سلام به همه بچه های عزیز بازی سنتر اقا منم اگه جوری حرف زدم که کسی ناراحت کردم معذرت میخوام
خب از همه دوستان ممنونم اقا من امروز سفارشات دادم حالا بستگی به قیمت بازار داره هرچی کمترین قیمت گیر بیاد حتمی وقتی که رسید منم سعی میکنم به قیمت مناسبش بدم که همه راضی باشن پس الان از قیمتش نمیتونم دقیق حرف بزنم که فردا روز شرمنده شما نشم
اما یه توضیح کامل میخوام بدم که سوالی بعد پیش نیاد
در مورد رسیدن بار باور کنید من واقعا نمیدونم البته قبول دارم که تاپیکش خیلی زود زدم و نباید شما عزیزان تو انتظار میزاشتم و همینجا عذر میخوام از همه شما عزیزان ولی حقم بدین من چند میلیون سرمایه گزاشتم تو این کار باید ببینم فردا روز طالب داره یا نه (گرچه اینکار تفریحی برای بار اول میخوام انجام بدم ولی بازم مهم دیگه درسته؟) پس از برگشت بار چیزی نمیدونم از اونجایی که تجربش دارم فقط همین میتونم بگم که قبلنا که لنجمون میرفت اگر زود بار گیرش میومد نهایتن 25 تا 30 روز دیگه بر میگشت شاید زودتر یا دیرتر من نمیدونم با خداست هرچی اون بخواد اینارو گفتم که اینو بگم به شما اقا اگر تو این مدت دستگاه خوب گیرتون امد حتما بخریدش حتی اگر قبلش به هم گفته بودید از من میخواید من راضیم نمیخوام به خاطر من صبر کنید منم هر وقت بارم امد اول به بچه های که زود تر اینجا درخواست داد بودن نوشته هاشون هست دیگه پیشنهاد میدم اگر نخواستن هرکس خواست میدم به اونا خب این از این مورد
اما در مورد تفاوت قیمت uc وpal فکر نکنم باهم تفاوتی داشته باشن توی قیمت ولی فرضا اگر تفاوت داشت منم تفاوتش لحاظ میکنم از مدل دیگه با قیمت کمتر میدم (اما یه چیزی بگم اگر واقعا باسم صرفید و به قیمت مناسب دستم رسید از اونجایی که pal ترانس میخواد منم سعی میکنم pal کمتر از uc بدم ولی هیچ قولی نمیدم )اخه یه شریکم دارم که اصلا حاظر نیست از سودش بگزره حقیقتا از من بیشتر زحمت میکشه پس نظر اون خیلی مهم اینم در مورد این
در مورد اینکه خراب باشه یا نه خب نمیدونم جریانشون چیه ایا پلم دارن(جعبه)یا نه اگر شما راضی بودی من برات تست میکنم بعد میفرستم که هم من خیالم راحت بشه هم شما اما اگر راضی نبودی باست میفرستم به احتمال صفر درصد اگر خراب بود پس بفرست اما باید مشخص بشه از کارخونه خراب بود یا نه اگر اینجوری بود این حق شماست پولتون کامل پس بگیرید وشرمندگیش باسه ما میمونه که شمارو اینهمه مدت معتل کردیم اینم در مورد این قضیه
اما پرداخت پول (البته قابل شمارو نداره

همجا رسم اینه که اول پول میریزن بعد جنس پست میشه و منم به امید خدا بارم هر وقت رسید اینجا میگم شماهم اگر مایل بودید زحمت میکشی پول واریز میکنید منم بلا فاصله باست میفرستم (البته این در نظر داشته باشید من نقدی خرید میکنم و پولم تمام این مدت خابیدست و تنها سودی که میکنم اینه که بارم رسیید بعد از این همه مدت بعد که شما بخواید بخرید اون موقعه سود من وشماهم قبول کنید من اول باید پول بگیرم بعد بفرستم چون این قانونش)
اما بعضی از دوستان مدلای مختلفی میخواستن از اونجایی که من پول نقد زیادی نداشتم تعداد محدودی ارکید میارم چون قیمتش کمتر و بیشتر میتونم بیارم و انشاالله اگر هم ما راضی بودیم هم شما از دفعات بعد جبران میکنم هرچی بخواین میارم
اما اخرین مورد دوستان من یک چند روزی نیستم اخه یخورده کار شخصی دارم من یه پام باید زاهدان بشه یه پامم چابهار واقعا خسته کنندست اگر مدتی نبودم این امر مبنی بر این نیست که تاپیک سرکاریه من که گفتم شما اگر دستگاه خوبی گیرت امد بخرش بعدشم من که از قبل پولی نگرفتم از شما که نگرانش باشین اما حتمی سعیم میکنم که چند روز یه بار هم اینجا سر بزنم (البته الان تعداد دستگاه نمیتونم بگم اخه هروز ممکنه از اینور اونور پول گیر بیارم همینجور تعدادشون بره بالا اما درمورد جنس سپردم حتمی فالکون باشه چون دیدم خیلی شما روی این قضیه حساسید واگر نباشه گفتم نمیخوام پس 100 درصد اگر بیارم فالکون)
باتشکر از همه شما که وقت گزاشتین خوندین فکر نکنم سوال دیگهای پیش بیاد پس باید صبر کرد تا بار برسه ممنون