سلام فروش چند xbox360 arcade با قیمت خیلی مناسب

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام اقا من چندتا 360 مدل ارکید میخوام بیارم میخواستم ببینم چندتا از بچه ها میخواند قیمت هم من 400 در نظر دارم اگر کسی میخواد بگه البته هرکس واقعا میخواد بگه که رو دستم اینا باد نکنه با تشکر

خوب گفتم بعضی جاها پایین تر می فروشن بعضی جاها هم نه ! ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد انقدر هرج و مرجه که بعضی جاها شاید قیمت ارکید ایران با جاهای دیگه مثل دوبی 300 تومن فرق کنه ! البته فقط کنسول نیست بقیه چیز ها هم همین شکلیه
الان مثلا اگه 10 تا بازی بیاد شاید 2 تا برای پال دیر تر بیاد
خب به نظرم اگه pal بگیرم بهتر باشه..

نوید جان چرا ترکیدی... حالا یه چیزی گفت چرا اینقدر زود از کوره در میری؟
می دونم کار سختیه اما سعی کن تاپیکی که میزنی توش حضور داشته باشی تا بقیه نا امید نشن.
مثلا می تونی در مورد جنسا صحبت کنی.. مثلا برداش حتما فالکنه... pal میاری یا uc ... بازی هم میاری با قیمت مناسب... چه می دونم یه جوری بقیه رو مشغول کن تا جنسات برسه دیگه.. روزی یه پست که سخت نیست.

خب به نظرم اگه pal بگیرم بهتر باشه..

نوید جان چرا ترکیدی... حالا یه چیزی گفت چرا اینقدر زود از کوره در میری؟
می دونم کار سختیه اما سعی کن تاپیکی که میزنی توش حضور داشته باشی تا بقیه نا امید نشن.
مثلا می تونی در مورد جنسا صحبت کنی.. مثلا برداش حتما فالکنه... pal میاری یا uc ... بازی هم میاری با قیمت مناسب... چه می دونم یه جوری بقیه رو مشغول کن تا جنسات برسه دیگه.. روزی یه پست که سخت نیست.
سلام دوست من خب مشکل همینجاست من اصلا از ایشون چه نین چیزی انتظار نداشتم که بگن
اخه نتونستم بیام کار داشتم در مورد مادربورد سپردم 100 درصد فالکون باشه اگر شریکم خنگ بازی در نیاره خیالت راحت عزیزم مادربوردشون فالکون;)

سلام
میخواستم بپرسم HAlo ED نمی تونی بیاری؟
در ضمن قیمت آرکید چند در میاد؟بارتون رسید یا نه؟
درایوش چه درایویه؟ریجنش UC باشه بهتره بازیاش بیشتره
ممنون

آخرین ویرایش:
خب برادر نوید جان من!
اولا" که آره! 1چیزی پروندیم رفت. ترکیدن نداره که! حداقلش اینه که خیال بقیه راحت شد که همه چی سر جاشه :biggrin1: تازه ما که نگفتیم جنسها چرا نیومد! گفتیم خبری از خودتون نیست در این 3-4 روز (اونهم وسط این بحث داغ)
دوما" این که به نظر اصلا توهین به حساب نمیومد. حالا اگه اینطور برداشت شده عذر میخوام واقعا".
سوما" اینکه به قول این دوستمون خب 1 اظهار وجودی بکن که در این روزگار دغل باز هر خبری واجب الشک نماید و هر اثری به سان سایه باشد و هر ماهی به وصف خورشید درآید و در این بین خلایق از فرط تفکر و اشتیاق به مشغولیت اندر نسل جدید و چی تی ای 4 انگشت به دهان و صابون به شکم نگه مدار ولک :biggrin1:

قربونت ! ایشالا کدورتی نمونه خلاصه.
ششما" بنده کی عرض کردم پشیمون شدم که خودم یادم نیست؟ فقط عرض کردم اگه امکان داره قبلش قیمت رو برسون لطفا" (که بعدش پشیمون بشم :smoke: (شوخی کردم))

سلام دوست من خب مشکل همینجاست من اصلا از ایشون چه نین چیزی انتظار نداشتم که بگن
اخه نتونستم بیام کار داشتم در مورد مادربورد سپردم 100 درصد فالکون باشه اگر شریکم خنگ بازی در نیاره خیالت راحت عزیزم مادربوردشون فالکون
عالی شد... حالا به نظرت بین Uc و Pal تفاوت قیمت وجود داره دیگه آره ؟

سلام
میخواستم بپرسم HAlo ED نمی تونی بیاری؟
در ضمن قیمت آرکید چند در میاد؟بارتون رسید یا نه؟
درایوش چه درایویه؟ریجنش UC باشه بهتره بازیاش بیشتره
ممنون
باید منتظر باشی تا بارشون برسه.. الان هیچ چیز مشخص نیست..

خب 1 اظهار وجودی بکن که در این روزگار دغل باز هر خبری واجب الشک نماید و هر اثری به سان سایه باشد و هر ماهی به وصف خورشید درآید و در این بین خلایق از فرط تفکر و اشتیاق به مشغولیت اندر نسل جدید و چی تی ای 4 انگشت به دهان و صابون به شکم نگه مدار ولک
حیف نیست تو با این طبع شاعری ت وقتتو با بازی سپری کنی ؟

راستی یه چیز دیگه نوید جان...
میشه یه کمی در مورد پرداخت Buck و طریقه تحویل جنس توضیح بدی ؟
مثلا من که زاهدان نیستم ...خب.. حالا فرضا سفارش دادم و از شانس بد ما (که واقعا فکر نکنم که از من بد شانس تر هم پیدا بشه) اومدیم و این ایکس باکس کار نکرد.. چطور میشه اونوقت؟

راستی اول مانی میدم بعد دریافت جنس یا اول دریافت بعد مانی ؟

سلام به همه بچه های عزیز بازی سنتر اقا منم اگه جوری حرف زدم که کسی ناراحت کردم معذرت میخوام;)
خب از همه دوستان ممنونم اقا من امروز سفارشات دادم حالا بستگی به قیمت بازار داره هرچی کمترین قیمت گیر بیاد حتمی وقتی که رسید منم سعی میکنم به قیمت مناسبش بدم که همه راضی باشن پس الان از قیمتش نمیتونم دقیق حرف بزنم که فردا روز شرمنده شما نشم
اما یه توضیح کامل میخوام بدم که سوالی بعد پیش نیاد
در مورد رسیدن بار باور کنید من واقعا نمیدونم البته قبول دارم که تاپیکش خیلی زود زدم و نباید شما عزیزان تو انتظار میزاشتم و همینجا عذر میخوام از همه شما عزیزان ولی حقم بدین من چند میلیون سرمایه گزاشتم تو این کار باید ببینم فردا روز طالب داره یا نه (گرچه اینکار تفریحی برای بار اول میخوام انجام بدم ولی بازم مهم دیگه درسته؟) پس از برگشت بار چیزی نمیدونم از اونجایی که تجربش دارم فقط همین میتونم بگم که قبلنا که لنجمون میرفت اگر زود بار گیرش میومد نهایتن 25 تا 30 روز دیگه بر میگشت شاید زودتر یا دیرتر من نمیدونم با خداست هرچی اون بخواد اینارو گفتم که اینو بگم به شما اقا اگر تو این مدت دستگاه خوب گیرتون امد حتما بخریدش حتی اگر قبلش به هم گفته بودید از من میخواید من راضیم نمیخوام به خاطر من صبر کنید منم هر وقت بارم امد اول به بچه های که زود تر اینجا درخواست داد بودن نوشته هاشون هست دیگه پیشنهاد میدم اگر نخواستن هرکس خواست میدم به اونا خب این از این مورد
اما در مورد تفاوت قیمت uc وpal فکر نکنم باهم تفاوتی داشته باشن توی قیمت ولی فرضا اگر تفاوت داشت منم تفاوتش لحاظ میکنم از مدل دیگه با قیمت کمتر میدم (اما یه چیزی بگم اگر واقعا باسم صرفید و به قیمت مناسب دستم رسید از اونجایی که pal ترانس میخواد منم سعی میکنم pal کمتر از uc بدم ولی هیچ قولی نمیدم )اخه یه شریکم دارم که اصلا حاظر نیست از سودش بگزره حقیقتا از من بیشتر زحمت میکشه پس نظر اون خیلی مهم اینم در مورد این
در مورد اینکه خراب باشه یا نه خب نمیدونم جریانشون چیه ایا پلم دارن(جعبه)یا نه اگر شما راضی بودی من برات تست میکنم بعد میفرستم که هم من خیالم راحت بشه هم شما اما اگر راضی نبودی باست میفرستم به احتمال صفر درصد اگر خراب بود پس بفرست اما باید مشخص بشه از کارخونه خراب بود یا نه اگر اینجوری بود این حق شماست پولتون کامل پس بگیرید وشرمندگیش باسه ما میمونه که شمارو اینهمه مدت معتل کردیم اینم در مورد این قضیه
اما پرداخت پول (البته قابل شمارو نداره;)) همجا رسم اینه که اول پول میریزن بعد جنس پست میشه و منم به امید خدا بارم هر وقت رسید اینجا میگم شماهم اگر مایل بودید زحمت میکشی پول واریز میکنید منم بلا فاصله باست میفرستم (البته این در نظر داشته باشید من نقدی خرید میکنم و پولم تمام این مدت خابیدست و تنها سودی که میکنم اینه که بارم رسیید بعد از این همه مدت بعد که شما بخواید بخرید اون موقعه سود من وشماهم قبول کنید من اول باید پول بگیرم بعد بفرستم چون این قانونش)
اما بعضی از دوستان مدلای مختلفی میخواستن از اونجایی که من پول نقد زیادی نداشتم تعداد محدودی ارکید میارم چون قیمتش کمتر و بیشتر میتونم بیارم و انشاالله اگر هم ما راضی بودیم هم شما از دفعات بعد جبران میکنم هرچی بخواین میارم
اما اخرین مورد دوستان من یک چند روزی نیستم اخه یخورده کار شخصی دارم من یه پام باید زاهدان بشه یه پامم چابهار واقعا خسته کنندست اگر مدتی نبودم این امر مبنی بر این نیست که تاپیک سرکاریه من که گفتم شما اگر دستگاه خوبی گیرت امد بخرش بعدشم من که از قبل پولی نگرفتم از شما که نگرانش باشین اما حتمی سعیم میکنم که چند روز یه بار هم اینجا سر بزنم (البته الان تعداد دستگاه نمیتونم بگم اخه هروز ممکنه از اینور اونور پول گیر بیارم همینجور تعدادشون بره بالا اما درمورد جنس سپردم حتمی فالکون باشه چون دیدم خیلی شما روی این قضیه حساسید واگر نباشه گفتم نمیخوام پس 100 درصد اگر بیارم فالکون)
باتشکر از همه شما که وقت گزاشتین خوندین فکر نکنم سوال دیگهای پیش بیاد پس باید صبر کرد تا بار برسه ممنون;)

آقا منم اگه به این قیمت بدی و بارت تا وستای اردیبهشت برسه حتما 100000% یکی می خوام.

اما در مورد تفاوت قیمت uc وpal فکر نکنم باهم تفاوتی داشته باشن توی قیمت ولی فرضا اگر تفاوت داشت منم تفاوتش لحاظ میکنم از مدل دیگه با قیمت کمتر میدم (اما یه چیزی بگم اگر واقعا باسم صرفید و به قیمت مناسب دستم رسید از اونجایی که pal ترانس میخواد منم سعی میکنم pal کمتر از uc بدم

با عرض پورش بايد بگم كه UC در دبي گران تر است و در اينجا ارزان تر
چون UC براي آمريكا است و برق 110 . در نتيجه آداپتور مي خواهد .
ولي از نظر من PAL از بقيه بهتر است ، نه بخاطر اينكه ما PAL داريم بلكه بخاطر اينكه تا آنجايي كه من در چند ماه اخير دنبال بازي ها بودم ، ديدم كه معمولا اول از همه regionها نسخه PAL عرضه ميشه و ديگر اينكه چون اكثر گروه هاي Crack در اروپا هستند روي اين نسخه بيشتر كار مي كنند .
( باز هم دوستان با سابقه تر اين موضوع را بهتر مي توانند تاييد يا تكذيب كنند )‌

با عرض پورش بايد بگم كه UC در دبي گران تر است و در اينجا ارزان تر
چون UC براي آمريكا است و برق 110 . در نتيجه آداپتور مي خواهد .
ولي از نظر من PAL از بقيه بهتر است ، نه بخاطر اينكه ما PAL داريم بلكه بخاطر اينكه تا آنجايي كه من در چند ماه اخير دنبال بازي ها بودم ، ديدم كه معمولا اول از همه regionها نسخه PAL عرضه ميشه و ديگر اينكه چون اكثر گروه هاي Crack در اروپا هستند روي اين نسخه بيشتر كار مي كنند .
( باز هم دوستان با سابقه تر اين موضوع را بهتر مي توانند تاييد يا تكذيب كنند )‌
جالب بود..
کس دیگه ای اطلاعات بیشتری در این مورد داره ؟

:cheesygriسلام بالاخره ما امدیممممممممممممممممممم این یک ماه هیچ خبری نبود اینجا میبینمکه از خریداتونم پشیمون شدید خواستم بگم اصلا ارزش سرمایه گزاری نداره خیلی پولم خوابیده بود و سود چندانی هم نکردم ولی یه شانس اوردم یه کلوپی همه رو ازم قرار بخره اگر کسی خواست بگه ببینم میتونم چندتاش کش برم بدم همشون رجین pal و مادربورد فالکون قیمت هم کمتر از این نمیتونم بدم نمیصرفه من همه به اون کلوپی دونه ای 370 دادم اما اگه تکی بخوام بدم 390 البته به بخشید 30 تومن با اون چیزی که گفتم تفاوت داشت:(اما این یک ماه و چند روز پولم بد خابیده بود و سود زیادیهم نکردم اصلا ما اینکاره نمیشیم ولی تجربه خوبی بود(راستی دستگاه ها 6 تاس که یکیش فقط قول دادم به یه بنده خدا ببینم اون کلوپه کلا چندتا میخواد خودش گفته 4 تا حالا اگه شد کمتر بهش میدم ولی اگه میخواید زود بگید هر کس زودتر گفت)

:cheesygriسلام بالاخره ما امدیممممممممممممممممممم این یک ماه هیچ خبری نبود اینجا میبینمکه از خریداتونم پشیمون شدید خواستم بگم اصلا ارزش سرمایه گزاری نداره خیلی پولم خوابیده بود و سود چندانی هم نکردم ولی یه شانس اوردم یه کلوپی همه رو ازم قرار بخره اگر کسی خواست بگه ببینم میتونم چندتاش کش برم بدم همشون رجین pal و مادربورد فالکون قیمت هم کمتر از این نمیتونم بدم نمیصرفه من همه به اون کلوپی دونه ای 370 دادم اما اگه تکی بخوام بدم 390 البته به بخشید 30 تومن با اون چیزی که گفتم تفاوت داشت:(اما این یک ماه و چند روز پولم بد خابیده بود و سود زیادیهم نکردم اصلا ما اینکاره نمیشیم ولی تجربه خوبی بود(راستی دستگاه ها 6 تاس که یکیش فقط قول دادم به یه بنده خدا ببینم اون کلوپه کلا چندتا میخواد خودش گفته 4 تا حالا اگه شد کمتر بهش میدم ولی اگه میخواید زود بگید هر کس زودتر گفت)
این جور که شما میگی پس میتونی فقط یدونه بفروشی اقا من بهت پم دادم پسرخالم میخواد اگر میشه کمتر بده ولی همون 390 میخوام پولشم نقد نقد همین الان میدم چه جوری میفرستی همه چیرو تو پم باست دادم جوابش بده مادربوردش فالکون دیگه اره 100 درصد

این جور که شما میگی پس میتونی فقط یدونه بفروشی اقا من بهت پم دادم پسرخالم میخواد اگر میشه کمتر بده ولی همون 390 میخوام پولشم نقد نقد همین الان میدم چه جوری میفرستی همه چیرو تو پم باست دادم جوابش بده مادربوردش فالکون دیگه اره 100 درصد
سلام دوست من جوابتون کامل ذادم توی پم لطفا چک کنید موفق باشید

سلام بالاخره ما امدیممممممممممممممممممم این یک ماه هیچ خبری نبود اینجا میبینمکه از خریداتونم پشیمون شدید خواستم بگم اصلا ارزش سرمایه گزاری نداره خیلی پولم خوابیده بود و سود چندانی هم نکردم ولی یه شانس اوردم یه کلوپی همه رو ازم قرار بخره اگر کسی خواست بگه ببینم میتونم چندتاش کش برم بدم همشون رجین pal و مادربورد فالکون قیمت هم کمتر از این نمیتونم بدم نمیصرفه من همه به اون کلوپی دونه ای 370 دادم اما اگه تکی بخوام بدم 390 البته به بخشید 30 تومن با اون چیزی که گفتم تفاوت داشتاما این یک ماه و چند روز پولم بد خابیده بود و سود زیادیهم نکردم اصلا ما اینکاره نمیشیم ولی تجربه خوبی بود(راستی دستگاه ها 6 تاس که یکیش فقط قول دادم به یه بنده خدا ببینم اون کلوپه کلا چندتا میخواد خودش گفته 4 تا حالا اگه شد کمتر بهش میدم ولی اگه میخواید زود بگید هر کس زودتر گفت)
نوید جان بعد از این همه مدت آخرش 390 تومن ؟ نمی گم بده اما بیشتر از اینا انتظار داشتم...
حالا اگه بخوام ازت بخرم معاملم اینجوریه.. چون من خیلی منتظر موندم و اگه اعتمادت دو طرفه س ...
من 100 تومن تو حسابت میریزم بعد از رسیدن جنس به دستم بقیه پولو هم میریزم.. اگه مایلی که تلفنی با هم صحبت می کنیم..
بعدش این جنسات آکه آکه ؟ یعنی کپی خور نشده ؟ خب اگه کپی خور نشده باشه و درایوشم هیتاچی باشه که باید 60 تومن پیاده شیم.. اگه بنک باشه که مشکلی نداره نرم افزاری میشه کپی خورش کرد..
حالا 100 درصد مطمئنی که بردش فالکنه ؟ طریقه تشخیصشو که میدونی مطمئنا ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or