سلام فروش چند xbox360 arcade با قیمت خیلی مناسب

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام اقا من چندتا 360 مدل ارکید میخوام بیارم میخواستم ببینم چندتا از بچه ها میخواند قیمت هم من 400 در نظر دارم اگر کسی میخواد بگه البته هرکس واقعا میخواد بگه که رو دستم اینا باد نکنه با تشکر

نوید جان از بابت پیغام خصوصی ممنون.. اما همینجا در مورد چیزایی که گفتم توضیح بدین بذار همه بفهمن جنسی که آوردی از چه نوعیه..
راستی یادم نبود که گفتی همه شون ریجن pal ه...

اقا من یکیش خریدم یعنی پسر خالم خرید ممنون نوید جان

سلام به همه اقایون ممنونمدیگه پیشنهاد ندید همشون فروختم یکیش که به همین اقای f1 دادم ممنونم دوست من
یکیش به دوستام دادم 4 تا دیگه شم دیدم شما خریدار نیستید دادام به اون کلوپی
اما تجربه ای که کسب کردم کارش بد نیست اگر بخوای با قیمت بالا بدی ولی با قیمت مناسب زیاد نمیشه داد چون ارزش نداره خیلی پول نقدت خوابیدست بعد شم اخرش اگر بخوای کم روش بکشی که دیگه هیچی اما اون دوستی که گفت 330:eek: من برام حدود همینقدر درامد فکر کنم از بقیه بچه ها من خیلی ارزونتر داشتم میدادم اما استقبال که نشد هیچی حتی روی این قیمتی که میخواستم بدم بچه ها میزدن توسر مال :(که من خیلی نامید کرد دیگه ادامش نمیدم به هر حال از همه شما ممنونم;)مدیرای محترم اگر خواستین تا پیک قفل کنید

شما به جایی که دنبال راه کار باشید که هزینه تمام شدتون رو کاهش بدید بدنبال کناره گیری هستید

وقتی دستگاه در دوبی 850 درهم برابر با 212 هزار تومن هست چطور وارداتش بصرفه نیست؟

گمرک و غیره رو دور بزن کسانی هستند که برات میارن پیداشون کن دنبال لینک باش

اون بابایی هم که 330 گفته میخوام راست گفته

اگر شما نمی تونی لینکها و .. رو سازمان دهی کنی پس اینکاره نیستی و بکش کنار اما تا اینجا تجربه خوبی بوده ضرر هم که نکردی در ضمن سرمایتون مثلا صرف چه کاری میخواست قرار بگیره که بعد از حداکثر 1 ماه 50% حداقل سود بیاد سرش بگو ماهم یاد بگیریم

من با ایشون راه اومدم اما ایشون با من راه نیومدن.. هر وقت جنسی که قراره دستت برسه یه بیعانه ای میدن و وقتی جنس به دستت رسید مابقی پول رو.. من به شما گفتم 100 تومن میدم و جنس به دستم برسه بلافاصله بقیه شم میدم.. بد گفتم ؟ شما که به ما اعتماد نداری ما چطور به شما اعتماد کنیم ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or