دوست عزیز من 100% نمی خوام..... 200% می خوام.سلام ممنونم از تمام بچه های که میخوان من حمایت کنند اقا من سفارش میدم باسه بار اول تعداد محدودی میارم اگر دیدم خوب فروش رفت خب ادامه میدیم اگرم نه که حتمی قسمت ما نبوده اینکار بشیم ولی توی اینکه میارم با قیمتی که واقعا مناسب باشه شک نکنید اما باید صبر کنید اگر مشکلی پیش نیاد فردا لنجمون حرکت میکنه باید واستین تا برگرده ممکنه یه خورده طول بکشه ولی من تمام سعیم میکنم زود برسونمشون چون اینجوری اول از همه به نفعه خودم با تشکر از همه شما دوستان
ارکید ها کلن فالکون هستن و زایفر و لانچ ندارن پس 100 % همه فالکونهدوست عزیز من 100% نمی خوام..... 200% می خوام.
بچه ها خیالتون راحت باشه..
HDMI هم داره.. . . فقط امیدوارم برد فالکن بیاره.. دوست عزیز سعی کن موقع خرید به اون اطلاعاتی که گذاشتم دقت کنی تا همه شون برد فالکن باشن.
ممنون

ارکید ها کلن فالکون هستن و زایفر و لانچ ندارن پس 100 % همه فالکونه
راستی هدست هم نداره فقط خدا کنه توی بارش پال باشه وگرنه همگی 25 تومن افتادیم به خاطر ترانس
هیچ فرقی بین این مدل ها نیست. تنها تفاوتشون اینکه دستگاه های PAL برق آداپتورشون 220 ولت هست که به برق ایران می خوره ولی مدل های UC چون مال امریکا هست برقش 110 ولت هست و برای اینکه بزنید به برق باید یک ترانس مبدل 110 به 220 بخرید و بهش وصل کنید یا برید جداگونه از بازار یدونه آداپتور 220 بخرید که حدود 30 تومانه.جناب Lich King
شما اطلاعاتتون خیلی خوبه.. میشه بگین چه فرقی بین مدلل های pal و uc و بقیه هست ؟
سلام رضا جان خوبی اقا اخرشم من نفهمیدم چرا همش به من میگی سعید:laughing:اين آقا سعيد از بچه هاي خوبه سايته و اگه بتونه به كمترين قيمت باهاتون حساب ميكنه ، راستي آقا سعيد PS3 هم مياريد؟
بیخیال هرجور راحتی ما کوچکتیم رضا جان حقیقتش من نمیدونم قیمتاش چه جوریه شما یه قیمت بگیر بعد بگو چه قدر میخوای بهم بگو یدون مخصوص شما بیارم ولی این دفعه فکر نکنم بتونم بیارم چون خیلی سفارش دادم انشا الله از دفعات بعد اگر قسمت شد