سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام سوییچ تهیه کنم اما نیاز به راهنماییتون دارم

1- این اکانت هایی که به اسم اکانت قانونی ( شرینگ دائمی ) در بعضی سایت ها می فروشن رو میشه روی سوییچ OLED و آپدیت شده ریخت و خطر بن شدن کنسول نداره ؟
2- توی کنسول OLED میشه وقتی در مسافرت هستیم و کنسول به صورت دستی همراهمون هست بازی آنلاین انجام داد ؟ ( مثل فیفا )
3- اگر کارتریج اورجینال بگیرم بعد بخوام بفروشم خریدار داره یا صاحب اول و آخرش خودمم ؟ ( که با پولش بشه بازی جدید گرفت )
4- مشکل بزرگی که من دارم اینه که برای خرید دست دوم سری اول که قابل هک هست اگر مشکل دریفت کنترلر رو فاکتور بگیریم اولا نمیشه چک کرد که فیوز سوخته داره یا نه و اینکه کنسول بن شده هست یا نه و نور صفحه هم قطعا بعد چند سال استفاده کمتر از حالت اولش شده و از همه مهمتر اینکه در بهترین حالت کمتر از 2 ساعت باتری نگه میداره ( با توجه به عمر باتری و قدیمی بودنش) در نتیجه در مسافرت عملا مشکل می خوری ...نظر شما چیه ؟

ممنون میشم این سوالات رو پاسخ بدید

1. نه، همه چیز قانونیه و اوکیه
2. کافیه به وایفای گوشی وصل کنید. اون وقت میشه آنلاین شد و بازی کرد. (البته اون موقع NAT Type میتونه مشکل ایجاد کنه حواست باشه)
3. نمیدونم. اصولا باید داشته باشه
4. باهات موافقم. اگه میخوای مسافرت بری، خرید مدل هکی رو کلا غدقن کن. مدل هکی باید واقعا مدام تو شارژ باشه. حتی وقتی استندبای ـه عین چی شارژ میخوره هکی ها و اصن نمی صرفه به این لحاظ

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان خرید محافظ صفحه برای نسخه OLED واجبه یا نیازی نیست ؟
سوال بعدی اینکه سرورهای سوییچ روی مخابرات فیلتر هست ؟ ( چون با اینترنت مخابرات نتونستم کانکت شم اما با اینترنت آسیاتک وصل شد)

مورد آخرم هم اینکه اگر سایتی برای فروش اکانت قانونی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
سپاس

دوستان چند تا سوال دیگم داشتم برای مدل Oled و غیر هکی

1- آیا هر بازی رو که دانلود کنیم میتونیم روی SD کارت هم بریزیم یا فقط بعضی بازی ها؟
2- اگر مموری با خود کنسول فرمت بشه بعد روش بازی بریزیم و بعد مموری کارت رو بخوایم عوض کنیم میتونیم اطلاعات و بازی های روی مموری قبلی رو از طریق کامپیوتر به مموری جدید منتقل کرد یا نه ؟
3- میتونم بازی رو از طریق کامپیوتر دانلود کنم و بعد بریزم روی SD کارت و روی نینتندو اجرا کنم ؟
4- برای دور زدن فیل ترینگ میشه از DNS استفاده کرد و در کل چه راهی رو کلا پیشنهاد میدید ؟
ممنون

آخرین ویرایش:

1- آیا هر بازی رو که دانلود کنیم میتونیم روی SD کارت هم بریزیم یا فقط بعضی بازی ها؟
2- اگر مموری با خود کنسول فرمت بشه بعد روش بازی بریزیم و بعد مموری کارت رو بخوایم عوض کنیم میتونیم اطلاعات و بازی های روی مموری قبلی رو از طریق کامپیوتر به مموری جدید منتقل کرد یا نه ؟
3- میتونم بازی رو از طریق کامپیوتر دانلود کنم و بعد بریزم روی SD کارت و روی نینتندو اجرا کنم ؟
4- برای دور زدن فیل ترینگ میشه از DNS استفاده کرد و در کل چه راهی رو کلا پیشنهاد میدید ؟
ممنون

سلام

1- بله مشکلی نداره از این لحاظ روی مموری جانبی همه بازیها میشه ریخت و محدودیتی نیست کلا و تا 2 ترا هم مموری جانبی ساپورت میکنه دستگاه.

2- بله این مورد هم به راحتی امکان پذیره و مموری جدید رو فرمتی که مموری قبلی هست میکنید که معمولا دو نوع فرمت سوییچ ساپورت میکنه exfat یا fat 32 و بعد از مموری قبلی فایلها کپی میکنید عینن تو مموری جدید.

3- این مورد برای کنسول اورجینال تا اونجایی که من میدونم نمیشه و فقط برای کنسولهای هکی امکان پذیره و مثل ps4 و غیره نیست بشه با برنامه psx و روشهای دیگه به کنسول اورجینال بازی اینجوری ریخت و البته بازیهاش هم اکثرا نهایت 14 گیگ حجم داشته باشن اونم بازیهای مثل زلدا و بقیه همین حول و هوش و یا زیر این هستن و البته استثنا هم بینشون هست مثل ویچر و nba2k و غیره که تا 30 گیگم هست و یه بسته نت بگیرید بزارید دان بشه طی چند شب.

4- تا اونجایی که من فهمیدم چون انلاین من بازی نمیکنم سوییچ dns برای دور زدن فیلترینگ نبود و بیشتر به مشکلات نت ایران برای دانلود از فروشگاه انلاین سوییچ برمیگشت و فیلترینگ چند مدته بعضی isp ها شده که اولین راه قدیمی ست کردن پروکسی فعال در تنظیمات نت در دستگاه هست که پروکسی فعال هم خیلی سخت پیدا میشه و ممکنه زودم از کار بیفته و از طریق کامپیوتر هم میتونی اینترنت با فیلترشکن شرر کنی روی سوییچ که روشهای مختلفی هم هست تو کامپیوتر دستت کلا بازه و حتی با موبایل هم دوستان گفتن اینکار کردن ولی خود من پیشنهاد خرید یه مودم میکنم که قابلیت ست کردن وی پی.ان یا اوپن وی پی.ان داشته باشه که اینترنت مستقیم بدون فیلتر برسه به دستگاه و حالا مودم هم این وسط یا سیم کارت خور باشه یا مودم مخصوص adsl و این چیزها رو هم خودت با سرچ تحقیق کن دیگه من بیشتر توضیح نمیدم اینجا.

در مورد خرید محافظ صفحه هم بنظره من و خیلیها از واجب هم بیشتره چون دوبار دو داک بره و تو کیف و غیره ممکنه خش بیفته دیگه اگه برات مهم نیست خوب نخر و خیلی هم گرون نیست 100 تا 200 تومن بسته به نوعش.

• Like

ممنون
سلام
علی زحمت کشید جوابتو داد
ولی برای سوال چهارمت من میتونم جوابتو بدم
واسه اینکه بخوای بری ایشاپ و بازی بخری همون dns کافیه. ولی یسری از بازیای خاص حتی با dns هم اجرا نمیشن. بازی های سینگل پلیر اوکین. ولی بعضی از بازیای آنلاین مخصوصاً انحصاری های نینتندو مثل tetris 99 و pacman 99 که اگه اشتراک آنلاین بگیری میتونی بازی کنی، فقط و فقط با vpn اجرا میشن. چون خود دستگاهم vpn نمیخونه باید vpn رو با pc شیر کنی که یکم مصیبته. ولی روی هم رفته اگه دنبال بازی آنلاین خاصی نیستی با dns اوکیه. البته تا جایی که یادم میاد اگه رو pc بخوای بری تو خود سایت نینتندو، اونجا هم vpn لازم داره اگه اشتباه نکنم.

سلام
علی زحمت کشید جوابتو داد
ولی برای سوال چهارمت من میتونم جوابتو بدم
واسه اینکه بخوای بری ایشاپ و بازی بخری همون dns کافیه. ولی یسری از بازیای خاص حتی با dns هم اجرا نمیشن. بازی های سینگل پلیر اوکین. ولی بعضی از بازیای آنلاین مخصوصاً انحصاری های نینتندو مثل tetris 99 و pacman 99 که اگه اشتراک آنلاین بگیری میتونی بازی کنی، فقط و فقط با vpn اجرا میشن. چون خود دستگاهم vpn نمیخونه باید vpn رو با pc شیر کنی که یکم مصیبته. ولی روی هم رفته اگه دنبال بازی آنلاین خاصی نیستی با dns اوکیه. البته تا جایی که یادم میاد اگه رو pc بخوای بری تو خود سایت نینتندو، اونجا هم vpn لازم داره اگه اشتباه نکنم.
ممنون از پاسختون
من الان اولویتم اینه بتونم اصلا بازی ها رو دانلود کنم چون نت مخابرات دارم و کلا نمیتونم به سرور نینتندو کانکت شم
لطفا میکنید پس DNS ای که استفاده میکنید رو بزارید

دوستان بازی که از فروشگاه نینتندو به صورت قانونی خریداری بشه اگر افلاین باشم میتونم بازی کنم یا باید حتما به اینترنت متصل باشم ؟( اکانت هم روی کنسول خودم و هم کنسول دوستم هست )
سپاس

ممنون از پاسختون
من الان اولویتم اینه بتونم اصلا بازی ها رو دانلود کنم چون نت مخابرات دارم و کلا نمیتونم به سرور نینتندو کانکت شم
لطفا میکنید پس DNS ای که استفاده میکنید رو بزارید
178.22.122.100
185.51.200.2
مال گوگلم جوابه بنظرم:
8.8.8.8
8.8.4.4

دوستان بازی که از فروشگاه نینتندو به صورت قانونی خریداری بشه اگر افلاین باشم میتونم بازی کنم یا باید حتما به اینترنت متصل باشم ؟( اکانت هم روی کنسول خودم و هم کنسول دوستم هست )
سپاس
نه احتیاجی نداره

• Like
178.22.122.100
185.51.200.2
مال گوگلم جوابه بنظرم:
8.8.8.8
8.8.4.4

نه احتیاجی نداره
متاسفانه این dns ها که برای من جواب نداد و در مرحله آخر کانکت نمیشه :-<
شما با چه اینترنتی کانکت میشید که راحت دانلود میکنید ؟
اگر اینترنت مخابرات دارید و با dns راحت وصل میشید یک عکس از تنظیماتتون میشه بزارید
ممنون

آخرین ویرایش:
یک راهنمایی می خواستم
من با اکانت دوستم وارد میشم( یوزر نیم و پسورد رو میزنم ) بعد از اینکه وریفای شد از من میپرسه میخوای یک یوزر جدید بسازی یا با همون یوزر دوستت وارد بشی؟( آیکونش هم میاره )
اگر یوزر جدید بسازم دسترسی به بازی های اون هم دارم یا خیر؟ چون می خوام سیو بازی هامون از هم جدا باشه
ممنون

دوستان یه راهنمایی میخواستم

بدون استفاده از
dns های
شکن
178.22.122.100
185.51.200.2
و
الکترو
178.22.122.100
185.51.200.2

بازیهای نینتندو دانلود نمیشه و سرعت دانلود پایین هست

امکان افزایش سرعت دانلود بازیها هست؟

لطفا یه راهنمایی گنید
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان سوالات من رو که هیچ کس جواب نداد
من الان میخوام کنسول خودم رو پرایمری کنم ( چون کنسول دوستم فعلا پرایمری هست ) اما گزینش خاموشه و همچین پیغامی نوشته : A different console is registered as your primary console
هر دو نفر هم فقط یک اکانت روی کنسولمون هست...الان باید چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
سلام، من حدود یک سال و نیم پیش کنسولم رو هکی کردم، الان خاموش شده و برنامه hekate رو هم ندارم، نمیدونم که چه ورژنی بود!! الان بخام روشنش کنم حتما نیاز دارم به اون برنامه و این که کجا میشه دانلودش کرد و مشکلی پیش نمیاد که من ورژن جدیدش رو دانلود کنم؟ راستی برنامه جدیدی نیومده نخاییم کنسول رو حالت استندبای بمونه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or