلود و نصب کنید و کابل بین گوشی و سوییچ وصل کنید و اگه گوشیتون کابل مستقیم وصل نمیشه با تبدیل otg و غیره وصل کنید و خودش پیلود hekate و اتمسفر دیفالت داره و خودتون هم از تنظیماتش میتونید پیلود اضاف کنید و بعد پیلود بزنید و یه برنامه دیگم هست غیر این اسمش rcm loader هست ولی Rekado بهتره.

لینک دانلود Rekado

لینک دانلود rcm loader

• Like
Reactions: pouyapro
دوستان سلام
شرمنده اخلاق ورزشی
من خودم از هیتر های سرسخت نینتندو هستم
الانم اینجام چون میخوام برا خواهرم یدونه کنسول بگیرم که بشه باهاش بازی های بچه گانه انجام داد
ایشون تا الان فقط و فقط Jazz Jackrabbit بازی کرده
کلا طرفدار گیم نیست
الان میخوام ببینم نینتندو بازی های ماریو اش شبیه این بازی جاز جک هست یا نه ؟
ممنون میشم یه جوونمرد منو راهنمایی کنه
با سپاس

• Poker Face
دوستان سلام
شرمنده اخلاق ورزشی
الانم اینجام چون میخوام برا خواهرم یدونه کنسول بگیرم که بشه باهاش بازی های بچه گانه انجام داد
کلا طرفدار گیم نیست
با سپاس
داداش بزن توی یوتیوب گیم پلی اش رو ببین دیگه ...توضیحی که نمیشه گفت

دوستان سلام
شرمنده اخلاق ورزشی
کلا طرفدار گیم نیست
با سپاس
خیلی مربوط به اینجا هم نمیشه. ولی اگر طرفدار گیم نیست سوییچ خیلی به دردش نمیخوره.
یه تبلت بگیر، کلی بازی خوب و ارزون سرگرم کننده برای افراد غیرگیمر داره. کاربری غیر گیم هم داره.

آقا سلام و خسته نباشید من یه دونه سوییچ خریدم ازین سفید ها. یه دونه هم ازین چیپ های HWFLY خریدم. الان اینو کجای این سوییچ باید بچسبونم؟ لطفا راهنمایی کنین زیاد وارد نیستم.
پ.ن:کنسول خوبیه ولی...
View attachment 265413View attachment 265412
آقا من بعد دو هفته گفتم بیام یه گزارش عملکرد بدم
همونجوری که حدس میزنین من کنسول رو باز کردم شروع به لحیم کاری از روی ویدیو کردم یکم کثیف کاری شد و خلاصه وقتی کنسول رو بستم دیگه روشن نشد
خب سرچ کردم دیدم بریک شده و فاتحه
ولی مرگ پایان کبوتر نیست رفتم ریترنش کردم یه دونه دیگه گرفتم با یه چیپ جدید
این بار خیلی با دقت لحیم کاری کردم یه ال ای دی بنفش داره اون روشن میشد ولی وقتی الکل زدم اوکی شد
خلاصه این فایل های هک رو ریختم الانم دارم این بازی جدید رو نصب میکنم
خوشحالم که به جمع سوییچ بازان ایرانی پیوستم ورود من را خیر مقدم بدارید لطفا :)) چن تا بازی مناسب هم معرفی کنین اگه شد

Attachments

• photo_2022-08-03 15.13.55.jpeg
    photo_2022-08-03 15.13.55.jpeg
    99.4 KB · مشاهده: 36
آقا من بعد دو هفته گفتم بیام یه گزارش عملکرد بدم
همونجوری که حدس میزنین من کنسول رو باز کردم شروع به لحیم کاری از روی ویدیو کردم یکم کثیف کاری شد و خلاصه وقتی کنسول رو بستم دیگه روشن نشد
خب سرچ کردم دیدم بریک شده و فاتحه
ولی مرگ پایان کبوتر نیست رفتم ریترنش کردم یه دونه دیگه گرفتم با یه چیپ جدید
این بار خیلی با دقت لحیم کاری کردم یه ال ای دی بنفش داره اون روشن میشد ولی وقتی الکل زدم اوکی شد
خلاصه این فایل های هک رو ریختم الانم دارم این بازی جدید رو نصب میکنم
خوشحالم که به جمع سوییچ بازان ایرانی پیوستم ورود من را خیر مقدم بدارید لطفا :)) چن تا بازی مناسب هم معرفی کنین اگه شد

اون مسیری که تو واسه هک سوییچ طی کردی 90 درصد ما وسطش ول می کردیم.
هر چی پایرت کردی نوش جونت :دی
و این که خوش اومدی به جمع بیش از حد کوچیک ما :x >:D<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or